>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeden z wielu temat z typami....

K 35

krasny2

Użytkownik
I 150 złotych wpadło ciesze się z tego trebla kilka podejść ale w końcu się udało.
Na pewno zrezygnuje z podawania i pisania dłuższych analiz w tym całym td z prostej przyczyny nic tam nie wpada. Ja gram w taki sposób, że ten jeden mecz w tą czy w tamtą dla mnie nie sprawia abym naprawdę ryzykował. Szkoda Unii nie grałem grubo tylko i wyłącznie wrzuciłem do ako gdzie więcej rzeczy nie wpadło (poszło nie po mojej myśli) ale dla mnie to był mecz typu pewniejszych ale jak wiadomo przed play-offami więc odpuściłem grać singla. Dziś mam super dzień właściwie jak codzień
Rogle - Almtuna ✅
under 5,5
kurs 1,78
stawka 2j
✅ 1,56
Warto grać kursy lecą na łeb na szyję gram to teraz. Almtuna tydzień temu zremisowała mecz 0-0 karne rozstrzygały. To jest bardzo underowa ekipa tak jak w meczu młodzieżówki Słowacji można się spodziewać wielu bramek tak tutaj nawet granie niższej lini powinno wejść. Ja gram 5,5 bo to bardzo fajna opcja po jeszcze niezłym kursie.
Na jutro tyle specjalnie nic nie znalazłem a granie i szukanie na siłe nigdy dobre nie jest.
typ na tenis nie znam się na tym wcale ale ciekawie opisany typ przez jednego użytkownika z forum więc zagram to za 25 złotych bo podobno pewniak a kurs cakiem przyjemny
Romboli - Ramirez-Hidalgo 0-2 ✅
typ 2
kurs 1,80
stawka 1j
✅ 0,80
Mam nadzieję, że uda mi się uszczpnąć od buka kilka złotych grając tenis, mecz śledziłem tylko na livescoru i byłem pewny że nie wpadnie przy stanie 4-1 potem złamał ale mogło być różnie

K 35

krasny2

Użytkownik
W szwedzkiej mecz do przewidzenia a więc murowanie bramki. Mam jeszcze tego Ramireza zagranego na razie nie jest źle zaraz wygra seta ale nie wyglądało to kolorowo
Coyotes - Colorado 3-0 ✅
Typ 1
kurs 2,00
stawka 1j
✅ 1j
Gram na gospodarzy ale bez szaleństw. Zastanawiałem się tu nad underem ale ostatnio Avalanche przegrywa wszystko kolejny mecz na własnej tafli i sądzę, że wymęczą te zwycięstwo.
Sacramento Kings - Utah Jazz 104-107 ⛔
typ 1
kurs 2,14
stawka 1j
⛔1j
Nie gram często NBA ale pora aby Sacramento wygrało kursy nadal wysokie mecz bez faworyta gram na gospodarzy za 25 złotych. Utah ostatnio często jest murowanym faworytem a przegrywa.
Już nawet do złego tematu to wkleiłem pora iść spać.
I znowu jakiś zysk jest ostatni raz gram NBA bo wcześniej nigdy specjalnie mi to nie wychodziło.

K 35

krasny2

Użytkownik
Jesenice - Sapa Fehervar ⛔ 4-4
typ 1
kurs 1,80
stawka 2j
⛔ 2j
Zmierzą się ostatnie dwie ekipy w lidze jednak gospodarze są absolutnym faworytem, ostatnio z Capitalsami walczyli jak równy z równym, wygrywając.
Pewnie Sabolic znowu coś strzeli. O tyle fajny mecz, że ekipa gości na wyjazdach wygrała tylko 2 razy w tym sezonie i właśnie jeden z tych meczy z obecnymi gospodarzami. grali w styczniu ze sobą wygrał zespół Acroni 4-6
Bardzo bezpiecznie wygląda grać zakład 1ML mi jednak nie w głowie grać tego po tak marnym kursie )1,33 ale pewnie znajdzie się kurs 1,40) ale za 50 złotych zwycięstwo gospodarzy.

