>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jetbull 100% dla nowych , warto?

artur202 4

artur202

Użytkownik
Jestem w szoku jaką oni mają ustawioną ruletkę ???? poprostu brak mi słów.
Stawiam 1 euro na czerwoną mamy czarną ok stawiam teraz na czarną wyskakuje czerwona to stawiam 2 euro na parzyste wyskakuje nieparzyste przełaczam na francuską ruletkę i stawiam 1 euro na czerowoną 1 na parzyste i 1 na 19-36 i wypada 0.

Firma dno potwórze się wmawiają,że kod freebet jest ważny jak wyskakuje,że jest nieważny. Zamiast zaproponowac jakiś nowy kod albo przelać gotówkę na konto to oni piszą mi bezczelnie,że powinno chodzić. Ale nie chodzi to u was sie coś spier** więc zróbcie tak,żeby kody chodziły a nie odpisują mi maila na mail,że kod jest poprawny.Życzę im,żeby zbankrutowali w niedługim czasie bo wkurza mnie ta firma i ta kuleczka w ruletce bardzo dziwnie skacze i zawsze tak wskakuje,że przegrywasz.

Trochę mnie poniosło po grze na ich ruletce ale nie cofam żadnych ze słów.

P 0

peter2903

Użytkownik
Chodzą słuchy
Że w tym powitalnym bonusie łączny kurs musi być 1,5 a nie każde zdarzenie po 1,5.Jak dostał ktoś mejla który odrzuca tą hipoteze niech zarzuci na forum...:zoltakartka:

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Że w tym powitalnym bonusie łączny kurs musi być 1,5 a nie każde zdarzenie po 1,5.Jak dostał ktoś mejla który odrzuca tą hipoteze niech zarzuci na forum...:zoltakartka:
Przecież zarzuciłem wcześniej! Oryginału maila już nie mam, bo przecież nie będę go trzymał na poczcie niepotrzebnie!

No niestety - tak mi odpisali. 3 zdarzenia na kuponie, każde z min. kursem 1,5. Lipa i tyle!

F 0

fessnic

Użytkownik
Ja takze mailem zapytalem o ten bonus i za 1 razem odpowiedzieli mi tak:
&quot;Dzień dobry
Jeżeli chodzi o Deposit Bonus - 100% Zakład bonusowy aż do wysokości
100 EUR
Warunki i zasady Promocji :
W ramach Zakładów Sportowych kwota bonusu musi być obrócona dokładnie
5x, podczas gdy w każdym pojedynczym zakładzie kurs wszystkich zdarzeń
musi być wyższy lub stanowić ekwiwalent kursu 1,5. Bonusowa kwota musi
być obrócona z minimalną ilością 3 zdarzeń na kuponie.
Ten oto bonus jest ważny 10 dni od daty rejestracji.
Można wpłacić pieniądze przez Moneybookers
Czyli to samo co mozna znalezc na stronie z warunkami promocji. Nic mi ta odpowiedz nie wyjasnila, wiec zapytalem ponownie, tym razem konkretniej i otrzymalem oto takiego maila:
&quot;Drogi graczu Jetbull
Obrót bonusu
3 zdarzenia na kuponie, każde zdarzenie z kursem 1,5 lub więcej.
Przykład kuponu
AS Roma - Barcelona 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Liverpool - Chelsea 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Tottenham - Man. United 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Jetbull support team&quot;

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
&quot;Drogi graczu Jetbull
Obrót bonusu
3 zdarzenia na kuponie, każde zdarzenie z kursem 1,5 lub więcej.
Przykład kuponu
AS Roma - Barcelona 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Liverpool - Chelsea 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Tottenham - Man. United 1x2 wybrany mecz kurs 1,5
Jetbull support team&quot;
Mnie odpowiedzieli tak samo. Jak się ich konkretnie nie spyta, to wciskają ten sam kit co pisze na stronie z warunkami promocji! Niezły chwyt marketingowy - większość pomyśli, że chodzi o AKO 1,5. Ale czułem, że ta sprawa brzydko pachnie no i proszę ???? ????
Taki kurs do obrotu to sobie mogą wsadzić wiadomo gdzie...:jezora:

M 55

meggie1

Użytkownik
Rzeczywiscie ta promocja jest beznadziejna :/ Ale musze przyznac ze bukmacher, jest wyplacalny - przy wyplacie chcą jak zreszta wiekszosc bukmacherow ksero dowodu, co do supportu to zawsze odpisuja w godzinach pracy wiec na to tez akurat narzekac nie moglam. Podoba mi sie ich oferta tenisowa bo przynajmniej zawsze maja wszystkie mecze, co do freebeta raz dostalam taki kod i dzialal, mam nadzieje ze na urodziny sprawią mi takze taki prezent oby tylko i tym razem zadzialal ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
agna słuchaj wasz support mi nie odpisuje wiesz może dlaczego??

