Jeśli było by bez prowizji 5% jak mamy u ruska to można to rozważyćSzczerze to nie widze sensu tego robic. Przeciez mozna krypto odrazu od buka wyplaci na portfel wiec po co to robic jeszcze przez jetona?
Jeśli było by bez prowizji 5% jak mamy u ruska to można to rozważyćSzczerze to nie widze sensu tego robic. Przeciez mozna krypto odrazu od buka wyplaci na portfel wiec po co to robic jeszcze przez jetona?
Mysle, ze prowizja jest z buka do jetona i z jetona na portfel tez jakas pewnie jest. Doladowywalem wczoraj muchbeter krypto i tez cos tam zabralii. Koledze wysylalem krypto z portfela na taki sam portfel i tez prowizje wzieli. Mysle, ze za krypto od kazdej transakcjii biora prowizje.Jeśli było by bez prowizji 5% jak mamy u ruska to można to rozważyć
A jak wplace jetonem na ruska to moge wyplacic na krypto? Musze chyba obrocic toSzczerze to nie widze sensu tego robic. Przeciez mozna krypto odrazu od buka wyplaci na portfel wiec po co to robic jeszcze przez jetona?
No wplacasz po to zeby grac wiec sila rzeczy obrocisz. Tak, ja tak robie.A jak wplace jetonem na ruska to moge wyplacic na krypto? Musze chyba obrocic to
Ale jak wpłacalem przez ecopayz, a pozniej usuneli to, to musiałem przez jeton wplacic i obrocic hajs z jetonu, zeby wyplacic te srodki na jeton, czy w tym przypadku nie trzeba wplacac bitcoina na ruska i obracac, zeby wyplacic na adres btc?No wplacasz po to zeby grac wiec sila rzeczy obrocisz. Tak, ja tak robie.
A jakie sa oplaty? Jak wypłacisz dajmy 1000 zł, to ile tak zazwyczaj dostajesz?Zależy od konta chyba. Ja musiałem raz wpłacić krypto a później bez przeszkód mogę wypłacać tą metodą
Wypłacasz 1000zl to 1000zl masz na koncieA jakie sa oplaty? Jak wypłacisz dajmy 1000 zł, to ile tak zazwyczaj dostajesz?
A opłata od górnikow i też kurs sie wacha, wiec tak nie maWy
Wypłacasz 1000zl to 1000zl masz na koncie
Z buka na Jeton i jetona na konto zero prowizji wypłacasz 1000zl i tyle masz na koncie po max 48hA opłata od górnikow i też kurs sie wacha, wiec tak nie ma
Z buka nie? Jak tak, to dzieki za odpowiedzOn pyta o krypto. Jak wypłacam 1000 zł metodą krypto to zawsze na portfel przychodzi 950 zł około. Zawsze te 5 procent jest ucięte, czy się wypłaca 10 zł czy 10k
No jak mamy konsumowac? Wyplacamy na kontoa w jaki sposób wypłacacie lub konsumujecie środki z portfela Jeton?
Chodzi mi głównie o opcję wyjścia do gotówki/karty.
Ja wypłacam kwoty do 500zl co jakiś czasA wypłacacie po troche, dajmy 200/500 zł na jedno kontobankowe, tyle samo na drugie itd. czy macie podlaczone jedno konto i 1k/2k przelewacie na konto bankowe?