>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

...jest ta dyszka do dyszki i brzęczą kieliszki...

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Siema Wszystkim.
Bukmacherem interesuję się od kilku lat. Różnie z tym bywa, ale cóż jak to w życiu :razz:. Gram głównie piłkę nożną czasami tenis bądź siatkówkę, ale to raczej rzadko. Temat zakładam do sprawdzenia się i większej samokontroli ???? . Gram z Expektem, max do 5 zdarzeń na kuponie (o ile wydają mi się pewne) z reguły dwa lub trzy mecze. Budżet na start nie za wielki 50 zł, ale i z tego udawało mi się wyjść dość przyzwoicie na swoje. Statystyki (o ile czas pozwoli) co tydzień, max co dwa.
Tak więc zaczynamy.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
1.
Rosyjska Premier League, 13.08.2014, 15:30
Spotkanie: Ural Sverdlovsk Oblast - Zenit St Petersburg
Typ: Goście over 1,5 (1,50) wynik 1-2✅✅✅
Krótko. Zenit ostatnio wyborna forma strzelecka (Rondon, Hulk, Shatov, Kerzhakov). Typ pokryty w spotkaniach z Tulą, AEL-em, Torpedo. Myślę, że i dziś podopieczni AVB strzelą min. 2 bramki.

Szwecja - Allsvenskan, 13.08.2014, 19:00
Spotkanie: Atvidaberg - IFK Göteborg
Typ: Gol dla gospodarzy TAK (1,33) wynik 1-1✅✅✅
Atvidaberg środek tabeli. Bramki strzelać potrafią, szczególnie u siebie. W dotychczasowych 9 spotkaniach przed własną publicznością zawsze strzelali bramkę. Liczę, że i dziś sytuacja się powtórzy.
Szwecja - Allsvenskan, 13.08.2014, 19:00
Spotkanie: Malmoe - Orebro
Typ: 1DNB (1,14) wynik 3-2✅✅✅
Niby pewniak, ale oby nie zlekceważyli słabszego przeciwnika. Dobra forma, zwycięstwo (zwycięski remis) w dwumeczu ze Spartą. Jednak ostatnio remis u siebie z IFK stąd DNB.
Zenit spełnił oczekiwania chociaż nie powiem liczyłem na &quot;spokojniejsze&quot; pokrycie zdarzenia. Atvidaberg co swoje zrobili, bramka w 10 meczu u siebie w tym sezonie. Malmoe tak jak pisałem wcześniej niby pewniak ale po pierwszej połowie daleko było nawet do DNB. Na szczęście Rosenberg z kolegami wyciągnęli zwycięstwo.
KURS: 2,27
STAWKA: 12,50 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 28,38 zł✅
STAN KONTA: 65,88 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
2.
Szwajcaria Super League, 14.08.2014, 20:00
Spotkanie: Basel - St. Gallen
Typ: 1 (1,33) wynik 0-2⛔⛔⛔
Basel w tym sezonie bilans 4-0. Bardzo dobra gra u siebie 2-0 (7-1). Ostatnio zwyciężyli wicelidera z Zurichu 4-1. Wiadomo, że kiedyś przyjdzie potknięcie, ale jak dla mnie nie dziś i nie z St. Gallen.
Norwegia 1. Division, 14.08.2014, 19:00
Spotkanie: Ham-Kam - Fredrikstad
Typ: 2 DNB (1,12) wynik 1-3✅✅✅
Gospodarze wielkimi krokami zbliżają się do spadku, podczas gdy ich dzisiejsi przeciwnicy walczą o strefę play off, kto wie może i o awans bezpośredni (chociaż o ten może być ciężko). Rywale naciskają, a mecz z outsiderem to doskonała szansa na powiększenie dorobku punktowego. DNB dla bezpieczeństwa bo różnie w takich meczach bywa.
Dania NordicBet Ligaen, 14.08.2014, 19:00
Spotkanie: Koge - Aarhus
Typ: Gol dla gospodarzy TAK (1,28) wynik 0-0⛔⛔⛔
Długo myślałem czy zdecydować się zagrać to spotkanie. Pojedynek sąsiadów w tabeli, dwóch zespołów, które zarówno strzelają jak i tracą bramki. Koge sprawiło nie lada problem Viborgowi przegrywając tylko 2-3. Liczę, że przed własną publicznością Brandao lub któryś z jego kolegów chociaż raz trafią do siatki przeciwnika.
Tak jak pisałem wcześniej Koge po dłuższych przemyśleniach i chyba trzeba było się skusić na Lokomotiv :;/:. Cóż z tego jednak skoro Basel JEDNAK DZIŚ:razz:.
KURS: 1,91
STAWKA: 16,47 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 31,46 zł⛔
STAN KONTA: 49,41 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Jeszcze dziś postaram się wrzucić AKO z miksem meczów jutrzejszych i sobotnich. Teraz w pracy nocki więc stąd to przyspieszenie ;).