I dlaczego udzielasz się na forum tylko w tematach poświęconych Jetbull ?? Dlaczego nie piszesz w innych diałach temartach?? Dlaczego piszesz tylko od poniedziałku do piątku prześledziłem twoje posty i nigdy nie napisałaś postu w sobotę ani w niedziele. Aha no tak przecież wy z supportu nie pracujecie w weekendy.
widzę,że tutaj się udzielasz ale żeby odpowiedzieć na mojego maila to nie macie czasu, albo jest za trudny dla was. tzn. niewygodne pytania
Piszesz,że może by kasa dobra była.Jak firma jest lipna i beznadziejna to kasa musi być taka sama.

PO DZISIEJSZYM MAILU OD WAS STWIERDZAM,ŻE JESTEŚCIE O-S-Z-U-S-T-A-M-I????
KŁAMIECIE NA KAŻDYM KROKU WYMYSLACIE JAKIEŚ NIESTWORZONE HISTORIE ZRZUCAJĄC PRZY TYM CAŁĄ WINĘC NA MNIE,ŻE TO PRZEZE MNIE NIE CHODZĄ FREEBETY A CO JA MAM CO WASZYCH FREEBETÓW.?? PISZĄ,ŻE WSZYSTKIE FREEBETY SĄ DOKŁADNIE SPRAWDZOPNE I DZIAŁAJĄ W 100%. POCZYTAM SOBIE WYPOWIEDZI Z INNYCH FORÓW TO ZOBACZYSZ CO LUDZIE PISZA O TYCH WASZYCH FREEBTACH.

ZACYTUJE JEDEN PEWNA OSOBA DOSTAŁA FREEBETA 5GBP I ZAMIAST KODU FREEBETA DOSTAŁA COS TAKIEGO
Wasz kod to: {code}. Zamiast kodu była tylko nazwa code
Podsumowanie to tego postu było takie &quot;Jaki book taka promocja&quot; i ja sie pod tym podpisuje.

Agna coś chcesz jeszcze napisac o Jetbull ??????

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Jak dobrze że przeglądnąłem ten temat z promocją. TO NIE PROMOCJA TYlko oszustwo ,!!! dosćże 3 zdarzenia to każde 1,5 zdarzenie. Nawet zawodowiec tego nie wyrobi bez straty. Spadam

M 33

mariobross111

Użytkownik
agna słuchaj wasz support mi nie odpisuje wiesz może dlaczego??

I dlaczego udzielasz się na forum tylko w tematach poświęconych Jetbull ?? Dlaczego nie piszesz w innych diałach temartach?? Dlaczego piszesz tylko od poniedziałku do piątku prześledziłem twoje posty i nigdy nie napisałaś postu w sobotę ani w niedziele. Aha no tak przecież wy z supportu nie pracujecie w weekendy.
widzę,że tutaj się udzielasz ale żeby odpowiedzieć na mojego maila to nie macie czasu, albo jest za trudny dla was. tzn. niewygodne pytania
Piszesz,że może by kasa dobra była.Jak firma jest lipna i beznadziejna to kasa musi być taka sama.

PO DZISIEJSZYM MAILU OD WAS STWIERDZAM,ŻE JESTEŚCIE O-S-Z-U-S-T-A-M-I????
KŁAMIECIE NA KAŻDYM KROKU WYMYSLACIE JAKIEŚ NIESTWORZONE HISTORIE ZRZUCAJĄC PRZY TYM CAŁĄ WINĘC NA MNIE,ŻE TO PRZEZE MNIE NIE CHODZĄ FREEBETY A CO JA MAM CO WASZYCH FREEBETÓW.?? PISZĄ,ŻE WSZYSTKIE FREEBETY SĄ DOKŁADNIE SPRAWDZOPNE I DZIAŁAJĄ W 100%. POCZYTAM SOBIE WYPOWIEDZI Z INNYCH FORÓW TO ZOBACZYSZ CO LUDZIE PISZA O TYCH WASZYCH FREEBTACH.

