I bardzo dobrze na cholere wam jakieś litwy? Wypłac jak człowiek na swoje konto z, jetonai co wyplata jeton > revo juz chyba staje sie niemozliwa, bank country nie mozna wpisac Litwy, bo nie mają jej na liście, tez tak macie?
Tak jak ze dwa m-ce wam pisałem - warto ich bombardować pytaniami o to. Co sam też czyniłem. Nie dziękujcieJeton wlasnie informuje klientow ze wkrotce zaoferuje karty bankomatowe co bylo do przewidzenia .
Ciekawe czy to limit dzienny czy miesieczny?Karty mają być dostępne od końca roku, limit wypłaty w bankomacie 250 E, szału nie ma, ale nie wiem czy będą jakieś poziomy limitów i czy będzie można zwiększyć.
Ale jak ma nie byc skoro konto jest w zl?Najważniejsze pytanie to czy będzie polska waluta a jeśli nie to jakie będą prowizje
Ciekawe czy to limit dzienny czy miesieczny?
Post automatycznie złączony:
S
Ale jak ma nie byc skoro konto jest w zl?
Co najlepsze sprawdzilem teraz swoja karte eco i rzeczywiscie jest w euro. Nawet nie wiedzialem. Nie zwracam nigdy uwagi na prowizje czy przewalutowania i jak wszedzie placilem i wyplacalem zlotowki to myslalem, ze jest w zlotowkach.Przecież na Eco z samego początku tak właśnie było, czyli konto w PLN a karty do wyboru w euro, funtach i dolarach. Dopiero później była w PLN
No moze i tak. Ale dla mnie to jest cena gry u zagranicznych bukow i mozliwosci pozostania anonimowym i place ja bez gadania.To ty dość liberalnie podchodzisz do swoich pieniędzy Jak byś bardziej tego pilnował to myślę, że byś z 10 procent więcej kapitału posiadał
Przecież na Jetonie można trzymać część kasy na subkoncie EURO, a część w PLN. Po co wtedy przewalutowanie jeśli będzie się chciało wypłacić kartą tylko z tego w ojro?1. Limit dzienny do bankomatów, do traskacji nie wiadomo
2. Konto może być w PLN, ale karta w EURO i będą opłaty za przewalutowanie itp.