>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jetbull - 5 euro ND

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
też się dogadać kiedyś z nimi nie mogłem i wszystko tak długo trwało, że w końcu przegrałem i to sporo euro, łacznie z moim depo ????

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
no to widze ze moge sie pozegnac z hajsem :/ nawet nie wysle im tych 20e bo bede w plecy lol
wiesz jak będziesz cierpliwy i się z nimi dogadasz to podobno wypłacają z tym , że są komplikacje trzeba sie strasznie prosić o swoje pieniądze itp

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Jetbu ll przesadził!!!
Wpłaciłem 20E, wypłacam ale przyslali maila ze jeszcze 47E mam do obrocenia (na jednym kuponie z 3 zdarzeniami jeden tym mial kurs mniejszy niz 1,5 tzn. 1,45).
Ok chce obrócić ale mam limit 1E na kupon!
Rozmawiam z angielskim supportem na chacie mowi ze z limitem nie da sie nic zrobic.
Mysle sobie ok zrobie 47 kuponów i tutaj szok... po 3 kuponach informacja ze to max na 24 godziny....
Mam zrobic obrot 47E ktory oni mi umozliwiaja robiac WIELKIE limity 1E na kupon i 3 kupony na dzień :/

J 0

janwayne88

Użytkownik
czyli zasady sa takie ze z tych 5e musze obstawic 15 zakladow po min.5e i w zakladzie maja byc conajmniej 3 wydarzenia ktorych laczny kurs wynoski conajmniej 1,5 tak ?

a ja myslalem ze jak obstawie np za 20e to obrot jest x4... aha i niedoczytalem ze musza byc conajmniej 3 wydarzenia wiec jak narazie mam 2 takie zalady lol

A 0

amkwish3

Użytkownik
panowie a czy mozna załozyc kąto na brata ktory co prawda ma ten sam adres ale w koncu on tez pewnie chciałby zagrac... ?? bo kurde przegralem juz swojego piątaka ;/ na 5 kuponów zaden nie weszedł ehhh ????

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
panowie a czy mozna załozyc kąto na brata ktory co prawda ma ten sam adres ale w koncu on tez pewnie chciałby zagrac... ?? bo kurde przegralem juz swojego piątaka ;/ na 5 kuponów zaden nie weszedł ehhh ????
wziąć i zabić takiego gościa. :jezora:
nie dość, że zadaje pytanie w stylu &quot;Czy można mieć więcej niż jedno konto na gosp. domowe ?&quot;, to jeszcze pisze &quot;kąto&quot; zamiast &quot;konto&quot; :-D

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik

nie morzna mniec dwuch kąt koleszko

U 0

uhr

Użytkownik
Od razu?

Zleciłem wypłatę w piątek, do tej pory ani widu, ani słychu. Pieniędzy nie ma, na maile nie odpowiadają. Kwota czterocyfrowa.

Do góry Bottom