>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeden z wielu temat z typami....

K 35

krasny2

Użytkownik
Nie zawsze mam czas na podawanie typów, nie wiem czy będzie mi sie chciało dłużej niż miesiąc (bądź tydzień) prowadzić takowy temat. Konto mam praktycznie u każdego buka. Interesuje się sportem jednak sporo typów, które będę tu podawał nie jest moich. Sam często wymieniam się spostrzeżeniami z innymi graczami i nikt na tym stratny nie jest. Będe starał się pisać jakieś krótkie informacje do danego spotkania. Cel od dłuższego czasu zarabiam na tym. Ostatni miesiąc miałem całkiem udany 450 złotych w 2 tygodnie (było lepiej ale te pewniaczki mnie zgubiły)
Stawki 1-10 przeciętnie typ gram za 50 złotych jednak często jest tak że grać danego typu za większą sumke nie mogę

Chiny - USA 0-2 ✅
typ 2 kurs 1,88
unibet
stawka 3j
Gram to już dziś z prostej przyczyny jutro takiego kursu już nie będzie. Amerykanki w najmocniejszym składzie z Tarpley, Lloyd i Cheney. Chinki niespodziewanie wygrały ze Szwedkami
G.A Eagles - Stormvogel ZWROT
under 3 1,83
Pinnacle
stawka 3j
Stormovogel w najmocniejszym składzie Orły bardzo overowy zespół ostatnio jednak złapali zadyszkę w tym meczu mogą się męczyć.

Egipt - Korea Południowa 23:26 ✅
typ 2
kurs 1,60
Tobet
stawka 1j
Bardzo wyrównany mecz się szykuje dla mnie jednak faworytem są Azjaci. Wydaje się że hc na pierwszą połowe powinno łatwo wejść ja jednak nie mam specjalnie rozeznania a i kurs nie kusi mnie dla tego gram ten typ za 25 złotych.

K 35

krasny2

Użytkownik
G.A Eagles - Stormvogel 1:2 ZWROT
under 3 1,83
Pinnacle
stawka 3j
Egipt - Korea Południowa 23:26 ✅
typ 2
kurs 1,60
Tobet
stawka 1j
✅ 0,6 j
Cóż Stormvogel wygrał rozważałem zagranie tu z niedużym hc na nich ale trudno. Typ spokojnie by wpadł gdyby się nie rozstrzelali w pierwszych 10 minutach. Co do Koreańczyków bardzo wyrównany mecz ale się udało Azjatom.
Podsumowanie większe będe robił co 10 typów teraz podałem ich sporo ale zazwyczaj gram jeden dwa dziennie sądzę, że to jest dobra metoda chyba że jest jakaś pefffffka ;)

Dwa typy na jutro myślałem o zagraniu Ako ale nie zagram i będę żałował :p
Carolina Huricanes - Toronto Maple Leafs 6-4 ✅
typ 1
kurs 2,00
DOXXbet
stawka 2j
Oglądałem ostatnio mecz Caroline z Pingwinami przegrali go 3-2 na wyjeździe ale grając w przewadze robili co chcieli brakło skuteczności, u siebie grają bardzo dobrze z Rangersami świetny mecz Suttera i Skinnera, Toronto po meczach u siebie czas na wyjazdy.
Liga Francuska
Strasbourg - Mont Blanc ⛔
over 6,5
kurs 1,70
Pinnacle
stawka 3j
Wyższego kursu nie złapiecie, Mont Blanc to ogon ligi na wyjazdach jeszcze jakoś grają ale Strasbourg to czołowa ekipa ligi więc powinna urządzić sobie strzelanie do jednej bramki. Ostatnie dwa mecze Mont Blanc to 11-2 z Brancornem i jeszcze pogrom bodaj z Angers (wszystko u siebie) na wyjazdach grają ciut lepiej ale over 6,5 wydaje się bardzo prawdopodobny

K 35

krasny2

Użytkownik
Chiny - USA 0-2 ✅
typ 2 kurs 1,88
unibet
stawka 3j
✅2,64j
Carolina Huricanes - Toronto Maple Leafs 6-4 ✅
typ 1
kurs 2,00
DOXXbet
stawka 2j
✅2j
Amerykanki wygrały bramkę strzeliła Lloyd nie mam pojęcia jak mecz wyglądał jednak cieszę się że podałem z pewnym wyprzedzeniem każdy mógł złapać przyzwoity kurs. Huricanes dobry mecz 2 bramki Suttera i już w końcówce Cole
Walsall - Oldham 1:1 ZWROT
typ 1 DNB
kurs 2,10
bet365
stawka 1j
Nie mam żadnej pewności ale kurs jest wysoki zbyt wysoki i wydaje się że typ warty do zagrania. Oldham to średniak ligi na wyjazdach spisuje się fatalnie pamiętam jak z Southamtonem który grał wtedy co 3 dni wysoko przegrali. Gram czekając na mecz we francuskiej.