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
3.
Polska T-Mobile Ekstraklasa, 15.08.2014, 20:30
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa
Typ: Goście over 1,5 (1,90) wynik 0-3✅✅✅

Mecz z Aktobe dopiero we czwartek więc myślę, że H. Berg nie będzie oszczędzał za bardzo piłkarzy pierwszej &quot;11&quot;. Żyro i Kucharczyk nie zagrali z Łęczną, Duda wszedł z ławki. Myślę, że szansę na grę od pierwszych minut otrzyma Sa. Jaga dużo strzela ale tyle samo traci. Wierzę, że mistrzowie Polski spokojnie pokryją typ na przestrzeni całego meczu.

Ukraina Premier League, 15.08.2014, 20:00
Spotkanie: Metalurg Zaporizhzhya - Dnipro Dniepropietrowsk
Typ: 2 DNB (1,15) wynik 0-1✅✅✅

Dnipro lider tabeli. Wspólnie z Sachtarem komplet zwycięstw, bez bramek straconych. Myślę, że jutro bilans &quot;z tyłu&quot; nie ulegnie wielkiej zmianie i goście spokojnie dopiszą 3 ptk. do swojego konta. DNB dla &quot;świętego spokoju&quot;.

Anglia Premier League, 16.08.2014, 13:45
Spotkanie: Manchester United - Swansea
Typ: 1 (1.35) wynik 1-2⛔⛔⛔

Co tu dużo pisać. Nowy sezon, nowe nadzieje, wszystko startuje od zera. United w tamtym sezonie zaczęli od zwycięstwa właśnie z Łabędziami i teraz będzie podobnie. Debiut van Gaala na OT w meczu o stawkę. Świetne mecze towarzyskie (wiadomo inny kaliber, ale...), nowe ustawienie i niesamowita &quot;chemia&quot; stworzona przez Holendra. Czy potrzeba więcej ??? Jak dla mnie pewna &quot;jedynka&quot;.

Francja Ligue 1, 16.08.2014, 17:00
Spotkanie: PSG - Bastia
Typ: Gospodarze over 1,5 (1,22) wynik 2-0✅✅✅

Falstart francuskiego &quot;samograja&quot; w meczu z Reims. Na pewno w Parku Książąt będą chcieli pokazać, że był to tylko wypadek przy pracy. Bastia wprawdzie strzeliła trzy bramki Marsylii, ale straciła tyle samo. Czy w meczu wyjazdowym oprze się sile Ibry i spółki ? Wydaje mi się, że typ łatwy do pokrycia.

Holandia Eredivisie, 16.08.2014, 18:30
Spotkanie: PSV - Breda
Typ: 1 (1,18) wynik 6-1✅✅✅

PSV znów chce sięgnąć po laur w lidze holenderskiej. Podopieczni P. Cocu świetnie zaczęli ten sezon i myślę, iż spokojnie utrzymają taki stan rzeczy w sobotę. Drużyna z Brumą, Maherem, Wijnaldumem czy Depayem została dodatkowo wzmocniona L. de Jongiem. Jak dla mnie pewny kandydat do walki o mistrzostwo oraz do zwycięstwa w sobotę.

