>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaskier7-moje typy

J 17

jaskier7

Użytkownik
Witam. Bukmacherką zajmuję się od paru lat, raczej hobbistycznie, bo jestem fanem piłki nożnej, a oglądając dużo meczy, mam niezłą wiedzę nt. tego sportu. Oglądam zwykle mecze paru ulubionych drużyn, LM, LE, ME, MŚ, a także czasem mecze z TOP5 lig piłkarskich (i głównie ligę angielską).
Od niedawna staram się coraz bardziej zgłębiać statystyki. Zwykle lubię obstawiać liczbę bramek (under/over), handicapy &quot;zwykłe&quot; oraz podpórki (1x/x2).
Jeśli chodzi o budżet, zwykle nie więcej niż 100 zł miesięcznie, chyba, że wygram wtedy przy dobrej okazji czasem coś więcej reinwestuję (ale w mniejszą ilość meczy i staram się stawiać tzw. &quot;pewniaki&quot;).
Chętnie przyjmę porady uzasadnione analizami/statystykami.
Oto moje typy na dzisiaj:
Typ Wynik Kurs
West Bromwich Albion - FC Chelsea (1:0) (Handicap) 2 1.98
FC Dunav Ruse - Ludogorets Razgrad (Typ) 2 1.40
Everton FC - Watford FC (1.Połowa) 1 1.86
Viktoria Pilsen - FK Mlada Boleslav (Typ) 1 1.57
Galway FC - Cork City FC (1:0) (Handicap) 2 2.05
Krótka analiza wybranych zdarzeń:
1. Chelsea gra o mistrza, ostatnio dwie pewnie wygrane po 3:0, natomiast WBA remis z przeciętnym Burnley i porażka u siebie ze słabym w tym sezonie Leicester. Myślę, że Chelsea ma ogromną motywację by tym meczem zakończyć walkę o mistrzostwo, a następny mecz u siebie grać już jako mistrz-kibice docenią to.
2. Typowe zdarzenie na podbicie- mecz o nic. Typowałem czasami drużynę gości i większość meczy wchodziła. Kieruję się tutaj instynktem.
3. Kolejny mecz o nic. Drużyna gości gra marnie na wyjazdach, natomiast Everton bardzo silny u siebie (wyjątek mecz z Chelsea przegrany niedawno 0:3). Everton będzie chciał godnie pożegnać swoich kibiców.
4. Bardzo ważny mecz w kontekście walki o mistrzostwo. Viktoria zremisowała ostatnio mecz z Jablonec, a wygrywała 0:2 do przerwy (wyjazdowy mecz). Muszą wygrać by zwiększyć straty do Slavii, która gra z przeciętną Karviną.
5. Od paru kolejek moja ulubiona drużyna do obstawiania-weszły mi wszystkie zdarzenia związane z drużyną Cork (zwykle wygrane, ale też handicapy/overy). Galway gra marnie, jest przedostanie, natomiast drużyna Cork pewnie kroczy ku mistrzostwu.

J 17

jaskier7

Użytkownik
Niestety Ludogorets zremisował, a Viktora do 60 minuty przegrywa 0:2, dlatego nowy kupon:
WBA - Chelsea18286/wynik do 30 minuty 2
Aberdeen - Celtic26/mecz 2
Everton - Watford18284/wynik do 30 minuty 1
Galway - Cork 42037/1 połowa 2
Arka - G. Łęczna30660/będzie gol do 27 minuty tak
Sts (stawka 10zł; Celtic-z superoferty).
Analiza do ostatniego meczu: Arka chce odrobić straty po słabej grze, natomiast Górnik jest w gazie-sądzę, że będzie dużo bramek w tym meczu i że jedna z nich szybko padnie ????

J 17

jaskier7

Użytkownik
1.Turcja - Bursaspor - Besiktas 2 1.23
2.SUPEROFERTA - Poniedzialek - Williams V. - Shvedova Y (tenis) 1 1.44
3.Anglia - Chelsea - Watford (handicap 0:1) 1 1.64

4.Szwecja - Djurgarden - IFK Goeteborg (1.polowa ilosc bramek 0.5) + 1.30
5.Rosja - Lotwa (hokej) 1 1.13 15.5. 20:15
Buk: efortuna
Stawka 60, kurs:4.27
Analiza:
1. Bursaspor-Besiktas
Besiktas musi wygrać, żeby wrócić na fotel lidera.
Ostatni mecz zremisowany, wcześniej przegrana z obecnym liderem, jednak w tym meczu klasa przeciwnika zdecydowanie niższa, Bursaspor ostatni mecz przegrał aż 6:0 z potencjalnym spadkowiczem Rizesporem.
2. Williams- Shvedova
Tutaj posiłkowałem się analizą innego użytkownika:
Witam, dzisiaj w Rzymie dojdzie do pojedynku Yarosławy z Kazachstanu z starszą siostrą Williamsów. Rzut okiem na tegoroczne statystyki wystarczy aby stwierdzić, że sezon dla Yarosławy przebiega fatalnie. Całoroczny bilans 2:11! W tym 1:2 na clay. Już w zeszłym roku Yarosława zakończyła sezon na mączce 1:6. Wyraźnie jej ta powierzchnia nie służy. Po drugiej stronie Venus, która już po mało kończy karierę tenisystki i co prawda mączka nie należała nigdy do jej ulubionych powierzchni kortu tenisowego uważam, że Yarosława w aktualnej formie jest idealnym przeciwnikiem, aby zawitać na kortach. Dla Williams jest to dobry sparing.
Sądzę, że Williams jest o wiele bardziej doświadczona i po prostu lepsza, dlatego wygra.
3. Chelsea-Watford
Mimo tego, że Chelsea zdobyła już mistrzostwo, wiadomym jest, jak się je świętuje u siebie po zwycięstwie. Nie widzę innej opcji niż wygrana The Blues. Watford bardzo słabo gra na wyjazdach, dlatego sądzę, że dla Chelsea będzie to łatwy mecz, idealny żeby dobrym wynikiem nagrodzić kibiców za dobry doping w ostatnich kolejkach.
4. Djugarden-IFK Goeteborg
Spojrzałem na 3 ostatnie mecze obydwu drużyn i tylko w jednym z meczy nie padła bramka w pierwszej połowie.
Typowy dla mnie kurs na podbicie AKO.
5. Rosja-Łotwa
Kurs mówi sam za siebie. Rosja to pewniak, po pewnych wygranych ze Słowacją i Danią. Łotwa dwa ostatnie mecze natomiast przegrała, z USA i Szwecją. Stany wygrały z Włochami i są na pierwszym miejscu, jednak Rosja zwycięstwem będzie chciała powrócić na pozycję lidera.

J 17

jaskier7

Użytkownik
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Legia W. - Lech P.
2.polowa ilosc bramek 0.5
+ 1.20 17.5. 21:30
-- --
Pilka nozna - 1.Francja - Monaco - St.Etienne
1.polowa
1 1.40 17.5. 21:00
-- --
Pilka nozna - 1.Polska - M.Legnica - S.Mielec
10 1.18 17.5. 19:00
-- --
SUPEROFERTA - Sroda - Celta Vigo - Real M.
spotkanie / P.nozna: 1.Hiszpania
2 1.28 17.5. 21:00
-- --
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Lechia G. - Jagiellonia
2.polowa ilosc bramek 0.5
+ 1.21 17.5. 18:00
-- --
Bukmacher: efortuna
Całkowity kurs: 3.07
Wkład: 22.00 Zł
1. Mecz o mistrzostwo. Oglądam Legię i od paru spotkań dużo bramek strzela z drugiej połowie. Natomiast w meczach z Lechem ostatnie dwa mecze-bramki głównie padały w drugiej połowie meczu (co więcej, doliczony czas).
Dla ryzykantów proponuję obstawić bramkę Hamalainena / zwycięstwo +bramka Hamalainena bądź dokłądny wynik 2:1
2. Monaco ostatnio gra świetnie, wystarczy im remis do mistrzostwa, jednak to co gra Monaco w lidze francuskiej potwierdza niesamowity głód zwycięstw. Świetna postawa u siebie, duża ilość bramek. Proponuję pomyśleć o handicapie.
3. Miedź gra o awans, w tabeli niesamowity ścisk. Stal gra o nic, jednak z racji tego, że widziałem już &quot;różne&quot; wyniki z pierwszej lidze, gram podpórkę.
4. Real gra o mistrzostwo, sądzę, że nawet grając ławką (a ma najmocniejszą na świecie) wygra. Myślę, że sensownie jest też postawić handicap/zwycięstwo w pierwszej połowie bądź zwycięstwo Realu +BTTS.
5. Lechia będzie chciała potwierdzić, że nadal jest drużyną walczącą o mistrzostwo. Tylko wygrana da jej nadzieję na to, jednak Jaga w tym sezonie gra bardzo dobrze. Mimo, że goście grają na wyjazdach słabiej, a gospodarze u siebie bardzo dobrze, ciężko mi przewidzieć po której stronie jest więcej argumentów. Myślę, że druga połowa będzie waleczna i padne w niej jakaś bramka decydująca o wyniku. Postawiłbym też na Lechię (z podpórką ewentualnie), ze względu na ww. argumenty oraz to, że Lechia regularnie Jagiellonię ogrywa.

J 17

jaskier7

Użytkownik
Trochę tutaj nie pisałem, ale wracam chyba do aktywności ;)
Skorzystałem z bonusu iForBetu, dlatego za bonusowy hajs taki oto &quot;wariacik&quot;:
Madagaskar - Seszele Handicap 0:1 2,40
Dundalk FC - Galway Handicap 0:1 1,35
Dundalk ostatnio w niezłej formie, na ostatnie 5 meczy, 3 wygrane z pokryciem handicapa, remis z Derry i przegrana 0:3 z liderem Cork.
Galway na ostatnie 5 meczy jeden remis.
Myślę, że Dundalk wygra ten mecz ;)
Co do Madagaskaru, bardzo dobra forma w ostatniach meczach, natomiast goście bardzo słabo grają na wyjazdach (1 remis na 15 ostatnich meczy)!
Powodzenia ????

Do góry Bottom