>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jetbull - 5 euro ND

snajp 881,1K

snajp

Użytkownik
&#39;&#39;Mi pani z supportu odpisała, że rzeczywiście muszą to być trzy zdarzenia ale to kupon musi mieć kurs ogólny 1.50 a nie każde z nich

Nie wiem czy się nie pomyliła, ale chyba nie, to wiele upraszcza, powodzenia wszystkim !&#39;&#39;
To cytat z innej strony,ja nie wiem o co tu chodzi :confused::confused::confused:

kropek 0

kropek

Użytkownik
możesz zagrać za 75 euro taki kupon i obrot zrobiony 5x15 =75...
rozmawialem przed chwilka z pania na livechat i powiedziala ze tak nie wolno:/ musi byc 15 roznych zakladow po 5 euro
jesli zagrasz zaklad o stawce powyzej 5e i tak do obrotu liczy sie 5 :p

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
dobrze ze nie wymyslili ze nie wolno grac innych typow niz 3x po 1.5 ???? pytalem sie o to potwierdzenie uwiecznilem na screenie (tak na wypadek jakby cos krecili)

Z 0

zyta

Użytkownik
Znikające kupony??
Witam, od wczoraj zniknęły mi trzy kupony na 15.08. Pół godz temu postawiłam aku i live - live jest aku nie ma - kasy oczywiście też nie ma. Miał tak ktoś?? co z tym fantem zrobić??? Pomocy

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
co tu zrobić nie ma kuponu nie ma zakladu nie ma dowodu..nic nie zrobisz jedynie pozostaje ci na przyszlosc screeny robic..ja przynajmniej tak robie przy wiekszych kwotach chociaz jak gram juz sto lat to nigdy mi nie znikaly

Z 0

zyta

Użytkownik
a no właśnie... dali- zabrali - olać ich. U żadnego innego buka coś takiego mi się nie zdarzyło. dzieki za odzew

L 72

loozer21

Użytkownik
pewnei maja jakies problemy techniczne albo cos takiego mi tez zginał kupon a mam do wygrania na nim 120euro ale mam nadzieje ze jutro sie znajdzie;p

F 0

flakson

Użytkownik
no fakt zniknely kupony, ale patrze na mailu po rozliczonych spotkaniach, a tam zamiast tego co grałem na jednym kuponie wjebali jakis inny mecz którego nie gralem i oczywiscie przez niego przegrany kupon i stawki mi sami pozmieniali popierdolency, dobrze że za kase z bonusu gralem

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
no fakt zniknely kupony, ale patrze na mailu po rozliczonych spotkaniach, a tam zamiast tego co grałem na jednym kuponie wjebali jakis inny mecz którego nie gralem i oczywiscie przez niego przegrany kupon i stawki mi sami pozmieniali popierdolency, dobrze że za kase z bonusu gralem
lo matko, ale komedia ????

U 0

uhr

Użytkownik
Witam,
panowie mam pytanie: na screenie widać moje kupony (obrót, stawki). W sumie jest ok. 60 euro wrzuconych na kuponach, czyli mam rozumieć, że muszę jeszcze obrócić do 75 euro, czy jeszcze 8 kuponów?

Chciałbym już wypłacić tą kasę ale jak widzę, będzie ciężko.

http://img26.imageshack.us/img26/7938/10936974.jpg

Cały kupon ma mieć powyżej 1,5 czy każde zdarzenie, bo różnie wypowiedzi są wyżej.

U 0

uhr

Użytkownik
Witam,

sprawa wygląda u mnie tak:

- postawiłem te 15 kuponów z tymi obrotami itp.
- wysłałem im skan dowodu osobistego
- pojawił się komunikat, że aby wypłacić muszę przelać 20 euro, więc to zrobiłem

Oto komunikat:

Do wypłaty musisz zrobić jeszcze kilka kroków:

Możliwość wyboru jest z przyczyn bezpieczeństwa tymczasowo wstrzymana.
Prawdopodobnie doszło do jednej z poniżej podanych sytuacji.

- ktoś nieprawnie spróbował pobrać z Twojego konta.
- powstało podejrzenie na naruszenie warunków umownych

Jeśli widzisz tą informację, to skontaktuj się bezzwłocznie z naszym wydziałem bezpieczeństwa .

Według mnie są to najzwyczajni w świecie złodzieje, support mi nie odpisuje, a pieniądze leżą i nie mogę z nimi nic zrobić.

U 0

uhr

Użytkownik
Tak, już jak doszedłem do tysiąca to zacząłem puszczać takie kupony, już tylko dla obrotu. Wcześniej puszczałem za większe stawki. Nie wiem, nikt mi nie odpisuje. Na chwilę obecną otrzymałem od nich maila w sprawie potwierdzenia dokumentu ważności oraz z powodu niezgodności maila na koncie moneybookers z mailem na koncie Jetbu ll .
Nie dość, że tysiąca nie zobaczę, to jeszcze 20 euro będę w plecy.

K 12

karauak

Użytkownik
Spoko wymysla zlamanie regulaminu i nie wyplca :] ja tak mialem jak z 4 zl z HH zrobilem 3200 zl - moje pisanie z nimi trwalo 2 miesiace w koncu wyplacili ale konto zablokowali :p

U 0

uhr

Użytkownik
Czekam do 13ej, aż będzie polski livechat. Zobaczymy czy odpiszą.

Szukając po internecie zauważyłem, że wiele osób ma z nimi problem. Dlatego nie rozumiem czemu strony zajmujące się bukmacherką oraz tematyką sportową ich promują.

Do góry Bottom