K 35

krasny2

Użytkownik
Liga Francuska
Strasbourg - Mont Blanc ⛔
over 6,5
kurs 1,70
Pinnacle
stawka 3j
⛔ 3j
Krótka przerwa bo to był pewniak a o dziwo Strasburg przegrał ten mecz chociaż nikt nie wypadł ze składu
Węgry - Polska typ 1 ✅
Kurs 3,40
stawka 6j
gram ten mecz za 150 złotych dla mnie pewniak jak nie wjedzie to dłuższa przerwa i granie za niższe stawki ale powiem tak pewniaczek.

K 35

krasny2

Użytkownik
Węgry - Polska typ 1 ✅
Kurs 3,40
stawka 6j
✅ 14,4
Złapałem jeszcze kurs 1,95 że Węgry wygrają 1 połowe i puściłem za 20 złotych ogólnie mecz dokładnie tak jak myślałem i się ciesze. fajna sytuacja była cały świat grał na Polaków Polacy na Węgrów ????
Kupon 8
Islandia - Chorwacja ✅
typ 2
kurs 1,90
stawka 3j
Jak tak idzie trzeba grać. Kursy lecą na dół jednak nadal są bardzo przyzwoite. Chorwaci w meczu z Polakami grając 3-5 nie stracili bramki, Polacy wynik gonili tylko karnymi. Islandczycy natomiast początek turnieju niezły ale potem dość pechowo przegrywali, ciężko im wyprowadzić akcje a przy dobrej defensywie Chorwatów to zadanie typu niemożliwe. Dla mnie pewniak

K 35

krasny2

Użytkownik
Kupon 8
Islandia - Chorwacja ✅
typ 2
kurs 1,90
stawka 3j
✅ 2,7 j
Meczu nie oglądałem miałem zamiar ale półfiinał w telewizji poszedł. 1 bramka to jednak jedna bramka :p
9 kupon ⛔
Skoki
Finlandia - Polska typ 2 kurs 1,70
Słowenia - Czechy typ 2 kurs 1,65
stawka 1j
AKO 2,80
Lubia grać skoki dzisiaj zawody drużynowe. Polacy w kwalifikacjach dobrze skakali Żyła 141 metrów Stoch 135 Małysz nie skakał i Hula Bula słaby skok. Ale finowie benadiejnie Hautameki i Kuivuranta skacą średnia, Happonnen po kontuzji powrót i Olli który nie przeszedł kwalifikacji faworytem Polacy. Dorzucam od razu na kupon Czechów, którzy wg mnie mogą dzisiaj namieszać. Mcny skład z Koudelkom spokojnie powinien wygrać ze Słoweńcami.

K 35

krasny2

Użytkownik
9 kupon ⛔
Skoki
Finlandia - Polska typ 2 kurs 1,70
Słowenia - Czechy typ 2 kurs 1,65
stawka 1j
AKO 2,80
⛔ 1j
Memphis Grizzlies - Washington Wizzards +9 ⛔
typ 2
kurs 1,90
stawka 2j
Trzeba trochę zarobić hc w miare wysoki myślę, że jak zagrają tak jak ze Słońcami to spokojnie ten mecz mogą wygrać. Gortat jest chwalony ale w meczu z czarodziejami jak dla mnie najsłabszy zawodnik. Wizard zagrali bardzo dobrze sporo zbierali, Nash miał ogromne problemy by coś rzucić tak samo Lopez. Świetnie rzucał Young za 3 tam ich w pierwszej połowie wypunktowali mecz jednak przegrali. Wygrali z Sacramento Young 7/10 trójek. O Memphis niewiele wiem ale jestem dobrej myśli.

