>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jestes swego losu kowalem,Walcz by Wygrywac bede powtarzał stale -Loża vip

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
157.
⚽
Ltp Lubanie -Szubinianka Szubin
typ:1
kurs:2,8
stawka:70j
tobet

-70j

Dzis o godz 17-stej Ltp Lubanie bedzie gościc u siebie ekipe beniaminka Szubinianke Szubin.Dla graczy z Lubania to mecz o byc albo nie byc w walce o utrzymanie .Prawie co roku walczą o utrzymanie i sie w tej 4 lidze zawsze slizgają.Za ekipą z Lubania przemawia szczegolnie wlasny stadion ,gdzie szczegolnie czołowym ekipom sie ciezko gra.Szubinianka to ekipa ktora na wyjezdzie gra dno co widac po bramkach strzelonych ich na wyjezdzie az 6 (2 wygrane i 11 porażek),licze ze boisko pomoze ekipie z Ltp bo mają specyficzne małe .

Niestety nie dali rady w pałe 1-0

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
158.
⚽
Pogoń Mogilno-Włocławia Włocławek
typ:X
kurs:5,25
stawka:50j
tobet

+212,5j

159.
⚽
Pogoń Mogilno Włocławia Włocławek
typ:2
kurs:4,3
tobet

-50j

Ekipa z Mogilna dzis podejmie Włocławie .Mogilno powoli kroczy do 3 ligii i tak zapewne bedzie ale dzis czeka ich bardzo ciezkie spotkanie .Pogoń prawdzie ma doświadczonych graczy w swoich szerach m.in gra tam byly zawodnik Zawiszy KrzysztoF Szal czy ten doświadczony znany zawodnik w regionie Leszek Arent,nie ma jakis gwiazd tam ale jest kolektyw.Włocławia w moich odczuciach to byl jeden z kandydatow do awansu ,ale w pierwszym meczu juz spaprali sprawe gdzie wygrali 5-0 ,pozniej sie okazało ze gracza ktorego wprowadzili ,nie mogli bo grał za duzo czasu dzien wczesniej w juniorach.Ja jednak wierze ze Włocławia nie podda sie do końca mają klasowych graczy ,i wybornego napasnika z Nigerii.Tydzien temu nawet wygrali na ciezkim terenie w Fliskaku to o czyms swiadczy ,licze dzis na remis albo jakies 1-dno bramkowe zwyciestwo gości.

0-0 Wiec chociaz wczoraj weekend w miare byl udany

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
160.
????
Indiana-Miami
typ:Lebron James over 30,5pkt
kurs:1,85
stawka:250j
tobet
+212,5 j
Kto ma dzis punktowac jak nie on ,z wynikiem moze byc róznie ,ale Lebron dzis zagra swoje ,czyli bedzie duzo rzucał i trafiał ,bo kto tam teraz ma mu pomoc??

Otrzymane punkty reputacji: +1
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
161.
⚽
Sparta Brodnica-Notecianka Pakość
typ:1
kurs:1,98
stawka;100j
betsafe
-100j
Zenada ,z relacji kolegi Sparta powinna do przerwy prowadzic 3-0 a w doliczonym czasie Notecianka strzeliła gola i wynik 0-1
162.
⚽
Sokół Kleczew-Polonia Leszno 0-1
typ: over 2,5gola
kurs:1,52
stawka:120j
betsafe
-120j
Niezła ustawka

Więcej w dziale 3 liga

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
163.
????
Philadelphia-Boston
typ:Boston
kurs:1,95
stawka:100j
bet365
-100j

Dobrze ,ze nie ryzkowałem za wiecej ,pokusa była.Zbliża sie weekend i peffy z nizszych zachęcam do zajrzenia do tematu

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
164.
⚽ Włocłavia Włocławek - Gopło Kruszwica 1 1,55 0-0Cały mecz przewaga ,kilka dogodnych sytuacjii
⚽Szubinianka Szubin - Unia Solec Kujawski 2 1,4 1-3
⚽ Start Warlubie - Start Radziejów 1 1,2 4-0
ako:2,6
stawka:200j
Tobet