ZACYTUJE JEDEN PEWNA OSOBA DOSTAŁA FREEBETA 5GBP I ZAMIAST KODU FREEBETA DOSTAŁA COS TAKIEGO
Wasz kod to: {code}. Zamiast kodu była tylko nazwa code
Podsumowanie to tego postu było takie &quot;Jaki book taka promocja&quot; i ja sie pod tym podpisuje.

Agna coś chcesz jeszcze napisac o Jetbull ??????

Dzisiaj jest sobota to Ci nie odpowie.W poniedziałek skonsultuje się z firmą
to może się odezwie.Generalnie to Ci się dziwię jak można grać i tracić nerwy i zdrowie w takich ,,firmach&#39;&#39;.

baz 25

baz

Użytkownik
Dzisiaj jest sobota to Ci nie odpowie.W poniedziałek skonsultuje się z firmą
to może się odezwie.Generalnie to Ci się dziwię jak można grać i tracić nerwy i zdrowie w takich ,,firmach&#39;&#39;.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D post Artura napisany w czerwcu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ester 87

ester

Użytkownik
Dziwą mnie trochę te negatywne opinie na temat Jetbull . Co prawda od kilku miesięcy tam nie zaglądam, ale gdy grałem nigdy nie miałem żadnych problemów z wypłatami, z kontem, ani w ogóle z niczym. Znajomi też byli zadowoleni, a i w necie jakoś specjalnych narzekań poza tym forum nie widziałem. Według mnie to bardzo solidny, stale rozwijający się buk o niezłych kursach. Interfejs strony mają jeden z najlepszych w sieci. A że 3 zdarzenia na kuponie? W ten sposób bronią się przed tzw. bonus hunterami. Jak się nie podoba to przecież bonusu brać nie trzeba.
P.S. Dopiero teraz przeczytałem powyższe posty, a tym że każde zdarzenie na kuponie musi mieć kurs przynajmniej 1,5. To dziwne, bo w warunkach obrotu bonusu dość wyraźnie piszę, że kurs musi być łączny 1,5. The bonus amount must be turned over by placing triple bets on various sporting events on one ticket with total odds of 1,5 or more.. Kontaktował się ktoś z angielskim supportem w tej sprawie?

W 0

warrez

Użytkownik
Mała dygresja. Dostałem wczoraj 4zł z happy hours. Dzisiaj już mam 157zł i sobie elegancko wypłacam, to dopiero promocja, hahahh. Weszło mi 10/10 zakładów. Sorry, ale musiałem się pochwalić :p Tylko jeszcze mi dokumenty sprawdzają cały dzień i to mnie wkurza!

V 8

vengo

Użytkownik
Zastanawiam się,kto w tym wszystkim ma rację z tym kursem 1,5 na zdarzenie,bo cytując ich warunki:

&quot;Bonusowa kwota musi zostać obrócona minimalnie 5x w ramach zakładów sportowych. Bonusowa kwota musi być obrócona z minimalną ilością trzech zdarzenia na kuponie, natomiast całkowity kurs każdego kuponu musi być większy lub ekwiwalentny kursowi 1,5. &quot;

rozumuję,że chodzi o 3 zdarzenia na kuponie,kuponie większym/równym 1,5. Nic tu nie jest napisane o zdarzeniu 1,5,tylko o kuponie 1,5,a to istotna różnica.Jak ktoś może zarzucić wiarygodne info to byłoby fajnie,bo chcę do nich wysłać kaskę.

K 0

karpiu1234

Użytkownik
chodzi tu o to ze musisz postawic 3 mecze i zeby akumulator mial 1,5 ogolem lub wiecej oczywiscie
przyklad : 1,15 x 1,15 x 1,15 = 1,52 a wiec powinno sie liczyc do obrotu ????
pozdrawiam

V 8

vengo

Użytkownik
Tak właśnie wynika z tego co jest napisane,ale we wcześniejszych postach chłopaki skarżą się,że jest inaczej i chodzi o zdarzenie 1,5 x3 na kuponie,więc sam nie wiem,czy ładować się w ten interes...

Do góry Bottom