K 35

krasny2

Użytkownik
Memphis Grizzlies - Washington Wizzards +9 ⛔
typ 2
kurs 1,90
stawka 2j ⛔
Young grał przez 6 minut rzucił raz 3 ogólnie beznadziejny mecz Wizzards
St. Johnstone - Hamilton (Wynik do przerwy/wynik końcowy) 1/X 1:0 2:0 ⛔
kurs 17,00
Tobet
stawka 1j ⛔
Gram za 10 złotych ale wpisuje 1j aby mi się łatwiej liczyło. Ostatnie 5 mecz to 4 remisy Hamiltonu więc tu też upatruje remis. Jednak kurs na remis który jakoś pewny nie jest można podbić w łatwy sposób pierwszą połowe wygrają gospodarze. Pozbyli się Dobiego sprowadzili jakiegoś młokosa gorzej i tak nie będzie. Więc może coś strzelą. Mecz może się zakończyć wynikiem 0:0 ale myślę że może być właśnie dla mnie optymistyczny wariant 1/x

K 35

krasny2

Użytkownik
Dywizja 2
Forfar - East Fife 0:0 ⛔
Typ 1
kurs 1,98
Pinnacle
stawka 3j ⛔

3 liga wznawia rozgrywki. Słowo wznawia nie jest do końca prawidłowe. Ciężko określić w jakiej formie jest zespół gości którzy w tym roku jeszcze nie zagrali meczu o stawkę. To Szkocja tutaj wszyscy już grają ale przez srogą zime ich mecze zostały poprzekładane. Forfar natomiast rozegrał jeden mecz wygrał z najsłabszym w lidze Dumbartonem 2:1 na wyjeździe. Gwiazdą zespołu z Forfar jest Szkot Foteringham 13/4 napastnik Gibson 13/2 i wieża niemal 2 metrowy Templeman (były gracz East Fife) 14/7
Mecz o tyle ciekawy iż goście od wielu lat jedyne co robią w 2 Dywizji to bronią się przed spadkiem. Zespół z Forfar zajmuje obecnie 5 miejsce (2-4 dają baraże o awans) ale mają rozegranych zaledwie 14 spotkań (zespół nad nimi Aloa ma rozegrnaych 20) a dzielą ich tylko 2 punkty. Ten mecz będzie ich drugim o stawkę w tym roku (grudzień też liga niemal całkowicie sparaliżowana) i pierwszy zespołu East Fife. Jak dla mnie jeden faworyt a kurs bardzo przyjemny.
Gram za 75 złotych bo to pierwszy mecz Fifkarzy i nie wiem czy stać ich na urwanie punktów

K 35

krasny2

Użytkownik
Podsumowanie miesiąca
Typy 11
Trafione 5
Zwroty 2
Nietrafione 4
stawek 29j
zysk 12,74 j
Postawionych 705 złotych
✅ 310 zł
Ogólnie jestem zadowolony nie miałem zbytnio czasu ale i tak ładny plus 300 złotych nie znalazłbym na ziemi. Ostatnio nic nie wpada ciesze się że nie grałem zbyt grubo Forfaru
Typy an dziś
Motherwell - Kilimarnock 0:1 ✅
typ 2DNB
2,10
stawka 2j
✅ 2,2j
Gram za 50 złotych dla mnie pewniak i bardzo bezpieczny wariant. Brałem się za napisanie tutaj w skrócie analizy ale komputer mi wcieło powiem tak, że Kilimarnock po wpadce z Hamiltonem 1:1 ten mecz powinien wygrać tam od 30 minuty grali w 10. W dodatku powinien zagrać Evans i piłkarz sprowadzony z wielkiego AC Milan (oczywiście rezerwy) Motherwell posprowadzał kilku zawodników z 2 ligi angielskiej na wypożyczenia to powinno im pomóc ale jeszcze za wcześnie.
Motherwell - Kilimarnock 0:1
under 2,5 bramki
kurs 1,75
stawka 2j
✅ 1,5j
Gram jeszcze te opcje Motherwell nic nie strzela podejrzewam, że skromnie 1:0 wygrają goście a kurs na under przyjemny. Kilimarnock pozbył się młodego zdolnego obrońcy (powrót z wypożyczenia) i teraz jedynie co robią to nie tracą bramek. Pewnie Samy coś strzeli.
Stefan Hula - Piotr Buloklep ✅
typ 1
kurs 1,85
stawka 2j
✅ 1,7j
Wydaje mi się, że Stefan jest lepszy od Piotrka kurs na obu taki sam w kwalifikacjach identycznie niemalże ale na korzyść Stefana. W Drużynie też lepiej skakał jakoś nie wierzę aby Żyłe stać było na wyprzedzenie Stefka.

