>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jeton Wallet - opinie

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Ma ktoś doświadczenie w jakich godzinach jeton wysyła siano tym zwykłym przelewem? Interesuje mnie wypłata na revo, bo oni potrafią zwykłym przelewem dostarczyć mi w sekundę dostarczyć siano na zagraniczne konto. Do której godziny zlecić, żeby tego samego dnia pojawiła się na revo. Pracuję w nocy i wszystkie wypłaty zlecane po 12 nie docierały na konto tego samego dnia, dlatego pytam. Pozdrawiam.
Zalezy kiedy zaakceptuja wyplate. Nie raz jest to po godzinie a nie raz po 10. Nie ma na to reguly. Jak zlecisz wyplate jednego dnia to licz ze dojdzie nastepnego na revo. Ostatnio zlecilem wyplate o 8, zaakceptowali o 13 a na revo byla nastepnego dnia o 12.

Otrzymane punkty reputacji: +11
typerzpolski 12

typerzpolski

Użytkownik
Uwarzasz, ze celowo wprowadzam tutaj kogos w blad? Od dwoch miesiecy wiekszosc wyplat robie w krypto a reszta jeton. Na niektorych kontach wplacalem kase jak jeszcze eco bylo. I normalnie wyplacam na jeton i w krypto. Wiec zweryfikuj swoje informacje i nie rob zametu. Jak sie czepiaja ze wplacane bylo inna metoda to piszesz na czat i odblokowuja. Mowie o 22bet/888starz bo tam gram.
Możesz robić i 1000 wypłat, nie obchodzi mnie to. Jeśli coś wygrasz i będziesz chciał wypłacić ponad to co wpłaciłeś metodą krypto to buk odmówi wypłaty. Jeśli nie wierzysz to nawet teraz odpal czat i spytaj się. Eh......

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Co ty chłopie bredzisz, założymy się publicznie ze pleciesz głupoty? Ja wpłacam tylko kartą Visa, wypłacam tylko w krypto, dokładnie walutą BNB którą dokonałem oczywiście depozytu JEDEN raz! Załóż się o 1000 złotych publicznie i wrzucam screeny, ziemba pewnie zrobi to samo. Miałem blokadę wypłaty jeden raz i kazali mi wrzucić fotkę karty którą wpłacam i wypłaty odblokowane. Mówię o 22bet, tam tylko gram. To co oni tam na czacie gadają to sobie możesz wsadzić wiadomo gdzie, każdy mówi inaczej. Także najpierw sam spróbuj a później się wypowiadają bo myślisz, że ludzie nie mają co robić tylko żarty sobie stroić?

Ostatnia edycja:
Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Możesz robić i 1000 wypłat, nie obchodzi mnie to. Jeśli coś wygrasz i będziesz chciał wypłacić ponad to co wpłaciłeś metodą krypto to buk odmówi wypłaty. Jeśli nie wierzysz to nawet teraz odpal czat i spytaj się. Eh......
Ale co mam nie wierzyc jak tak robie😁 Nie wplacalem krypto a normalnie w krypto wyplacam.
Post automatycznie złączony:

Co ty chłopie bredzisz, założymy się publicznie ze pleciesz głupoty? Ja wpłacam tylko kartą Visa, wypłacam tylko w krypto, dokładnie walutą BNB którą dokonałem oczywiście depozytu JEDEN raz! Załóż się o 1000 złotych publicznie i wrzucam screeny, ziemba pewnie zrobi to samo.
Dokladam sie do zakladu😁👍

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Co ty chłopie bredzisz, założymy się publicznie ze pleciesz głupoty? Ja wpłacam tylko kartą Visa, wypłacam tylko w krypto, dokładnie walutą BNB którą dokonałem oczywiście depozytu JEDEN raz! Załóż się o 1000 złotych publicznie i wrzucam screeny, ziemba pewnie zrobi to samo. Miałem blokadę wypłaty jeden raz i kazali mi wrzucić fotkę karty którą wpłacam i wypłaty odblokowane. Mówię o 22bet, tam tylko gram. To co oni tam na czacie gadają to sobie możesz wsadzić wiadomo gdzie, każdy mówi inaczej. Także najpierw sam spróbuj a później się wypowiadają bo myślisz, że ludzie nie mają co robić tylko żarty sobie stroić?

