>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jedno konto bankowe, dwie osoby

D 0

damiannn

Użytkownik
Witam

Otóż mam pytanie, posiadam konto w banku i używałem go już do wpłat i wypłat np. na betclic, kolega chce też u tego buka konto założyć, jednak nie posiada konta w banku a zależy mu na czasie. Oczywiście adres kolegi, ip i wszystko jest inne, tylko pytanie czy może on podać mój numer konta? Nie będzie z tym problemów?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam
Otóż mam pytanie, posiadam konto w banku i używałem go już do wpłat i wypłat np. na betclic, kolega chce też u tego buka konto założyć, jednak nie posiada konta w banku a zależy mu na czasie. Oczywiście adres kolegi, ip i wszystko jest inne, tylko pytanie czy może on podać mój numer konta? Nie będzie z tym problemów?
Do wypłaty wątpie zwłaszcza jeżeli tego samego konta Ty używałeś do wypłat. Z wpłacaniem nie będzie problemu jezeli to zrobisz przez pośredników np p24

A 861

amigo007

Użytkownik
Mało tego, jeśli kolega skorzysta z zakładu bez ryzyka. Wtopi, dostanie zwrot i jakby zlecił wypłatę na twoje konto bankowe. To nie dość że by nie wypłacili, to jeszcze zabrali by mu zwrot kasy. A później był by płacz, że betclic to złodzieje...

Do góry Bottom