>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Javvorro - for the money!

J 923

javvorro

Użytkownik
Postaramy się codziennie wrzucać jakieś kuponiki i mamy nadzieję, że będą one oczywiście zielone, zresztą taki jest cel by sobie co nie co dorobić ;)

#1 Wrocław + Falubaz + Landshut + Alcaraz @ 2.52 (2.22) Fortuna
stawka 100j

Na pierwszy ogień leci speedway, wyraźni faworyci Wrocław i Landshut, a także do tego Falubaz, które tym razem na wyjeździe będzie podejmować Bydgoszcz. Mocniejszy lineup, forma, powinna spokojnie wystarczyć na wygraną.
Do całego tripla dorzucamy czwarte ogniwo - Alcaraz, który będzie rozgrywać finał w Londynie kontra De Minaur. Jak dla mnie kolejny komfortowy win dla Alcaraza, który bardzo dobrze sobie radzi na trawce.

Otrzymane punkty reputacji: +136
J 923

javvorro

Użytkownik
Postaramy się codziennie wrzucać jakieś kuponiki i mamy nadzieję, że będą one oczywiście zielone, zresztą taki jest cel by sobie co nie co dorobić ;)

#1 Wrocław + Falubaz + Landshut + Alcaraz @ 2.52 (2.22) Fortuna
stawka 100j

Na pierwszy ogień leci speedway, wyraźni faworyci Wrocław i Landshut, a także do tego Falubaz, które tym razem na wyjeździe będzie podejmować Bydgoszcz. Mocniejszy lineup, forma, powinna spokojnie wystarczyć na wygraną.
Do całego tripla dorzucamy czwarte ogniwo - Alcaraz, który będzie rozgrywać finał w Londynie kontra De Minaur. Jak dla mnie kolejny komfortowy win dla Alcaraza, który bardzo dobrze sobie radzi na trawce.
Poza Falubazem, który zgotował emocje - jednak piękna koncowka pokazala klase doświadczonych jedzcow - reszta dość spokojnie rozstrzygnela wyniki na swoja korzyść. Zielonka w sumie mecz wygrala w trojke 🙈(kontuzja Beckera przez młodzika Polonii, Tungate totalnie nie spasowany dzis), troche blamaz Bydzi, bo jednak takie mecze gdzie sprzyjają okolicznosci powinny byc wygrane. Brawa dla Falubaza za charakter i odrobienie 8 pkt straty z nawiązką 🔥
+122

Na dziś juz nic nie będzie, mam jeszcze w grze jeden kuponik, ktory tez powinien spokojnie wejsc, ale juz nie wrzucałem, na początek wystarczy jeden :) zobaczymy czy jutro z tenisa cos bedzie godnego do ruszenia :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +396
J 923

javvorro

Użytkownik
#2 Watanuki + Bergs + Albot + Kudla + Rodionov @ 2.08 Superbet (1.84)
stawka 100j

zaraz dorzucam kolejne
Post automatycznie złączony:

#3 Machac + Valkusz + Marozsan @ 2.51 Superbet (2.21)
stawka 25j

Ostatnia edycja:
J 923

javvorro

Użytkownik
#2 Watanuki + Bergs + Albot + Kudla + Rodionov @ 2.08 Superbet (1.84)
stawka 100j

zaraz dorzucam kolejne
Post automatycznie złączony:

#3 Machac + Valkusz + Marozsan @ 2.51 Superbet (2.21)
stawka 25j
#4 Marterer + Novak + Svajda @ 1.72 Superbet (1.52)
stawka 100j
#5 Moreno de Alboran + Cox + Bellucci @ 3.08 Superbet (2.72)
stawka 25j
#2 +84j
#3 +13j
#4 +52j
#5 -25j

Lekki niedosyt jest mimo sporego plusu, jednakze co najwazniejsze trafnie ominiete "pewki", ktore spodziewalem sie, ze moga dzis zawiesc jak np. Kokkinakis czy Cazaux. W sumie nie wiem czemu ten bet #3 za nizsza stawke poszedl - biorac pod uwage ze #5 byl potem stawiany jako proba to ten powinien byc jako 12.5j lub #3 za 50j, moj blad. NIe mniej myslalem, ze w pracy przysiade na spokojnie, a tu patrze zlecial czas i nie bylo juz czasu na glebsza analize, ale zawsze jakis dodatek do pensji wlecial, oby tak codziennie :D

Wczoraj +122j
Dziś +124j

Otrzymane punkty reputacji: +391
J 923

javvorro

Użytkownik
#6 Sakamoto + HJK dnb @ 2.00 Superbet (1.76)
stawka 100j
#6 -100j
Hjk z czerwona udalo sie dowiezc remis, ale Sakomoto tragedia co gral, pelno niewymuszonych bledow, na serwisie slabo. Swoja droga nie lubie pakowac sie w te amerykanskie chellki bo w nich czesto sa wlasnie wyniki, ze tak powiem "z dupy", czelek tez z niska wygrana, wiec teorerycznie motywacja gorsza do grania tam. Ewidentnie Zolta kartka dla mnie.. Dodatkowo jeszcze na niektorych bukach live z poczatku byl zablokowany, na niektorych bukach tego spotkania akurat brakowalo pre :) takie akcje tez daja do myślenia. No nic trudno sie mowi, z pracy na szybko udalo mi sie pograć dubelek, ktory juz wczoraj wstepnie sobie wybralem Broady+Forti, braklo niestety czasu by to wrzucic tutaj 😅 ale takto jest, na kacu zaspac łatwo i potem leci czas szybko 😅
Bierzemy na klate ten wynik i przygotowujemy sie do jutra, gdyz jutro kwale Wimbledonu i juz mam wstępnie kilka spotkań, ktore musza wejsc ;) do jutra!

Do góry Bottom