Nie zawsze mam czas na podawanie typów, nie wiem czy będzie mi sie chciało dłużej niż miesiąc (bądź tydzień) prowadzić takowy temat. Konto mam praktycznie u każdego buka. Interesuje się sportem jednak sporo typów, które będę tu podawał nie jest moich. Sam często wymieniam się spostrzeżeniami z innymi graczami i nikt na tym stratny nie jest. Będe starał się pisać jakieś krótkie informacje do danego spotkania. Cel od dłuższego czasu zarabiam na tym. Ostatni miesiąc miałem całkiem udany 450 złotych w 2 tygodnie (było lepiej ale te pewniaczki mnie zgubiły)
Stawki 1-10 przeciętnie typ gram za 50 złotych jednak często jest tak że grać danego typu za większą sumke nie mogę
Chiny - USA 0-2
typ 2 kurs 1,88
unibet
stawka 3j
Gram to już dziś z prostej przyczyny jutro takiego kursu już nie będzie. Amerykanki w najmocniejszym składzie z Tarpley, Lloyd i Cheney. Chinki niespodziewanie wygrały ze Szwedkami
G.A Eagles - Stormvogel ZWROT
under 3 1,83
Pinnacle
stawka 3j
Stormovogel w najmocniejszym składzie Orły bardzo overowy zespół ostatnio jednak złapali zadyszkę w tym meczu mogą się męczyć.
Egipt - Korea Południowa 23:26
typ 2
kurs 1,60
Tobet
stawka 1j
Bardzo wyrównany mecz się szykuje dla mnie jednak faworytem są Azjaci. Wydaje się że hc na pierwszą połowe powinno łatwo wejść ja jednak nie mam specjalnie rozeznania a i kurs nie kusi mnie dla tego gram ten typ za 25 złotych.
Stawki 1-10 przeciętnie typ gram za 50 złotych jednak często jest tak że grać danego typu za większą sumke nie mogę
Chiny - USA 0-2
typ 2 kurs 1,88
unibet
stawka 3j
Gram to już dziś z prostej przyczyny jutro takiego kursu już nie będzie. Amerykanki w najmocniejszym składzie z Tarpley, Lloyd i Cheney. Chinki niespodziewanie wygrały ze Szwedkami
G.A Eagles - Stormvogel ZWROT
under 3 1,83
Pinnacle
stawka 3j
Stormovogel w najmocniejszym składzie Orły bardzo overowy zespół ostatnio jednak złapali zadyszkę w tym meczu mogą się męczyć.
Egipt - Korea Południowa 23:26
typ 2
kurs 1,60
Tobet
stawka 1j
Bardzo wyrównany mecz się szykuje dla mnie jednak faworytem są Azjaci. Wydaje się że hc na pierwszą połowe powinno łatwo wejść ja jednak nie mam specjalnie rozeznania a i kurs nie kusi mnie dla tego gram ten typ za 25 złotych.