>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jestem niepołnoletnia,zaczynam z bukmacherstwem

Status
Zamknięty.
N 0

naska

Użytkownik
Witam,zaczęłam interesować się zakładami od niedawna,mam 15 lat i jak każdy człowiek chciałabym powiększyć swój budżet. Chcę zacząć grać,uczyć się,próbować. Słyszałam że bukmacherzy naziemni są mniej opłacalni. Oczywiście gdyby nie było wyjścia chodziłabym do naziemnych razem z tatą. Chcę się jednak dowiedzieć czy mogę w jakiś sposób grać w internecie mając 15 lat? Pewnie takich tematów już było kilka,jednak ja chcę sie dowiedzieć jak jest na dzień dzisiejszy. Dodam że posiadam konto w banku oczywiście na swoje nazwisko,jednak jest to konto Junior,gdyż jak już wspomniałam mam 15 lat. Więc jakich internetowych bukmacherów mi polecacie i czy mimo wszystko dam radę pograć sobie w internecie na własne nazwisko?
Z góry dziękuję

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli nie chcesz mieć problemów z ewentualnymi wypłatami czy weryfikacjami to po prostu załóż sobie konto na któregoś z rodziców.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie ma żadnego sposobu by mając 15lat grać w internecie. Zajmij się nauką , skończ szkołę i gdy osiągniesz pełnoletność to wtedy bez problemów i zakładania takich tematów zaczniesz obstawiać w internecie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom