http://egofiles.com/cHM0ZdAhLEUHgBss/Jestes.Bogiem.2012.CAM.XviD-BiDA.avida rade juz ogladnac na necie za free ?
Ja zawsze wychodziłem z założenia, że Zespołem to jest Kombi, w hh bardziej mi pasuje określenie grupa. Ale to moje odczucia.a tutaj nie ma co rozkminiać dla mnie Paktofonika nie jest najlepszym zespołem w polskim hh ,po drugie co to ma być za ranking,jak każdy ma inny gust proste
proste ze nie jest bo juz nie istnieje:razz:a tutaj nie ma co rozkminiać dla mnie Paktofonika nie jest najlepszym zespołem w polskim hh ,po drugie co to ma być za ranking,jak każdy ma inny gust proste
Molesta, Dinal, Brudne Serca, Rasmentalism, Płomień 81 i wiele innych.a tak na serio to kto niby mial byc lepszym zespołem?nie ma takiego ,chyba ze porownujesz nowe slabe ekipy do starych klasyków.
Nie no to zdanie to istny kabaret. 2000 rok a Ty mówisz tutaj o szarości tamtych lat. Gdyby to było z 10 lat wcześniej to bym się może zgodził.Smutna solidna opowowieść o szarości tamtych lat na śląsku
HAHAHAOpowieść o zespole hip-hopowym Paktofonika "Jesteś Bogiem", w reżyserii Leszka Dawida, zdobyła Złotą Kaczkę dla najlepszego polskiego filmu sezonu 2011/2012. Nagrody przyznawane przez czytelników magazynu "Film" wręczono w poniedziałek w Warszawie.
W plebiscycie na najlepszy polski film sezonu 2011/2012 wygrało "Jesteś Bogiem". W ocenie czytelników magazynu "Film" opowieść o Paktofonice jest filmem lepszym niż "Róża" Wojciecha Smarzowskiego i "W ciemności" Agnieszki Holland - te dwie produkcje były również nominowane do Złotej Kaczki.