>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jestem nie pełnoletni, ale chcę grać ...

P 0

player777

Użytkownik
Witam mam 16 lat i gram już ok. 2 lat z całkiem niezłym skutkiem .
Znam się na sporcie bardzo dobrze, uwielbiam obstawiać , jest to moja wielka pasja. Ostatnio wpłaciłem kasę na betsafe (oczywiście na dane rodzica) , po 2 tyg. pomnożyłem już depozyt o ok 4x, więc byłem zadowolony. Pewnego dnia zadzwonił pan z betsafe, zaczął zadawać mojemu rodzicu pytania typy jaki był ostatni zakład itp. oczywiście mój rodzic nie znał odp. oczywiście konto mi zbanowali i wrócili stan kasy do początkowej.

I teraz moje pytanie do was drodzy ludzie ;]
Jacy bukmacherzy w sieci nie robią takich problemów ?
Gdzie swobodnie mogę wypłacić kasę, bez żadnych telefonów weryfikacyjnych ze strony bukmachera itp.

Jest to moja wielka pasja, bardzo dobrze mi idzie , i nie chcę marnować swojego potencjału czekając aż 2 lata na możliwość gry.

Proszę o rzetelną pomoc ; )

feever 5

feever

Użytkownik
pomijając fakt, że w tym wieku bukmacherka Cię niszczy i nie bez powodu jest to dozwolona od 18lat to mozesz sprobowac w bet-at-home lub bet365..

K 0

konradpl

Użytkownik
Ja wypłaciłem kasę z bet-at-home. Nie robią większych problemów. Ja w swoim przypadku musiałem wysłać tylko skan dowodu osobistego, a takto obyło się bez komplikacji

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
@player777 - &quot;nie pelnoletni&quot; ? to akurat widać po gramatyce :) chociaż ona do bukmacherstwa nie jest przydatna polecam jednak nauczyć się podstaw, gdyż w życiu się przydaje -&gt; na przykład forumowym ;)

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
@player777 - jeśli rzeczywiście masz takie osiągniecia jak podałeś, to moje szczere gratulacje. Jest jednak małe ale - masz 16 lat, jeśli dalej będziesz utrzymywał taką skuteczność to po skończeniu szkoły średniej powiesz &quot;po cholere mi studia, normalna praca, przecież w miesiąc wyciągam więcej niż średnia krajowa bez wychodzenia z domu, w dodatku robie to co lubie i na czym sie znam&quot;. Będziesz miał racje, tylko że możesz mieć problem z oceną pewnych wartości, po prostu nie będziesz ich znał, będą dla ciebie abstrakcją.
Ja tam ci życze jak najlepiej ????

Swoją drogą jesteśmy społeczeństwem dość zacofanym jeśli chodzi o &quot;nowe&quot;. Wyobraźmy sobie młodego człowieka który ma smykałke do GPW. Kończy studia związane z finansami, dostaje prace w domu maklerskim, towarzystwie inwestycyjnym lub tym podobnym. Rodzina i przyjaciele stawiąją go za wzór zaradności, &quot;ten to wie jak sie robi pieniądze&quot;.
A teraz taki sam młody człowiek, którego pasją jest bukmacherka. Studiów o tym kieruku nie skończy, do pracy w tym zawodzie nie pójdzie (jaki jest stosunek oddsmakerów do maklerów, doradców inwestycyjnych, itp?), bliskim też raczej sie nie pochwali swoim fachem (ciotki pewnie dałyby na msze za jego nawrócenie). Tymczasem jeden i drugi bazują na swojej wiedzy, to ona sprawia że zarabiają. Obaj mogą stracić, obaj mogą wygrać, różnica polega na społecznym postrzeganiu ich zawodów przez pryzmat archaicznych wyobrażeń.

M 0

mejlo

Użytkownik
W betgun nie robią problemów ale radzę Ci poczekaj aż dobijesz do lat 18, a teraz graj np. w STS . Pozdro;)

U 0

u1trakozak

Użytkownik
@player777 - jeśli rzeczywiście masz takie osiągniecia jak podałeś, to moje szczere gratulacje. Jest jednak małe ale - masz 16 lat, jeśli dalej będziesz utrzymywał taką skuteczność to po skończeniu szkoły średniej powiesz &quot;po cholere mi studia, normalna praca, przecież w miesiąc wyciągam więcej niż średnia krajowa bez wychodzenia z domu, w dodatku robie to co lubie i na czym sie znam&quot;. Będziesz miał racje, tylko że możesz mieć problem z oceną pewnych wartości, po prostu nie będziesz ich znał, będą dla ciebie abstrakcją.
Ja tam ci życze jak najlepiej ????

