>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Janusz z kanapy ogląda piłkę i tenis

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
WTA Indian Wells (07.03, 20:00)
Anisimova - Parmentier
Typ: Parmentier
Kurs: 3.15
Unibet
stawka: 50 zł
do wygrania: 157,5 zł
⛔
WTA Indian Wells (07.03, 20:00)
Putintseva - van Uytvanck
Typ: Putintseva
Kurs: 3.25
Unibet
do wygrania: 162,5 zł
✅
ATP Indian Wells (07.03, 21:30)
Bhambri - Ramanathan
Typ: Ramanathan
Kurs: 3.05
Unibet

do wygrania: 152,50 zł
⛔
Analizę co do meczu Parmentier dałem w typach dnia. Zdecydowałem się zagrać nawet na jej zwycięstwo. W drugim meczu dwie nieobliczalne zawodniczki, a kurs na Belgijkę tak niski zapewne przez jej wygrany turniej w hali w Budapeszcie, ale nie faworyzowałbym jej tak. Wiele zależy tu od dyspozycji dnia i Putintseva grając na swoim poziomie może wygrać ten mecz.
Bhambri i Ramanathan to dwóch reprezentantów Indii i wg mnie może się tutaj zdarzyć wszystko. Za Ramanathanem przemawia wg mnie to, że już długo przebywa w USA i rozegrał tutaj sporo spotkań, wiadomo że z różnym skutkiem, pokonywał Fratangelo czy Kozlova, dostawał baty od Younga i Kevina Kinga. Tutaj pokonał Mmoha, co było niespodzianką. Ostatnie dwa mecze wygrał Bhambri, ostatni był bardzo wyrównany i pewnie dlatego taki kurs. Jednak wcześniej Ramanathan pokonał już Bhambriego i może to powtórzyć.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
ATP Indian Wells (09.03, 02:00)
Vesely - Kicker
Typ: Kicker
Kurs: 2.75
Unibet

stawka: 80 zł
do wygrania: 220 zł
✅ ✅

WTA Indian Wells (09.03, 00:30)
Brady - Buznarnescu
Typ: Brady
Kurs: 2.70
Unibet

stawka: 80 zł
do wygrania: 216 zł
✅ ✅

Vesely kompletnie bez formy, Kicker to ziemniak a te korty są bardzo wolne jak na hard, poza tym już w Australii pokazał, że na hardzie się odnajduje, wygrywając dwa mecze po potężnych kursach.
Co do Brady to ta zawodniczka może jest bez formy, ale ona potrafi wystrzelić na ważniejsze turnieje, w ubiegłym sezonie docierała do czwartych rund AO i US Open. Co prawda w IW odpadła w I rundzie, ale myślę, że może tu być niespodzianka i zawodniczka gospodarzy przejdzie dalej.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
ATP Indian Wells (08.03, 23:00)
Lajovic - Lacko
Typ: Lajovic
Kurs: 1.78
Fortuna
✅ ✅
WTA Indian Wells (09.03, 00:30)
Siniakova - McHale
Typ: Siniakova
Kurs: 1.61 (superoferta)
Fortuna
✅ ✅
WTA Indian Wells (08.03, 21:30)
Makarova - Flipkens
Typ: Flipkens +1.5 seta handicap
Kurs: 1.88
Fortuna
⛔ ⛔
stawka: 40 zł
do wygrania: 190 zł
⛔ ⛔

WTA Indian Wells (08.03, 20:00)
Niculescu - Cirstea
Typ: Cirstea
Kurs: 2.60
Unibet
do wygrania: 130 zł
✅ ✅