K 35

krasny2

Użytkownik
I bardzo dobry wieczór chciałem grać Kilimarnock trochę grubiej ale doszedłem do wniosku że jakby coś poszło nie tak to zagrać te dwie opcje i nie mam co narzekać. Co do skoków 0 zaskoczenia Piotrek &quot;odleciał&quot; edytowałem to trochę wcześniej bo zauważyłem że nie podałem stawki to skoków ale grałem to za 50 złotych powód taki, że komputer mi wcieło i temu zapomniałem to podać
Ottawa Senators - Detroit Red Wings 5-7 ✅
typ 2
kurs 1,85
stawka 1j
✅ 0,85 j
Gram to za 25 złotych podobno pewniak ja jednak dość sceptycznie podchodzę do tego ale głupio mi tego nie zagrać chociaż za kilka złotych bo to od dobrze ogarniętej osoby. Sam oglądałem ostatnio (ze 2 tygodnie temu) Senatorów zagrali fatalnie ale tam jest szpital i pomału wracają więc typ na noc jak wejdzie będzie dobrze jak nie to płakać nie będę. ML niskie kursy więc czysta 2

K 35

krasny2

Użytkownik
V kupon
Wisła - Molde 0:2 ✅
typ 2DNB
kurs 1,80 Bet365
stawka 1j
✅ 0,80j
Wydaje się pewniak Wisła pozbyła się połowy składu z Brożkami na czele. W Copa Sol przegrali z Valeranga Oslo 4-0 Molde też wysoko przegrało bo 5-1. Sądzę, że będzie remis jednak po niezłym kursie jaki wystawił Bet365 gram DNB na Szwedów

K 35

krasny2

Użytkownik
Djurgardens - Farjestads 5-1 ⛔
under 5,5
kurs 1,65
stawka 2j
⛔ 2j
Typ raczej pewny Farjestads są na fali wygrywają z każdym bardzo mało bramek strzelają jak i tracą jedna z najbardziej underowych drużyn podobnie jak gospodarze, którzy mieli kilka dni przerwy ale nie sądzę, aby im kazano strzelać, nie zagra Lindström i najprawdopodobniej Aslund.

K 35

krasny2

Użytkownik
Sam sobie jestem winny wiedząc o osłabieniach gości nie grałem gospodarzy tylko under szkoda bo gdyby się nie rozstrzelali w drugiej tercji to byłoby dla mnie dobrze ale przynajmniej Farjestads nie strzelał
Janów - Tychy ⛔ 2-9
hc +3,5
typ 1
kurs 2,02
Krynica - Nowy Targ ✅ 4-3
typ 1
kurs 2,35
Tobet
Ako 4,75
stawka 1j
⛔ 1j
Janów ostatnio wysoko przegał z Krakusami, 10:4 ale to był wyjazd. Tychy na wyjazdach słabo to bardzo underowa ekipa (nie licząc bramek z najsłabszym drużynami) to w meczach z Cracovią Stoczniowcem czy Sanokiem mało bramek pada więc ten hc jest wymarzony. Tychy ostatnio nisko wygrywają z Jastrzębiem 1:0 na wyjeździe tu pogromu też nie widze, bo Janów z Pohlem Kogutem i paroma zawodnikami nie jest tak słaby. Brać
Co do Nowego Targu na wyjazdach słabo grają przed sezonem pozbyli się wszystkich najlepszych zawodników z Zapatą na czele. Krynica też najbogatszym klubem nie jest ostatnio w Nowym Targu wygrało Podhale teraz pewnie festiwal bramek ale Krynica wygra,
mój błąd kto grał i tak powinien po analizie skojarzyć bądź po kursie dałem w typie 2 ale chodziło mi o Kryniczan.
Alba Volan - Ljublana ✅
typ 1
kurs 2,00
Pinnacle
stawka 3j
✅ 3j
Trochę chce zarobić a ten mecz mi na to pozwala warto grać gospodarzy.
Plzen - Kladno 1-1 ⛔
typ 1
kurs 1,30
Colerine - Lisburn
typ 1
kurs 2,10
Ako 2,73
stawka 1j
⛔ 1j
Gram za 30 złotych w BetClicku dlatego, że dawno tam nic nie grałem i liczę, na to, że będe miał co wypłacać. Plzen powinien gładko wygrać co do Lisburn pewny nie jestem jednak podobno przegrają więc dorzucam do ako bo sam niespecjalnie wiem o co nawet tam grają jednak typ od gościa który wie co się dzieje na wyspach.