K 35

krasny2

Użytkownik
Peru (-1) - Panama 1-0 ZWROT
typ 1
kurs 1,87
stawka 2j
Oglądałem mecz Panamy jak były jakieś mistrzostwa z San Salwadorem i obie reprezentacje zagrały beznadziejnie. Poziom gorszy niż w 3 lidze polskiej. Decydowały karne, piłkarze w większości strzelali w środek bramki, akcji zero. Ogólnie beznadziejny mecz. Przy zwycięstwie Peru tylko 1 bramkom mam zwrot nie czuje abym ryzykował.
Co do meczu to beznadziejnie słaby Panama zasłużyła na remis pod koniec mocno cisnęli, o mało samobója by nie strzelił sobie obrońca. Poziom tak beznadziejny iż najciekawiej zrobiło się jak dwóch piłkarzy się pobilo i wbiegła policja ochraniająca mecz. Mogłem łapać czystą 1
Islanders - Toronto ⛔
typ 1
kurs 2,40
stawka 1j
⛔ 1j
Tobet zaszalał gram za 25 złotych sądze, że gdyby Toronto miało więcej czasu spokojnie by wygrało ale tak dla mnie faworytem jest zespół z USA
Devils - Huricannes ⛔
typ 1
kurs 2,30
stawka 1j
⛔ 1j
Mecz który będzie bardzo wyrównany stawiam jednak na gospodarzy, którzy w końcu zaczęli grać. Brałem się za analize większa ale doszełem do wniosku że lepszym rozwiązaniem dla mnie jest zagranie na Peru za większą sumke a ten mecz jako ciekawostke gram za 25 złotych.

K 35

krasny2

Użytkownik
W ciągu dwóch dni straciłem trochę ale sporo osób po czymś takim spróbowałaby w błyskawiczny sposób nadrobić straconą gotówkę co jest błędem, lepiej dalej grać swoje bo biorąc już 3 dni grania jestem niedużo ale jednak na plus.
Rosja B - Francja ⛔
over 6,5
kurs 2,00
stawka 1j
⛔ 1j
Almtuna - Leksands 4-2 ⛔
poniżej 5 bramek
kurs 1,98
stawka 1j
⛔ 1j
Bramka w 20 minucie 3 kwarty a już byłem pewny zwrotu ale to nic w poniedziałek mają mecz z Orebro myśle, że dwa razy nie będą tak szaleć
Pinnacle szaleje z tym kursem mecz raczej będzie murowaniem bramki przez gospodarzy.
Aron Chmielewski asysta/gol ✅
Tak
kurs 1,90
stawka 1j
✅ 0,90j
wcale bym Stoczniowca nie przekreślał w tej konfrontacji, mecze będą grać na nowej hali, młody dobry zespół. Jednak kursy na hc mnie nie zadowoliły Chmielewski to jeden z najlepszych graczy Stoczniowca młodziak w większości meczy zdobywa bramki, ta sztuka nie udała mu się z Oświęcimiem ale w nastepnym meczu sobie postrzelał teraz też powinien zdobyć punkt
Jeszcze jeden bardzo ciekawie zapowiadający się mecz
Malta - Szwajcaria (-2) 0-0 ⛔
kurs 2,425
stawka 1j
⛔ 1j
Karnego zmarnowali jak się uda to niedużo dziś zarobie ale mam nadzieję że przynajmniej zrot będe miał.
Zagrałbym za więcej ale już zagrałem inne mecze i nie będę szalał. Przy dwóch bramkach zwrot dla mnie bezpieczna opcja a kurs mocno przesadzony. Jednak to tylko Malta.