-200j

Włocławia przed sezonem to byl moj jeden z kandydatow do awansu ,ale juz na początku pokpili sprawe ,gdzie uciekły im punkty za walkower,a w meczu wygrali 5-0 z Startem Radziejów.Dzis podajemą ekipe Gopła ktora spisuje sie na wyjazdach mizernie 3-3-7 w bramkach 10-24.Włocławia to doświadczona ekipa a Senegalczyk Thiakane robi roznice w ataku ekipy z Włocławka.Widac ze po obcinanych pensjach ekipy gospodarzy chce ostatnio im sie grac nawet wygrali w Flisaku co jest bardzo ciezkie i zremisowali na wyjezdzie z liderem Pogonią Mogilno.Dzis mysle ,ze gospodarze wygrają spotkanie i zostanie im jeszcze cień nadziejii na awans.

Co do ekipy z Solca nie bede sie rozpisywał za wiele bo ten mecz poprostu powinni wygrac,jak chcą awansowac do 3 ligii to takie mecze muszą wygrywac.

Start Warlubie to silna ekipa szczegolnie na własnym boisku strzela sporo bramek .Zagrałem tripa bo mysle ze mecze spokojnie mogą wejsc.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
165.
⚽
Flisak Złotoria - Pogoń Mogilno 1 0-0 przestrzelony karny w pierwszej połowie przez ekipe Flisaka ;/
kurs:2,9
stawka:60j
Tobet

-60j

Flisak podejmie ekipe lidera i juz najprawdopodbniej 3-cio ligowca .Pogoń ostatnio spisuje sie dobrze ,ale mysle ze doświadczeniem i cwaniactwem boiskowym Flisak moze wygrac ten mecz .Maja wielu graczy ktorzy grało w Elanie w przyszłosci ,bilans u siebie maja kapitalny 11-1-1 34-9 w bramkach ,gdzie ostatnio przegrali z Włocławia ,stracili gola w 92min.Bardziej cene ekipe z Flisaka i wg mnie gurują doświadczeniem nad Pogonią .Wg mnie value jest na ten mecz i zamierzam go pograc!.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
166.
⚽
Start Nidzica-Drwęca Nowe Miasto Lub 3-4
Tobet

+230j

Dzis miejscowa ekipa Startu podejmie Drwęce Nowe Miasto .Ekipa Startu w tamtej rundzie spisywała sie w miare dobrze ,ale po rundzie sie mocno oslabili i teraz glownie gracze z Nidzicy to wychowankowie tego Klubu a zarazem młodzieżowcy.Nie wiedzie Jej sie najlepiej w tej rundzie ,albo dostają lanie albo przegrywaja jedną bramką ,jak wygrywają to nieznacznie i ze slabymi ekipami.Dzis przyjezdza ekipa Nowego Miasta gdzie gracze z Drwęcy prezentują bardzo dobry poziom gry i w tej rundzie pokazują klase .Wzmocnieli przed tą rundą graczami z przeszłością 3 -ligową i doświadczonymi napastnikami mylse ze ten mecz powinni wygrac.Wg mnie są o klase lepszą ekipą od Startu .Widze spore Value na ten mecz!

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
167.
????Bernard Tomic - Santiago Giraldo over 3,5 seta 1,5
????Sergiy Stakhovsky - Tommy Haas over 3,5 seta 1,57
ako:2,35
bet365
-200j
Nie wyobrazam sobie innych mozliwosci

Dziekuje za uwage

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
168.
????
Okc-Sas
typ:Tim Duncan under 16,5pkt
kurs:1,9
stawka:250j
Tobet
+225j
Dzis wg mnie underowe spotkanie ,a Ibaka w pełni powstrzyma Tima przed rzucaniem punktow.