Kwiecień 14, 2021
Ja wpłaciłem na Betsson przez Eco dzisiaj bez problemu.

Ja w Jeton widzę opcję CashJeton i to jest ta niby opcja utworzenia karty. Próbowałem ją utworzyć ale zostało to odrzucone mimo że mam kasę na koncie i zweryfikowane konto

Co do kryptowaluty to nie da się grać u ruska bo wypłacić można tylko tyle co się wpłaciło 😅😅

Oba posty naleza do tego samego uzytkownika... zapomnial wół jak cielęciem był... potem potwierdzil, ze sprawdzil to empirycznie.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
to sie z niego nie nabijaj jak pisze, zeby nie wplacac krypto do buka bo sam na siebie bicz ukreciles... sam gram u buka, ktory przyjmuje wylacznie krypto a sie z nikogo nie nabijam.

edit: zaraz posty znikna...

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Będę robił co mi się będzie podobać i będę napiętnował klawstwa i nieprawdziwe informacje. Ja pisałem o 1xbet gdzie tak było właśnie co wiele osób może potwierdzić i napisałem prawdę, tutaj również pisze prawdę jak jest, że można spokojnie wypłacać bo sprawdziłem to na własnej skórze w każdym przypadku. Ten gość nic nie sprawdził tylko powtarza bo coś tam usłyszał albo jakaś nieogarnięta karyna na czacie napisała. Na tym czacie mam wrażenie, że siedzą same Maćki z klanu, każdy mówi co innego zawsze i wkleja głupie regułki. Już kiedyś proponowałem pieniądze za informacje gdzie te ułomy siedzą dokładnie, w jakiej lokalizacji ale echo.

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
O czy
to sie z niego nie nabijaj jak pisze, zeby nie wplacac krypto do buka bo sam na siebie bicz ukreciles... sam gram u buka, ktory przyjmuje wylacznie krypto a sie z nikogo nie nabijam.

edit: zaraz posty znikna...
Ale o czym Ty piszesz, jakie nabijanie? Gram na 22bet/888starz i wyplacam kase w krypto. A gosc mi pisze, ze tak sie nie da i zebym napisal na czacie to mi powiedza ze tak nie przejdzie. To co, mamy mu racje przyznac jak mowi, ze czarne jest biale? Wez sie juz troche ogarnij z tymi swoimi madrosciami😉

Ostatnia edycja:
slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Nigdy nie zależało mi żeby śledzić wypłate z jetona, ale dzisiaj juz tak.
Approve and export oznacza, ze juz została do mnie wysłana? Czy po prostu dopiero jeden dział potwierdził, a drugi będzie wysyłał? Jedna przyklepane o 10:28 druga o 11:28 a zależy mi żeby chociaż jedna z nich doszła dzisiaj stad moje pytanie

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Nigdy nie zależało mi żeby śledzić wypłate z jetona, ale dzisiaj juz tak.
Approve and export oznacza, ze juz została do mnie wysłana? Czy po prostu dopiero jeden dział potwierdził, a drugi będzie wysyłał? Jedna przyklepane o 10:28 druga o 11:28 a zależy mi żeby chociaż jedna z nich doszła dzisiaj stad moje pytanie
Ja dostaje zawsze na maila info, ze moja wyplata jest approved. Wchodze w tego maila i jest tam napisane, ze pieniadze zostaly wyslane. Tak to u mnie wyglada.

Otrzymane punkty reputacji: +11
G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Dobrze by było gdyby wprowadzili inne monety krypto do wypłat a nie samego BTC który jest drogi w obsłudze i do tego minimalna wypłata to 1800 zł

Do góry Bottom