K 35

krasny2

Użytkownik
Aron Chmielewski 50 sekund przed końcem strzelił, ale to co Rompkowski zrobił mistrzostwo. Tyszanie cały mecz ze spora przewagą, druga tercja Stoczniowiec tylko przez wykluczenia coś atakowali. III Tercja to absoluitna dominacja Tyszan ale to Gdańszczanie strzelili a pod sam koniec Aron, który beznadziejnie grał, głupio tracił krążek pełno strzałów na bramkę ale z bardzo dalekiej odległości. Wydaje mi się, że przy 3 bramce Rompkowskiego asyste będzie miał zapisaną Aron (ale to już nie jest ważne) Świetny mecz i teraz robi się ciekawie 2 mecze w Gdańsku przy ewentualnym zwycięstwie wynik mają 3-0 następne mecze na Śląsku (Tychy muszą wygrać 3 razy by awansować dalej) Ja mam nadzieje iż Tyszanie przegrają te konfrontacje z wielu powodów wybrali trudniejszego rywala (mogli Podhalan) Więcej takich meczy w PLH

K 35

krasny2

Użytkownik
Już sądziłem że dzisiaj będzie lepszy dzień trochę na NHL zagram grałbym nawet za więcej ale wypłaciłem sobie z Tobetu i Expektu
Zostawiam 50 złotych do zagrania overu o ile linia jaką wystawi Tobet będzie do przyjęcia

KTH Krynica - Akuna Naprzód Janów 3-3 ⛔
typ 1
kurs 1,52
stawka 1j
⛔ 1j
Over 5,5 ✅ 3-3
stawka 2j
kurs 1,78
✅ 1,56j
O takiej lini marzyłem ale sądzilem że będzie to 6,5 (grałbym tam over również ale za niższą stawke. Tobet chyba miał over ten w ofercie ale teraz tego nie ma gram to w bet365 powiem tyle warto Janów w każdym meczu coś strzeli sporo straci. Ostatni ecz jaki wygrał to z Zagłębiem, które oddało mecz walkowerem. do tego fajny hc -1,5 i przyzjemny kurs 1,80 raczej Krynica spokojnie wygra 2 bądź większa ilością bramek. POLECAM
Wyższego kursu nie będzie gram nawet to bo jednak kurs 1,52 nie jest zły. Gram tylko za 25 złotych.
Edmonton - Czikago 1-4 ✅
typ 2
kurs 2,00
stawka 2j
Betsafe
✅ 2j
Mam nadzieje iż nie będzie w tym meczu żadnej niespodzianki. Chicago gra dobrze na wyjazdach dzisiejszej nocy nie zobaczymy Johnssona, ale oni muszą wygrać, Edmonton kompletnie nic nie gra w końcu ostatnie miejsce zobowiązuje.
Calgary - Senatorowie 5-2 ✅
typ 1
kurs 1,85
stawka 1j
✅ 0,85j
Kurs całkiem przyzwoity faworytem są gospodarze, którzy w ostatnim czasie robią co chcą z rywalem, gdyby jednak mecz był przeciw lepszej ekipie nie postawiłbym na nich nawet złotówki.
Jutro tylko tyle gram niezależnie od sytuacji

K 35

krasny2

Użytkownik
Mam sporo szczęścia z Krynicą ale poszaleli w dwóch tercjach i to wystarczyło
Penguins - Kings ⛔
typ 2
kurs 2,30

Szpital u gospodarzy jeszcze dobre kursy na gości nic tylko grać.
Bellucci - Chela ⛔
typ 1
kurs 1,52
Bellucci sobie krzywde zrobił źle stanął może będzie krecz
kurs 3,50
stawka 1j
⛔ 1j
Zagrałbym to spokojnie za 50 złotych jednak mecz tenisowy będzie trochę wcześniej i w razie jak zobaczę, że się Brazylijczykowi nie układa zagram za więcej Kingsów
Jeszcze rozważam zagranie jednego meczu NHL Montrealu za 25 złotych ale wszystko zalezy jak mi się wyżej wymienione spotkania ułożą. Bo jak mi Tenis nie siadnie to zagram za większą sumkę Kingsów ML

Penguins - Kings ⛔
typ 2
kurs 2,35
stawka 1j
⛔ 1j
Mecz dosłownie za minute to jest raczej głupie granie jednak jak mi Bellucci nie podda się to jest niewesoło a ten typ z Los Angeles wydaje się bardzo prawdopodobny gram za 25 złotych live w Tobecie
Montreal - Islanders ⛔
typ 1
kurs 1,80
stawka 3j
⛔ 3j
Nowojorczycy od dłuższego czasu właściwie drugi rok nic nie grają. Brazylijczyk nic mi nie wskóra gram za sporą sumkę
po I tercji wydaje się że wygrają Nowojorczycy, kilka głupich wykluczeń bramka Montrealu w przewadze ale to jednak Islandersi grają lepiej.
Mecz dobry ale ze sporą przewagą wyspiarzy w II tercji świetnie kosky bronił ale grając w osłabieniu byli groźniejsi od gospodarzy.