K 35

krasny2

Użytkownik
Alba jeszcze gra ale już prowadzi 3-0 końcówka II tercji więc już rozliczma jako plus.
Ostatni raz gram z jakimkolwiek hc Janów bo po pierwszej wyglądąło to dobrze 1-1 ale jak można 3 tercje dostać 4-0 by potem w przewadze zmniejszyć na 5-0 ale grali dno i dalej grają dno. Krynica wygrała 5-3 powiem szczerze że dokłądnie taki wynik obstawiałem ale grałem a może się uda nie tym razem.
FC Brussel - Rupel Boom 2-4 ⛔
typ 1
kurs 1,95
Penguins - Buffalo
typ 2 ML
kurs 2,38
stawka 1j
⛔ 1j
Ako 4,64

Mecz Belgijski i tak wam by uciekł więc nie będe się rozpisywał, co do Buffalo ja jestem dobrej myśli taki kupon z małymi szansami ale zawsze. Sabres przegrali u siebie z Islandersami by na wyjeździe pewnie z nimi wygrać (prowadzili 3 ale zdjęli bramkarza Nowojorczycy wtedy skontrowali i do pustej strzelili) Gra Sabres jest całkiem dobra tylko marnie u nich ze skutecznością, natomiast Pingwiny niczym specjalnym sie nie wyróżniają gram ML na gości

K 35

krasny2

Użytkownik
Dzień na zero ale to nic noc jeszcze młoda
Na live obstawiłem Buffalo zobacze jak się mecz będie układał. Kursy mocno na Pingwiny spadają ja jednak sądze, że może być pewna niespodzianka goście mieli kilka dni wolnego od meczy a to zawsze dobrze skutkuje natomiast Pingwiny co dzień wyjazd i powrót.
Penguins - Buffalo 2-3 Lminus:
typ 2 ML
kurs 2,30
stawka 1j ⛔
Edit
Właśnie Buffalo wygrywa 1-0 jak ktoś chce grać live niech czeka najlepszym wariantem dla was jest to aby Pingwiny zremisowały i wtedy cisnąć na gości bo granie z hc (na przykład tak jak ja mam teraz u buka) to największa głupota. Po kilku minutach mecz wyrównany ale zaczną się kary
Edit kolejny
I 2:0 na Buffalo szczerze powiem, że ciężko mi teraz doradzić bym nawet tego nie ruszał bo hc ja mam 2,5 i granie gości po kursie 1,80 to zły wariant gospodarzy teoretycznie też niepewny bo może być różnie
Edit następny
Nie bede pisał następnego postu niepamiętam kiedy w nocy miałem czas na oglądanie i granie NHL cieszę się jak dziecko :p
Canuck - CZikago 4-3 ⛔
under 5,5
stawka 1j
kurs 2,02
⛔ 1j
Mecz o 4 nie dotrwam jednak kursy na under jak dla mnie spore i warte rozważenia.
St.Louis Blues - Edmonton Oilers 5-3 ✅
over 5,5
kurs 1,95
stawka 1j
✅ 0,95j
Nutki grają słabo ale najsłabszy z nich wszystkich jest bramkarz Jaroslav Halak, i spora ilość kar możliwe że najwięcej w lidze.

K 35

krasny2

Użytkownik
Bardzo dobry mecz Pingiwnów wszystko się w drugiej tercji rostrzygło trochę żałuje bo szczerze powiem iż nie jeden cud widziałem gdy zawodnicy mieli tydzień przerwy.

Colorado Avalanche - Anaheim Duck 0-3
typ 2
kurs 2,45
DoXXbet
stawka 2j
✅ 2,9j
Kaczory po serii zwycięstw na swoim lodowisku zaczęli notować gorsze wyniki z Predatorami porażka dziwic nie może, ale z Senatorami 1-1 tak. Na wyjazdach jednak źle sie nie prezentują i ostatnia porażka gospodarzy z Minesotom pokazuję że Colorado ma problemy. Kontuzje Fleischmenna, Jonesa, Quinceya, O&#39;Reilego, Muelera przy pełnym niemal składzie Kaczorów wynik tylko mozliwe zwycięstwo gości.
Yashin Team - Jagr Team 16-18✅
over 16,5
kurs 1,72
stawka 4j
✅ 2,88
Ostatnimi czasy każdy mecz gwiazd nieważne w którym kraju sprawia, że bramek wpada pełno. Według mnie linia powinna wynosić 19,5 i to po kursie 3,20 nie jest wcale głupim graniem ale trzeba zobaczyć jak mecz się będzie układał.
Mont Blanc - Villard 7-3 ✅
over 6,5
kurs 1,70
stawka 2j
✅ 1,4j
Nie gram za więcej raz się przejechałem ale teraz powinno wpaść co najmniej 7 bramek a kursy na over jeszcze całkiem przyzwoite.
Chce trochę zarobić bo bywało lepiej więc taka taśma
Robert Kranjec - Janne Happonen ⛔
typ 2
kurs 1,60
⛔ 0.5j
Gram te 3 typy jeszcze raz na taśmie za 10 złotych
Calgary Flames - Los Angeles Kings ⛔
typ 1
kurs 2,35
Columbus Blue Jacket - Edmonton ✅
typ 1
kurs 1,90
Carolina Huricanes - Atlanta Trasher ⛔
typ 1
kurs 2,15
Ako 9,60
Taka taśma za 10 złotych powiem w skrócie Columbus nie wygrał całego meczu u siebie od 28.12 jak nie z Oilersami to z kim ?
Atlanta ostatnio w dołku z Islandersami u siebie 4-1 dostać.
Calgary - LA mecz o play-offy tak naprawdę Calgary orywa wszystkich mecz powinien być bardzo wyrównany ale gram na gospodarzy.
Jeszcze poszaleje ciekawy mecz w Pucharach
Hamilton - Dundee 1-3 ✅
typ 2
kurs 2,10
Bet365
stawka 1j
✅ 1,1j
Gram tylko za 25 złotych z prostej przyczyny czekam jak się mecze ułożą które zagrałem. Tutaj faworytem są goście Hamilton będzie walczył o utrzymanie w lidze goście o zwycięstwo na wyjeździe i mają ku temu okazje w lidze remis 1-1

K 35

krasny2

Użytkownik
Na chwilę obecną wpadło 20 bramek więc ten hc 20,5 bez problemu wejdzie a kurs Betsafe wystawił 3,20. Sam wolałem zagrać to bezpieczniej i za trochę większą sumke. Jeszcze została minuta do końca II tercji ciekawy mecz na początku wyglądało, że bramkarze mogą poszaleć ale nic z tych rzeczy.
Hamilton przegrywa 1-3 więc też bez problemu wejdzie dziś zrobie podsumowanie bo jutro już nie będe tak szalał (brak czasu). Ogólnie znowu jestem zadowolony kilka razy się przejechałem ale grałem dość zachowawczo i przyniosło to przyjemne pieniądze

K 35

krasny2

Użytkownik
Podsumowanie dodam że do ilości kuponów nie wliczam tych typów które gram za 10 złotych z prostej przyczyny albo jest to taśma albo raczej ciekawostka, która przy szczęściu może dać wygraną (zawsze piszę jeżeli gram za mniejszą sumke) Na razie były 3 takie przerwa/koniec w szkockiej, taśma z Happonenem i tasma bez niego, oczywiście wliczam je do zysku/strat
Kuponów 17
Trafionych 11
Zwrotów 0
Nietrafionych 6
stawek 29j
zysk 11,33 j
Postawionych 720 złotych
✅ 285 zł
Jestem nawet bardziej zadowolony niż z poprzedniego grania Tam jednak sporo zaryzykowałem grając Węgrów a teraz bardzo fajnie i bezpiecznie (przynajmniej ja nie czułem, że ryzykuje) a zysk niemalże identyczny