Wkońcu cos weszlo bo ten miesiąc dla mnie bardzo słaby.Tim 11pkt

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Maj
-186j
Wklad:4260j

Razem po 168kuponach:
Wkład:25263j
Zysk:2765j

Maj to byl słaby miesiąc,ale mysle ze w czerwcu moze byc tylko lepiej.Nie liczylem Lokaty Lecha Rypin do maja bo to bez sensu ,podliczylem w całym rozrachunku .Mam nadzieje ze bede typował tak jak ostatniej nocy

Otrzymane punkty reputacji: +2
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
169.
????
Boston-Heat
typ:pierce over 19pkt
Tobet

+170j

Pierce dobre zawody 23pkt ,szczegolnie pierwsza polowa byla w jego wykonaniu dobra ,KG prawdziwy Wojownik ,a Rondo znow pokazywał klase.Wielkie brawa tez dla reszty szczegolnie Doolinga i Danielsa ktorzy zagrali bardzo dobre zawody ,wkoncu tez Ray Allen rzucil cos nie cos ,mam nadzieje ze dojdzie do stanu 2-2 choc bedzie to niezmiernie ciezkie

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
170.
????
Okc-Sas
typ:Okc -4,5pkt
kurs:2,0
stawka:150j
bet365

+150j

171.
????
typ:Manu Ginobili under 15,5pkt
tobet

+127,5j

172.
????
Okc-Sas
typ:Under 201pkt
typ:201,5pkt
bet365

-150j

Niezła nocka ,choc zawsze mogło byc lepiej Okc wygralo na miare mojego handi ,a Manu zdobyl 13pkt ,szkoda tylko tego undera ale co zrobic wszystko nie bedzie caly czas wchodzilo ????

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
123.
????
Sas wygra konferencje Zachodnią\
kurs:7,0
bet365

Kontra w zwiazku z końcówka sezonu zasadniczego w ktorym mogą dziac sie cuda ,przezorny zabezpieczony bo La tam nie ma czego szukac
-100j

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
102.
????
OKC Thunder wygra konferencje Zachodnią
typ na dwa miesiące -tzn lokata

kurs:2,2
stawka:500j
bet365
+600j

Jednak lokata sie oplacila ,mała kontra byla ,ale zysk godny. ????
Na poczatku myslalem ze chodzi o zasadniczy...ale i tak warto bylo zagrac ????
Ostatnio troche sie opuscilem ,ale dzis moze cos podam z nba ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
173.
????
Rajon Rondo over 16pkt
Tobet
21pkt
+170j
174.
????
Boston-Miami
typ:Boston wygra od 3-6pkt
kurs:6,0
bet365
-50j

Licze dzis na Rajona ,mysle ze dzis bedzie wjezdzał pod kosz i zrobi overka.Boston wg mnie mecz na styku ,lepiej bedzie pobrac kurs na live bo pewnie wzrosnie .

Rajon zgodnie z planem zrobil overka najszybciej ze wszystkich bo juz po 2 kwartach ???? .Boston spaprał totalnie sprawe Pierce szybko 3 faule ,ale i tak nic mu sie nie udawalo .Boston zawiodł na calej lini i ta katastrofalna skutecznosc za 3pkt .Licze ze postawią twarde warunki w game 7 i dojdzie do sensacji ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
175.
????
Kevin Garnett over 18,5pkt
tobet
-200j

176.
????
Miami -Boston
typ:Boston
kurs;4,5
stawka;30j
bet365
-30j

Zal ,nie sprobowac Bostonu

Szybkie faule KG spowodowaly taki obrot sprawy.Boston zagral dobre zawody ,ale CB(Man of The Match jak dla mnie) zabijał trojkami Boston

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
179.
????
Miami-Okc
typ:Okc
kurs:2,38
betsson

-100j

180.
????
Wiecej Punktów
Lebron James (Miami Heat) -0.5
Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) +0.5 points
typ: Durant
Tobet
+180j
Caly czas jestem zdania ze Okc stać na 7-dnią meczową serie,a Duranta pobieram bo mysle ze jest w stanie wiecej pkt rzucic od bronka

Do góry Bottom