K 35

krasny2

Użytkownik
W nocy to sobie poszalałem przekroczyłem 700 złotych w grze więc podsumowanie zrobie tego grania. No słabo ze 10 złotych zarobiłem tak być nie może. Ale grałem jak wariat te NHL i się przejechałem . Ogólnie to nie jest źle. Teraz chce już dorobić do 1000 złotych i powinno mi się to udać
Kuponów 21
Trafionych 9
Zwrotów 1
Nietrafionych 11
stawek 29j
zysk 0,69j
zagrane 715 złotych
zysk ✅ 7 złotych
Ogólnie
kuponów 49
Trafionych 25
zwrotów 3
Nietrafionych 21
Zysk ✅ 600 zł
To co zagram podam w ciągu 30 minut bo narazie szukam
Myślałem sporo o zagraniu na Niemcy wydaje się to nie głupie w ostatnim czasie Słowacy często z nimi przegrywali ale gram PLH
Stoczniowiec - Tychy 3-4 ✅
typ 2
kurs 2,05
stawka 2j
✅ 2,1j
Już pisałem o tym meczu Tyszanie grają lepiej i nawet nowa hala Gdańszczanom nie pomoże
Końcówka nerwowa nastepny mecz odpuszczam bo z 4-1 jeszcze bu to przegrali.
Podhale - Oświęcim ⛔
typ pierwsza bramka typ 2
kurs 1,80
Aron Chmielewski asysta/gol ✅
NIE
kurs 1,75
Kurs 3,15
stawka 1j
⛔ 1j
W meczu o stawke jednak gra znacznie poniżej tego co potrafi
I tercja dla Podhala zdobyli bramke (frajersko przegrałem) i potem zaczęli dopiero coś grać goście. Chociaż bramka na 1-2 nie powinna zostać uznana ale to jednak jest polska liga.

K 35

krasny2

Użytkownik
Kanepi - Cibulkova ✅
over 21 gemów
kurs 1,85
New Jersey Devils - San Jose Sharks ⛔
typ 2
kurs 2,30
Almagro - Chela 2-1 ✅
typ 1
kurs 1,40
Ako 5,96
Gram to za 10 złotych ostatnio bardzo się przejechałem na tego typy graniu więc to bezpieczna opcja (przynajmniej na chwile obecną tak mi się wydaje) Chele obejrzałem trochę wczoraj i Brazylijczyk gdyby źle nie stanął to mogło być różnie (szkoda że nie kreczował ale wolał dostać na korcie) San Jose Sharks najmocniejsza ekipa w NHL na wyjazdach ogólnie wydaje się pewny mecz play-offy przecież się zbliżają a ciasno jest a Cibulkową tak dorzcam pamiętam jak w przed US Open bodaj kwalifikacje brnęła grając niemal 3 godzinny mecz, Kanepi pamiętam z meczu z Wickmayer w którym było wszystko (mecz w tamtym roku więc specjalnie się tym kierować nie można) ale obie walczą więc liczę, że zobaczymy 3 sety albo 2 sety obfite w gemy
I najprawdopodobniej (przy braku szczęścia Cibulkowej bądź Hiszpana zagram San Jose Sharks jako singiel za 25 złotych ale pewnie będe decydował o tym za 2 godziny
I zostały mi tylko rekiny
Luis Blues - Wild ⛔
typ 1
kurs 2,10
stawka 1j
⛔1j
Gram na nutki za 25 złotych bo coś czuje że ta noc będzie moja :p
Świetny kurs ma Expekt ale mam ten kupon wyżej zagrany i nie chce aby w razieniesamowitych cudów stracić tam pieniądzę, Gram to w Doxxbecie wydaje się, że Nutki w końcu zaczeły dobrze grać a kadrę mają mocną