Ogólnie
kuponów 28
Trafionych 16
zwrotów 2
Nietrafionych 10
Zysk ✅ 595 zł
I jeszcze tak trochę nie na temat wcale nie trzeba mieć bardzo dużo kasy u bukmachera tylko teraz miałem sytuacje, że w grze miałem ze 250 złotych ale mogłem tego uniknąć bo te mecze były rozgrywane z pewnym czasie ale mi zależało na kursach. Sam mam 400-500 porozrzucanych u kilku buków a przy wygranych po prostu wypłacam bo uważam, że jak jest większa sumka to kusi grać grubiej ogólnie tego nie robie zbyt długo w to się bawie ale jak chyba każdy wole mieć kase przy sobie
Co do meczy na Kaczory kurs można było upolować 3+ a pewnie wygrali. Co do taśmy zagrałem ją jeszcze raz (happonen) wierzyłem że wejdzie ale w dwóch meczach remisy jeden z ML by wpadł, ciesze się, że coś udało mi się odrobić grając lige francuską naprawdę ciekawa liga tam chociaż w I tercji było 0-0 to się w ostatniej rostrzelali

Japonia - Polska ✅
typ 1
kurs 1,65
Niemcy - Finlandia ✅
typ 1
kurs 1,45
Washington Capitals - Pittsburgh 3-0 ✅
typ 1
kurs 2,10
Ako 5,02
stawka 1j
✅ 4,02j

Małysz, Stoch + 2 buloklepy to za mało na mamuta aby o cokolwiek powalczyć.
Każdy z Japończyków wszedł wczoraj do 30 Ito bardzo dobre skoki, Yumoto jak i Kasai w drugiej seri zepsuł skok Tochimoto
Niemcy jak nie będą się wywracać to spokojnie drugie miejsce zajmą z Finów Happonenn długo nikt i dopiero Hautameki
Dorzucam do tego mecz na szczycie nie chce mi się wierzyć aby Pingwiny po raz kolejny wygrały raczej wysoka porażka bo Capitals to lepsza ekipa od Sabres, a skoki aby przyjemniej się oglądało.

K 35

krasny2

Użytkownik
Po pierwszej serii już myślałem czy grać Capitals a tu proszę Freund świetny skok, Polacy jak zwykle tuż przed Słoweeńcami ale nie ma się co dziwić jak mamy w ekipie uklepaczy bul. Ekipa pewnie Byrta weźmie + ta 4

Nowy Targ - Unia 4-3 ⛔
typ 2
kurs 2,30
Gdańsk - Jastrzębie 7-2 ⛔
under 7,5
kurs 1,70
Cracovia - Krynica 5-0 ✅
hc +5,5 typ 2
kurs 1,72
Polska - Mołdawia 1-0 ⛔
typ 2DNB
kurs 3,22
Zagłębie - Janów 9-4 ✅
typ 2
kurs 1,50
Tobet
Ako 32,48
⛔ 10zł
stawka 10 złotych na Krynice razi mnie tak wysoki hc, Oświęcim dla mnie jest faworytem, Zagłębie będzie chciało wygrać jakiś mecz a Janów nie powinno stawiać oporów. Gdańs Jastrzębie dobra postawa bramkarza Solińskiego i w ataku nic specjalnie nie zdziałali z Oświęcimiem. Polska Mołdawia jak wiadomo rezerwy więc czemu nie Mołdawia.
Ale bym ako trafił Nowy Targ wygrał z Oświęcimiem a było już 3-1 też w Gdańsku poszalał Chmielowski pewnie jeszcze rok w Polsce i wyjazd z kraju bo to naprawdę jeden z najlepszych hokeistów młodego pokolenia, który gra w Polsce.
Klagenfurt - Salzburg 5-2 ✅
typ 1
kurs 2,00
stawka 2j
✅ 2j
Ciekawy mecz się szykuje Salzburg się posypał u siebie przegrali z jesienicami wygrana po karnych z Linzem natomiast gospodarze u siebie grają rewelacyjnie. Ostatnio grali ze sobą tydzień temu Salzburg wygrał 2-1 po dogrywce ale grali u siebie teraz na wyjeździe przegrają.
Capitals wygrywa Klagenfurt na razie 2-2 jak wszystko się dobrze dla mnie skończy to fajny dzisiaj zarobek i w końcu jakiś treble wpadnie

Do góry Bottom