>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jestem nowy i mam pytanie

C 0

cocado

Użytkownik
witam, wplacilem 300zl wpisalem kod za 150zl, lacznie mam 450zl. Zagralem pare razy postawilem 300zl wygralem 303 za kurs 1,07 postawilem tez 150zl za kurs 1,12 zl wygralem 164zl lacznie mam 469zl i jak moge wyplacic pieniadze przez przelew ?? co musze jeszcze zrobic ?? narazie mi pisze ze &quot;obrot bonusa nie zostal wykonany, prosze o wyrozumialosc&quot; o jaki obrot chodzi ?? prosze mi po polsku wytlumaczyc co mam robic zeby wyplacic (glownie 300zl i za reszte grac). Pozdrawiam.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Musisz zagrać za kwotę depozytu+bonus określoną ilość razy i za min. kurs(o liczby się nie pytaj bo sam powinieneś je znać decydując się na bonus).

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Otóż drogi laJku decydując się na bonus musisz zdawać sobie sprawę,że przed wypłaceniem pieniędzy musisz postawić je łącznie kilka razy po np. min kursie 1,5.Nie wiem jak jest w bahu,ale myślę,że przynajmniej musisz postawić za jakieś 1350zł żeby móc wypłacić.I te Twoje zawrotne kursy na pewno nie liczą się do obrotu.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Tak jak kolega wyżej pisze. Wpłaciłeś 300, dostałeś 150. Na koncie masz 450. Wymagany obrót to x4 (depozyt + bonus), a więc trzeba postawić zakłady na kwotę równą 1800 zł. Jakby tego było mało, do obroty wliczają się tylko te kupony, których ako wyniesie min. 1.7 (single także wchodzą w grę). Łatwiej napisać się nie da, swoją drogą nauczka na przyszłość. Czytamy regulaminy promocji, żeby uniknąć takich &quot;niespodzianek&quot; jak teraz.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Czego nie zrozumiałeś w zdaniu
Czytamy regulaminy promocji, żeby uniknąć takich &quot;niespodzianek&quot; jak teraz
?
Tak ciężko naprawdę poświęcić pół minuty na zapoznanie się z zasadami ? Nie odpowiadaj, poświęcę się.
Punkt z regulaminu BAH dotyczącego promocji z której skorzystałeś :
&quot;Bonus może zostać zrealizowany tylko w Zakładach Sportowych. Promocja nie obejmuje innych produktów serwisu bet-at-home.com.&quot;

C 0

cocado

Użytkownik
1. Win nie wymądrzaj sie tylko odpowiadaj jak pytają. 2. I jeszcze jedno, czy musi byc obrot w kursie 1.70 bez wzgledu na wygrana czy przegrana w bonusie 150zl ?? bo nie pisze zeby obrocic wszystko tylko bonus czyli 4x150 = 600zl trzeba obrocic ?? nie wazne czy przegrana czy wygrana ??

C 0

cocado

Użytkownik
obrocilem juz ok 350zl i nie wszedzie byl kurs 1.70, wszedzie musi byc takikurs lub wiekszy i obrot musi byc 600zl zebym mogl wyplacac ??

C 0

cocado

Użytkownik
mam podliczyc kupony z bonusu 150zl z kursami powyzej 1,70 i ma mi wyjsc kwota 600zl i wtedy bede mogl wyplacic ??

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
tak, licz stawke za jaka grasz, jesli uzbiera sie 600 wykonasz obrot i nie bedziesz mial problemu z wyplata

edit.
@Willy, masz racje, nie spojrzalem na warunki (depo+bonus)- odnosilem sie do samego mechanizmu obrotu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 6

willy7

Użytkownik
600zł?
Mi wyszło 1800zł ((depozyt+bonus)*4)
(300+150)*4=1800zł
Policzyłem w pamięci, więc mogę się mylić :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +5
C 0

cocado

Użytkownik
ha, nie zadne 1800 tylko 600zl nawet pisze zeby obrocic bonus, wlasnie wyplacilem, nie wprowadzja w blad, tyle.

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Skoro juz ci sie udalo i wiesz jak to zrobic to czy teraz sam moglbys objasnic to innym lajkom ? Tylko badz wyrozumialy i opisz to szczegolowo i konkretnie zarazem.

W 6

willy7

Użytkownik
Wyciąg z regulaminu:
  • Wpłaconą kwotę łącznie z dopisanym bonusem należy w ciągu 90 dni cztery (4x) razy obrócić po minimalnym kursie 1,70 w Zakładach Sportowych (kombinacyjnych lub pojedynczych) przed możliwością żądania wypłaty. Klienci, którzy wpłacili kwotę większą niż 700 PLN muszą dokonać obrotu na łączną sumę 4200 PLN.
  • Bonus może być przyznany tylko i wyłącznie wtedy, jeśli przed jego aktywacją nie nastąpiło zlecenie wypłaty.
  • Bonus może zostać zrealizowany tylko w Zakładach Sportowych. Promocja nie obejmuje innych produktów serwisu bet-at-home.com.
Daj znać, jak już pieniążki będziesz miał na swym koncie :razz:
Swoja drogą, mi się udało uniknąć zrobienia obrotu przy bonusie na LM...
...aktywowałem go po czasie i wyszło, że obrót już zrobiony jak się pytałem po kilku dniach. A wiem, że go na pewno nie zrobiłem ;)
Ale to pewnie był jakiś bug w ich systemie. ;)

Do góry Bottom