ilendil
Użytkownik
Jako, że nie chce mi się prowadzić statystyk będę wklejał tu moje aktualne kupony. A zaczniemy od krótkiej historii z zeszłego tygodnia.
Budżet podstawowy: 250 zł wpłacony dnia 1.11 no i lecimy z zakładami:
No i nagle okazuje się, że mam 1050zł na koncie z 250 w zaledwie kilka dni.
... i zaczęły się schody na LM. Wpierw Atletico, potem Sevilla i ...
... jestem na 0. Wszystko przepadło, sam na siebie strasznie zły, iż nie wypłaciłem chociaż 500zł. Trudno.
Następnego dnia dostaje wiadomość: "Twój bonus lojalnościowy ... 50zł czeka na Ciebie". Nieco zniesmaczony po ostatnich porażkach stawiam kupon na środową LM, gdzie jak się okazuje niespodzianek już mniej:
Dużo farta, bo Olympiakos w 90 minucie strzelił, a hokej na 3 min przed końcem. No i znowu jestem na 700zł, z 50!
Potem było już tylko lepiej:
I znowu na +1000zł!
1700zł, ale że głupio straciłem na NBA obudziłem się rano z budżetem 1500zł i tutaj wchodzą dzisiejsze kupony!
W kuponie za 50zł over to meczyk Leicesteru.
Powodzenia wszystkim, dzisiaj może uda się 2000zł przekroczyć ????
Budżet podstawowy: 250 zł wpłacony dnia 1.11 no i lecimy z zakładami:
No i nagle okazuje się, że mam 1050zł na koncie z 250 w zaledwie kilka dni.
... i zaczęły się schody na LM. Wpierw Atletico, potem Sevilla i ...

... jestem na 0. Wszystko przepadło, sam na siebie strasznie zły, iż nie wypłaciłem chociaż 500zł. Trudno.
Następnego dnia dostaje wiadomość: "Twój bonus lojalnościowy ... 50zł czeka na Ciebie". Nieco zniesmaczony po ostatnich porażkach stawiam kupon na środową LM, gdzie jak się okazuje niespodzianek już mniej:

Dużo farta, bo Olympiakos w 90 minucie strzelił, a hokej na 3 min przed końcem. No i znowu jestem na 700zł, z 50!
Potem było już tylko lepiej:

I znowu na +1000zł!
1700zł, ale że głupio straciłem na NBA obudziłem się rano z budżetem 1500zł i tutaj wchodzą dzisiejsze kupony!

W kuponie za 50zł over to meczyk Leicesteru.
Powodzenia wszystkim, dzisiaj może uda się 2000zł przekroczyć ????