K 35

krasny2

Użytkownik
Ciekawy mecz z świetnym kursem
Słowacja Szwajcaria 2-0 ⛔
typ 2
kurs 3,15
stawka 2j
⛔ 2j
Nic tylko brać i grać. Nie wiem skąd ten kurs śmiem twierdzić, że faworytem są właśnie Szwajcarzy. Sytuacja Słowaków jest taka że chcą się pozbyć prezesa hokeja w swoim kraju jak to zrobić ? Przegrywając wszystko bo przecież zaraz mistrzostwa świata. Oczywiście nie ma zawodników NHL ale Niemcy na ten turniej wzieli kadre B sam trener mówił, że chce wziość młodcyh chłopaków z ich ligi by zobaczyli jak ten turniej wygląda. W kadrze Słowackiej nie zagra jeden z lepszych napastników (nazwisko mi teraz wypadło zawodnik KHL). Polecam
Koch - Evensen ⛔
kurs 2,00
stawka 2j
⛔ 2j
Wydaje mi się to bardzo bezpieczne ktoś już o tym wspomniał dla mnie absolutny faworyt
I za 10 zotych
Adam - Hilde ⛔
typ 1
kurs 1,55
Tak aby było komu kibicować (mistrzowi) :p

K 35

krasny2

Użytkownik
Trzeba wiedzieć kiedy zrobić sobie przerwe, od grania. Policzyłem sobie ile zarobiłem w tym roku z zakładami live i paroma innymi kuponami wychodzi mi 570 złotych Jednak ostatnio stoje w miejscu zagram za większą sumkę wejdzie by potem to w błyskawiczny sposób przegrać. A ostatnie pare dni to straciłem z zaroionych w ten sposób pieniędzy prawie 250 złotych i zamiast tysiąca które sobie stawialem za dośc łatwy cel ugrałem niecałe 600. Zagram jeszcze dwa typy dzisiaj i jeżeli wejdą robie sobie przerwe jeżeli znowu przegram robie sobie przerwe.
W poniedziałek wypłacam wszystko co mam u bukmachera aby też niejako mnie nie kusiło. Zagrałem jednak dwa mecze nhl aby całośc wynosiła mi 200 złotych zysku + to co miałem wcześniej po dokładnym obliczeniu wypłaconej wczesniej kwoty wychodzi mi 500 zł na plus + dwa kupony
Edmonton Senatorowie ✅
stawka 23,50
typ over 5,5
kurs 2,00
✅ 1j
Wild - Blues ⛔
typ 2 ML
kurs 2,00
stawka 50,00
⛔ 2j
Specjalnie nie polecam sporo czytałem oglądałem nie tak dawno ekipe dzikusów ale sami widzicie jak jest.

K 35

krasny2

Użytkownik
Trochę pobawiłem się w typowanie na sucho i nie jest źle jednak typ, który wczoraj znalazłem w Tobecie i powiem tyle wydaje się, że pewniak dlatego wracam trochę wcześniej, ale nie będe dalej grał tak często chyba, że będą dobre efekty
Anders Bardal - Anders Jacobosen
typ 2
kurs 1,80
stawka 2j
Grałem to rano obecnie kurs 1,45 a wczoraj widziałem 1,90 jednak nie miałem kasy by to zagrać i nie złapałem najwyższego kursu ale jest dobrze. Jacobsen to obecnie najlepszy z Norwegów a Bardal jak są złe warunki to sie poddaje zawala jak mu się podoba spokojnie Jacobsen powinien to wygrać. Wczoraj oglądałem biegi narciarskie i to pokazuje jaka jest jednak loteria w sporcie (wywrotki) ale 50 złotych to jak dla mnie odpowiednia suma do ryzyka, obecnie niski kurs ale można grać.

Do góry Bottom