sam nie gram, wole bukmacherke ale duzo kumpli przegrywa tak kase
oczywiscie zdarzaja sie wyjatki ze ktos wyciagnie sporo chajsu ale potem i tak go przegrywa
no ja tylko raz zagralem live w kasynie na "jednej łapie" i z 100zl w 5min zrobilo się 1400zl ???? . Od tego czasu wole nie kusić losu i gram virtual online.Przegram - trudno,to tylko funmoney .PozdROWwienia
no ja tylko raz zagralem live w kasynie na "jednej łapie" i z 100zl w 5min zrobilo się 1400zl ???? . Od tego czasu wole nie kusić losu i gram virtual online.Przegram - trudno,to tylko funmoney .PozdROWwienia
wow ładny wynik, moge sie zalozyc ze jesli nie odszedlbys od maszyny w odpowiednim momencie z tej sumki zostałyby Ci tylko wspomnienia.
Co do bandyty to moj kumpel mi kiedys mowil ze jego kumpel za postawieie piwa moze mi w tym wygrac 20zł, podobno gosc mial jakiegos mega farta choc ja byłem dosc sceptyczny bo gdyby tak wygrywal to nie bawilby sie w jakies piwa tylko sam dla siebie kase robil. Ja osobiscie wole gry hazardowe w ktorych duzo wiekszy procent szans zalezy od umiejetnosci gracza niz od szczescia(poker, zaklady bukmacherskie).
A czy grał ktoś z Was może w grę Jimi Hendrix jednoręki bandyta? Zainteresował mnie motyw tego muzyka i pomyślałem, że być może to mi przyniesie szczęście. Co sądzicie o tym slocie?