Ajj:;/: mecz, na którym byłem pewien w stu %????...trudno

KURS: 4,25
STAWKA: 15,41 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 65,49 zł⛔
STAN KONTA: 34 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
4.
Liga Mistrzów, Kwalifikacje, 20.08.2014, 20:45
Spotkanie: St. Liege (Bel) - Zenit Petersburg (Rus)
Typ: Gol dla gości TAK (1,22) wynik 0-1✅✅✅

Zenit w świetnej formie. Strzela w każdym meczu, ale jak pisałem już wcześniej ma kim strzelać. Myślę, że w spotkaniu przeciwko Belgom będą chcieli zdobyć chociaż jedną bramkę tak aby mieć nawet delikatną zaliczkę przed spotkaniem na stadionie Petrovskij. Patrząc na ostatnie mecze drużyny Guy`a Luzona nie powinno być to trudne. Dwie porażki w lidze (w tym ostatnia 2-5) oraz przynajmniej 1 gol stracony w ostatnich czterech spotkaniach liczą też rozgrywki europejskie. Jak dla mnie pewny typ.

Liga Europejska, Kwalifikacje, 21.08.2014, 17:00
Spotkanie: Aktobe (Kaz) - Legia Warszawa (Pol)
Typ: 2DNB (1,68) wynik 0-1✅✅✅

Legia jest faworytem tego dwumeczu. Nie wyobrażam sobie aby mogło nas zabraknąć w fazie grupowej LE. Najważniejsze to przywieźć dobry wynik z Kazachstanu, a w moim odczuciu takim będzie nawet remis. Oczywiście wolałbym zwycięstwo, gdyż jestem fanem Legii, ale wiem, że różnie z tym może być. Teren na pewno nie za przyjemny, ale Legia powinna pokazać, że jest zespołem lepszym.

Liga Europejska, Kwalifikacje, 21.08.2014, 18:45
Spotkanie: PSV (Ned) - Soligorsk (Blr)
Typ: Gospodarze over 1,5 (1,30) wynik 1-0⛔⛔⛔

PSV w dobrej formie. Podopieczni Cocu zaczęli sezon od wygranych z Willem II i Bredą odpowiednio 3-1 i 6-1. Dyspozycja strzelecka zatem dobra tak więc myślę, że podtrzymają ją w spotkaniu z Białorusinami. Tym bardziej, że Soligorsk ostatnio trzy porażki z rzędu (3-0 z FC Mińsk, 0-1 z Gomel oraz 2-1 z Belshiną). Patrząc na formę Holendrów nie zdziwię się jeżeli pokryją typ już w pierwszej połowie.

Liga Europejska, Kwalifikacje, 21.08.2014, 20:15
Spotkanie: Partizan (Srb) - Neftci Baku (Aze)
Typ: 1DNB (1,25) wynik 3-2✅✅✅

Partizan to od lat mocna marka na krajowym podwórku. Ciekawy zespół oparty w większości na serbskich zawodnikach. Dobrze weszli w sezon notując dwa zwycięstwa. W kwalifikacjach do tegorocznej LM odpadli po zremisowanym u siebie spotkaniu z Ludogorets. Neftci w lidze do tej pory zwycięstwo i porażka. W meczach eliminacyjnych do &quot;ligi pocieszenia&quot; zwycięstwo 3-2 w dwumeczu ze słoweńskim Koper, a także z gruzińską Chikhura także 3-2. O dziwo awanse przychodziły w meczach wyjazdowych :?:. Myślę, że tym razem tak doświadczony zespół jak Partizan nie pozwoli sobie na wpadkę i spokojnie utrzyma pewny wynik do końca meczu. DNB jak zwykle, &quot;gdyby jakimś cudem coś miało pójść nie tak&quot;:grin:.

a) 76-24 jeżeli chodzi o % posiadania piłki
b) 22-6 w sytuacjach bramkowych
c) 9-2 w strzałach na bramkę
d) 11-2 w rzutach rożnych
e) 7-4 w strzałach niecelnych
f) 6-0 w zablokowanych
dlaczego nie weszło nic więcej ???:-:);/:

KURS: 3,33
STAWKA: 14 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 46,62 zł⛔
STAN KONTA: 20 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
5.
Francja Ligue 1, 22.08.2014, 20:30
Spotkanie: Evian TG - PSG
Typ: Gole gości over 1,5 (1,55)

PSG wprawdzie bez Ibry jednak bramki strzelać ma kto. Evian do tej pory straciło 9 bramek, a mistrzowie w obu kolejkach pokryli typ.

