1 dyskograf Użytkownik Kwiecień 29, 2008 #323 Mam takie pytanie.. w którym miejscu pojawia się ten zegarek, który trzeba kliknąć?
M 55 meggie1 Użytkownik Kwiecień 29, 2008 #330 haha tego jeszcze nie było tyle osób naraz rzuciło sie na HH ????
4 see-you-later Użytkownik Kwiecień 29, 2008 #331 Aż strona niedziała ! ???? Gratulujemy ! Wysokość salda na Twoim koncie była podniesiona o 4 PLN. Dużo szczęścia przy grze ! Dziwne, tyle ludzi napisało, strona aż nie działała, a kasa odebrana.
Aż strona niedziała ! ???? Gratulujemy ! Wysokość salda na Twoim koncie była podniesiona o 4 PLN. Dużo szczęścia przy grze ! Dziwne, tyle ludzi napisało, strona aż nie działała, a kasa odebrana.
91 kaczor5533 Użytkownik Kwiecień 29, 2008 #332 teraz HH!!!!! Aha zaspalem jednak i nici. Ale chyba to byloby moje drugie HH w tym tygodniu wiec lapie nastepne.
teraz HH!!!!! Aha zaspalem jednak i nici. Ale chyba to byloby moje drugie HH w tym tygodniu wiec lapie nastepne.
11 rgonzaless Użytkownik Maj 5, 2008 #339 z tego można skorzystać 1 raz w tygodniu??? było już dzisiaj???
11 kris6891 Użytkownik Maj 5, 2008 #340 z tego można skorzystać 1 raz w tygodniu??? było już dzisiaj??? Kliknij aby rozwinąć... Każdy użytkownik może uzyskać maksymalnie 1 bonus w ciągu 7 dni. chyba jeszce nie było
z tego można skorzystać 1 raz w tygodniu??? było już dzisiaj??? Kliknij aby rozwinąć... Każdy użytkownik może uzyskać maksymalnie 1 bonus w ciągu 7 dni. chyba jeszce nie było