Swoją drogą jesteśmy społeczeństwem dość zacofanym jeśli chodzi o &quot;nowe&quot;. Wyobraźmy sobie młodego człowieka który ma smykałke do GPW. Kończy studia związane z finansami, dostaje prace w domu maklerskim, towarzystwie inwestycyjnym lub tym podobnym. Rodzina i przyjaciele stawiąją go za wzór zaradności, &quot;ten to wie jak sie robi pieniądze&quot;.
A teraz taki sam młody człowiek, którego pasją jest bukmacherka. Studiów o tym kieruku nie skończy, do pracy w tym zawodzie nie pójdzie (jaki jest stosunek oddsmakerów do maklerów, doradców inwestycyjnych, itp?), bliskim też raczej sie nie pochwali swoim fachem (ciotki pewnie dałyby na msze za jego nawrócenie). Tymczasem jeden i drugi bazują na swojej wiedzy, to ona sprawia że zarabiają. Obaj mogą stracić, obaj mogą wygrać, różnica polega na społecznym postrzeganiu ich zawodów przez pryzmat archaicznych wyobrażeń.
Ale moralista się znalazł, umoralniać to ty sobie możesz, ale swoją osobę. Ty pewnie wolałbyś żeby kolega rzucił bukmacherkę bo jak piszesz: &quot;za dobrze mu idzie&quot; i poszedł do kopalni tłuc węgiel albo rowy kopać. Zazdrościsz mu że może lepiej typuje od Ciebie i czerpie z tego zyski? Takie jest właśnie polskie społeczeństwo: każdemu komu się powodzi odrazu społeczniaki chcą sprowadzać &quot;takiego osobnika w dół&quot; na przysłowiową ziemię. Ja tam np. wolałbym nie znać Twoich &quot;fałszywych&quot; wartości w które jak miewam głęboko wierzysz, lecz wolałbym mieć kupę kasę i cieszyć się łatwym i przyjemnym życiem niż zapierdalać w kopalni.

P 0

player777

Użytkownik
dzięki za odpowiedzi .
Heh widzę, że nie którzy chyba za poważnie wzięli moją bukmacherkę ; )
Szczerze to pieniądze są 2. rzeczą która mnie w tym wszystkim obchodzi; ]
Najbardziej cenie zakłady, ponieważ gdy to robię mam motywacje żeby zwiększać swoją wiedzę na temat lig europejskich itp. . Np mecze częściej oglądam , Czyli jak obstawiam jestem bardziej obyty w tym co robię i kocham. PIŁKA NOŻNA ????
Po za tym poznaje się na innych dyscyplinach takich jak kosz,hokej czy tenis .
Uwierzcie mi, że kasa (choć ważna) gra u mnie 2 rolę .
Gram czasem u przyziemnych, ale 10%, które &#39;zabierają&#39; po prostu mnie trochę boli.
cajtodoro - załóżmy, że wszystko jest jak Ty mówisz, zarabiam po szkole średniej na bukmacherce , to szczerze wolę nie znać wartośći i zarabiać siedząc w chacie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To nie słuchaj innych co mówią tylko zakładaj temat na forum i dziel się typami z innymi. Jeśli będzie Ci dobrze szło wtedy pewnie nikt nie będzie Ciebie pytał ile masz lat, czy grasz na zakładach ;)

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Nie wiem jak u was jest w ziemniakach, ale byłem ostatnio z młodszym bratem który sobie wybiera kilka meczy i gra za 5 zł i mecze wybierał właśnie w punkcie, ale po nowym roku wchodzimy do STS a tu od razu kazali mu wyjść. Wredne baby są w tym punkcie, czy tak jest wszędzie.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ostatnio bardziej przestrzegają tego zakazy gry dla niepełnoletnich.
Co jest chyba związane z tą aferą hazardową.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
możliwe, u mnie wszędzie przykleili nowe, większe naklejki na drzwiach
Też to zauważyłem. Byłem ostatnio w okolicznym mieście, patrze w jednej z uliczek a tam lokal z olejonymi (całymi!)drzwiami i oknami (że nie było widać co jest w środku) naklejkami &quot;wstęp od 18 lat&quot; czy jakoś tak. Pierwsze co mi przyszło do głowy, że agencje towarzyską otworzyli ???? więc zbliżam się z ciekawości a to Fortuna ????
Chyba im po tej ustawie w głowach się poprzewracało. Dawniej w wieku 15-17, a nawet mnie w niektórych punktach można było &quot;legalnie&quot; obstawiać i nikt się o wiek nie pytał. Teraz nawet ojciec z dzieckiem (nieletnim) nie może wejść....
Co do tematu, tak jak pisali inni wybierz na początek BAH, tylko nie rejestruj konta na siebie, tylko ponownie na ojca. Najlepiej z nim pogadaj o co kaman.
W sumie my jak naziemni buki, w świetle nowego prawa nie możemy namawiać nieletnich do grania w zakładach. Więc nie graj :razz::cool:

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Też to zauważyłem. Byłem ostatnio w okolicznym mieście, patrze w jednej z uliczek a tam lokal z olejonymi (całymi!)drzwiami i oknami (że nie było widać co jest w środku) naklejkami &quot;wstęp od 18 lat&quot; czy jakoś tak. Pierwsze co mi przyszło do głowy, że agencje towarzyską otworzyli ???? więc zbliżam się z ciekawości a to Fortuna ????
Uuu, to sie musiales rozczarowac ;-)

Pod koniec stycznia gadalem z laska co pracuje w sts i mowila cos ze dostali zalecenia o rygorystyczne przestrzeganie zakazu gry nieletnich (a nawet tak jak piszecie przebywania takowych na terenie punktu bukmacherskiego). Cos tam wspominala ze maja miec jakies kontrole niezapowiedziane ale bardziej sie boja ze po prostu jakis &#39;zyczliwy&#39; klijent takie cos zglosi i ona wtedy moze dostac dyscyplinarke bo maja obowiazek sprawdzenia wieku grajacego jesli nie sa pewne ze jest pelnoletni.

J 19

jajo

Użytkownik
W STSie mnie sprawdzali nawet z pół roku temu (mam 22 lata), prosząc o pokazanie dowodów. W Fortunie jak kiedyś grałem, ale już jakiś czas temu, to też pytali. W tipsporcie nigdy mi się nie zdarzyło, a grałem dość często w dwóch punktach. W jednym do teraz często spotykam ludzi, których pełnoletności nie jestem pewien. Natomiast w toto, w którym do zamknięcia grałem najwięcej spotykałem dzieciaków, których niepełnoletności byłem pewien. Raz jak jeszcze nie miałem 18, gość nam powiedział, żeby wypisaliśmy kupony na zewnątrz i tylko to podrzucili, bo miał info, że w ten dzień kontrole chodzą. Raz byłem świadkiem, że chłopakowi nie przyjął, ale on to nie wiem czy miał 12 lat

mocko 0

mocko

Użytkownik
wpłacaj na bet-at-home mam lat 17 gram tam już tam ze 3lata kwoty no male wyplacalem rzedu 200-300zl o dowod sie nie pytaja mila obsluga wyplata idzie okolo3-4dni na pko bez zadnych problemow nawet ostatnio wyplacilem kase i tez bez problemowo.
Polecam gorąco;)

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Najlepiej grac w necie bet-at-home. STS i fortuna to oszusci. Grajcie sobie u nich i obstawiajcie duze stawki na swoje typy, to albo sie pomyli specjalnie i wpisze na kupon inny typ albo przy ciaglym wygrywaniu duzych sum nie pozwoli ci grac bo powie ze ciagle wygrywasz itd. bo wiadomo ze traca tylko wtedy. Nawet mozna sie odwolywac do nich ze nie maja prawa bo mozesz grac u nich i wygrywac 10 000 zł miesiecznie to i tak nie pozwola. A w necie mozna caly czas i nikt nic nam nie zrobi no jedynie za to ze ktos sie dowie bo przeciez obecnie obstawianie zakladow w necie jest nielegalne ale wole juz grac na bet-at-home niz w sts i fortuna.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Najlepiej grac w necie bet-at-home. STS i fortuna to oszusci. Grajcie sobie u nich i obstawiajcie duze stawki na swoje typy, to albo sie pomyli specjalnie i wpisze na kupon inny typ albo przy ciaglym wygrywaniu duzych sum nie pozwoli ci grac bo powie ze ciagle wygrywasz itd. bo wiadomo ze traca tylko wtedy. Nawet mozna sie odwolywac do nich ze nie maja prawa bo mozesz grac u nich i wygrywac 10 000 zł miesiecznie to i tak nie pozwola. A w necie mozna caly czas i nikt nic nam nie zrobi no jedynie za to ze ktos sie dowie bo przeciez obecnie obstawianie zakladow w necie jest nielegalne ale wole juz grac na bet-at-home niz w sts i fortuna.
Dawno nie widzialem glupszego postu a naprawde konkurencja na forum jest spora wiec gratuluje.

Fragment ze specjalnie mylonymi typami naprawde mocny (kto by wpadl na to zeby sprawdzac co sie ma na kuponie) ???? ????

Do góry Bottom