Rosyjska Premier League, 23.08.2014, 15:00
Spotkanie: Zenit Petersburg - Amkar
Typ: 1 (1,25)

Zenit w świetnej dyspozycji, gra fajny futbol i pokonuje kolejnych rywali. &quot;Polski&quot; Amkar jeszcze chyba na wakacjach. 1 punkt i zaledwie 1 bramka w czterech spotkaniach powodem do dumy nie jest. Myślę, że nie zmieni się to po jutrzejszym meczu. Zderzenie z rozpędzoną drużyną z Sankt Petersburga może być bolesne, a Danny ze spółką spokojnie dopiszą sobie trzy oczka.

Polska T-Mobile Ekstraklasa, 24.08.2014, 15:30
Spotkanie: Legia Warszawa - Korona Kielce
Typ: Gole gospodarzy over 1,5 (1,38)

Korona mimo, że z Kapo raczej bez szans w Warszawie. Legia w olbrzymim gazie i chociaż (znając życie) Berg znów namiesza w składzie typ spokojny do pokrycia. W drużynie z Łazienkowskiej ma kto strzelać Kosecki, Saganowski, Sa, a to tylko piłkarze rezerwowi. Zastanawiałem się nad handi na Legia, ale ostatecznie zostałem przy min. dwóch bramkach dla Mistrza Polski.

Anglia Premier League, 24.08.2014, 17:00
Spotkanie: Sunderland - Manchester Utd
Typ: 2DNB (1,33)

Ostatnio nie weszło jednak konsekwentnie stawiam na Czerwone Diabły. Tym razem z małym zabezpieczeniem. Pierwszy mecz pokazał, że drużyna potrzebuje czasu. Dodatkowo plaga kontuzji utrudnia nieco zestawienie optymalnego składu. Wierzę jednak, że podopieczni van Gaal`a tym razem przywiozą na OT jakieś punkty. Ufam również, że będzie to 3 oczka, dzięki którym wszystko wróci na właściwe tory.

KURS: 3,56
STAWKA: 20 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 71,20 zł
STAN KONTA: 0 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon z rodzaju &quot;tonący brzytwy się chwyta&quot;. Jeżeli nie wejdzie...:?
Mam jednak nadzieję, że się uda. Chyba wystarczy tej posuchy:cool:.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Odnośnie kuponu 5 to aktualizacja nastąpi prawdopodobnie jutro dzisiaj nocka w pracy. Chociaż wiele tam do zmiany nie ma. PSG już w piątek sprawiło, że ostatnie pieniądze poszły...:grin:. Wczoraj żona postanowiła mnie wspomóc w kwocie 50 zł z tym zastrzeżeniem, że więcej na taki gest nie mam co liczyć:grin::razz:. Tak na poważnie to ta pięćdziesiątka ma się pomnożyć i przynieść jakieś korzyści. Kiepsko się to ułożyło i nie powiem nie spodziewałem się takiego &quot;piachu&quot;. Mam nadzieję, że teraz nasza zabawa potrwa trochę dłużej i przyniesie zamierzony efekt.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Kupon 5
Spotkanie: Evian TG - PSG
Typ: Gole gości over 1,5 (1,55) wynik 0-0⛔⛔⛔
Spotkanie: Zenit Petersburg - Amkar
Typ: 1 (1,25) wynik 2-0✅✅✅
Spotkanie: Legia Warszawa - Korona Kielce
Typ: Gole gospodarzy over 1,5 (1,38) wynik 2-0✅✅✅
Spotkanie: Sunderland - Manchester Utd
Typ: 2DNB (1,33) wynik 1-1✅✅✅
Cabaye????, ale cały zespół poniżej poziomu. Żeby nie strzelić żadnej bramki :wowsdf:.
KURS: 3,56
STAWKA: 20 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 71,20 zł⛔
STAN KONTA: 0 zł

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
6.
Liga Europejska, Kwalifikacje, 28.08.2014, 21:00
Spotkanie: Legia Warszawa (Pol) - Aktobe (Kaz)
Typ: 1 (1,28) wynik 2-0✅✅✅

Liga Europejska, Kwalifikacje, 28.08.2014, 22:15
Spotkanie: Rio Ave (Por) - Elfsborg (Swe)
Typ: 1 DNB (1,42) wynik 1-0✅✅✅

Oby tak dalej. Legii byłem pewien w stu %. Chociaż po golu Ivicy wkradło się rozkojarzenie i trochę nonszalancji to wynik nie mógł być inny :jupisdfgdfg:. Legia chciał przypieczętować swój awans i zrobiła to kapitalnie. Co do Portugalczyków to na prawdę jestem po wrażeniem ich gry, a przede wszystkim uporu w dążeniu do celu. Gol w 92 minucie ???? i awans do fazy grupowej. W lidze też bardzo dobra postawa. Trzeba z uwagą śledzić ich poczynania bo kto wie może jeszcze coś się na nich zagra :grin:.

KURS: 1,82
STAWKA: 35 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 63,70 zł✅
STAN KONTA: 98,70 zł

Tak na szybko bez analizy. Ta po zakończeniu kuponu. Wtedy też edycja.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
Statystyki miały być co tydzień ewentualnie co dwa. Jednak zważywszy na fakt, że nie zacząłem od początku miesiąca -a i czas nie pozwalał za bardzo- postanowiłem podsumować cały miesiąc. Od września statystyki wedle tego co pisałem na wstępie.

gurdil 0

gurdil

Użytkownik
7.
Anglia Premier League, 30.08.2014, 13:45
Spotkanie: Burnley - Manchester United
Typ: 2 DNB (1,22)

Po raz kolejny spotkanie Manchesteru na moim kuponie. Jestem sympatykiem klubu z OT dlatego chciałbym aby odnosili sukces w każdym spotkaniu. Ostatnie mecze wyglądały jak mega zimny prysznic dla drużyny van Gaal`a po tym co zaprezentowali w spotkaniach przedsezonowych. Plaga kontuzji nie oszczędza Czerwonych Diabłów. Jednak jak nie teraz to kiedy :?::?::?: Spotkanie z beniaminkiem to najlepsza okazja do odbicia się od dna i powrotu na właściwe tory. Wierzę w Rooney`a i spółkę. Wierzę, że RvP zacznie znowu trafiać i będzie z powodzeniem rywalizował o koronę króla strzelców w tym sezonie. Wierzę, że Mata z di Marią będą motorem napędowym tej drużyny. Gram jednak za swoje pieniądze stąd DNB.

Rosyjska Premier League, 30.08.2014, 18:00
Spotkanie: Arsenal Tula - Kuban
Typ: Gol dla gości TAK (1,22)

Goście bez porażki w tym sezonie. Potrafili zwyciężyć Lokomotiv, który zawsze zaliczał się do zespołów czuba tabeli. Gospodarze pod kreską i to zdecydowanie. Ostatnie miejsce w tabeli i tylko jeden punkt, podobnie jak bramka na koncie beniaminka. 11 goli straconych w 5 spotkaniach daje średnią ponad dwóch goli na mecz. Nic nie wskazuje na to aby podopieczni Viktora Goncharienki mieli problem ze &quot;wstrzeleniem się&quot; w tą średnią. Kibice liczą na pewno na najlepszego strzelca zespołu Bułgara Ivelina Popova, ale to kto strzeli bramkę to sprawa drugorzędna. Ważne aby piłkarze z Krasnodaru ją zdobyli.

Superleague Greece, 30.08.2014, 20:30
Spotkanie: Panetolikos - Olympiakos
Typ: 2 (1,38)

????. Dokładnie taką minę zrobiłem kiedy moim oczom ukazała się kadra wielokrotnego mistrza Gracji.
Ibrahim Afellay (PSV, Barcelona)
Javier Saviola (Barcelona, Real M., Benfica)
Alejandro Domínguez (Rubin, Zenit)
Roberto (Atletico, Benfica)
Éric Abidal (Barcelona, Monaco)
Mathieu Dossevi (Valenciennes)
Pajtim Kasami (Palermo, Fulham)
Czy trzeba pisać coś więcej:?: Myślę, że ta mieszanka stworzona w Pireusie jeszcze bardziej da się we znaki ligowym rywalom. Kolejne mistrzostwo Grecji ??? Proszę bardzo:cool:.

KURS: 2,05
STAWKA: 49,35 zł
EWENTUALNA WYGRANA: 101,17 zł
STAN KONTA: 49,35 zł

Do góry Bottom