I tym sposobem w jeden dzień udało się odrobić cały minus z lutego. Wielka szkoda, że Flipkens nie dała rady, a patrząc na przebieg meczu była na to szansa.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
WTA Indian Wells (09.03, 23:00)
Sakkari - Barty
Typ: Sakkari +1.5 seta handicap
Kurs: 2.02
Unibet
stawka: 75 zł
do wygrania: 151,50 zł
✅ ✅
Ja tu myślę o niespodziance. Barty nie grała od Australian Open, gdzie zawiodła oczekiwania kibiców i to jest jej pierwszy mecz od tego czasu (nie licząc spotkań z Kostyuk i Kichenok w Fed Cup). W IW czy Miami nie osiągnęła jeszcze żadnego poważnego wyniku. Greczynka jest cały czas w grze, oglądałem choćby jej mecz z Goerges w St.Petersburgu i mimo że Niemka była w dużym gazie, to Sakkari grała bardzo dobrze. W AO walka do końca z Siniakovą. Oczywiście zdarzały się wpadki, jak porażka w dwóch setach z Voegele czy Stosur, ale tutaj może tylko zyskać Sakkari i mam nadzieję, że zagra na motywacji, ale i na luzie. Ograła już w dwóch setach Vekic, więc zapoznała się z kortem. Sakkari to zawodniczka waleczna, która niejedną niespodziankę sprawiła w ubiegłym sezonie (na rozkładzie Wozniacki, Vesnina, Kontaveit, dwukrotnie Cornet). Akurat obie z nich miały kapitalny turniej w Wuhan, gdzie Sakkari miała półfinał, a Barty wygrała cały turniej. Barty w tym sezonie średnio, do tego długo nie grała i jej dyspozycja jest niewiadomą. Myślę, że bardziej realny jest pierwszy set dla Greczynki, zanim Barty wejdzie w mecz.
ATP Indian Wells (09.03, 20:00)
Baghdatis - Nishioka
Typ: Nishioka
Kurs: 3.55
Fortuna
stawka: 60 zł
do wygrania: 187 zł
⛔ ⛔
Kursik akurat poszedł w górę z 3.15 na 3.55. Nie dziwne, bo ostatnie tygodnie wskazują na Cypryjczyka. Jednak sprawa jest prosta, jeśli Nishioka jest zdrowy, to ma szanse to wygrać, jeśli miałoby się coś stać to liczę, że skreczuje, dlatego gram w Fortunie. Bagieta w Dubaju przegrał z Krajinoviciem, gdzie słabo fizycznie moim zdaniem wyglądał w drugim secie, potem od razu udał się tutaj na kwalifikacje, gdzie ani Kokkinakis, ani Millot mu się nie postawili. Przeczucie mówi mi, że tu będzie inaczej. Nishioka to dobry przebijak, ten kort powinien mu służyć. Długo leczył kontuzję, wrócił od początku roku i gra w kratkę, poza tym raz skreczował, więc coś z tym zdrowiem nie tak, ale np. Kohlschreibera potrafił ograć w Australian Open w pięciu setach, ostatni mecz przegrany w trzech z Paire w Dubaju, nie wyglądał jakby coś mu dolegało, po prostu obniżył loty w końcówce. Mam nadzieję, że Japończyk tutaj zagra cały mecz na swoim poziomie, który pokazał w ubiegłym roku przed kontuzją, a w takim wypadku nie jest tu na straconej pozycji.

Sakkari pięknie pocisnęła, natomiast Nishioka na swoim serwisie w trzecim secie się skompromitował, a prowadził 4:2, szkoda

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
ATP Indian Wells (10.03, 23:00)
Cuevas - Shapopalov
Typ: Cuevas
Kurs: 2.75
Unibet
stawka: 70 zł
do wygrania: 189 zł
✅ ✅
Cuevas oczywiście ziemniak, ale te korty mu sprzyjają. Przed rokiem ćwierćfinał, gdzie omal nie pokonał Carreno Busty. Shapopalov jest do ogrania, gra tu pierwszy raz, a woli szybsze nawierzchnie. Cuevas ogrywał tu w zeszłym roku Klizana, Fogniniego i Goffina, więc i Shapopalov jest do ogrania, a Urugwajczyk nie gra źle w ostatnich tygodniach.

ATP Indian Wells (11.03, 00:30)
Coric - Ramos Vinolas
Typ: Ramos Vinolas
Kurs: 2.60
Unibet
do wygrania: 182 zł
⛔ ⛔

Kolejny kurs do wzięcia. Coric może przegrać z każdym, a Ramos nie jest kelnerem, chociaż ostatnio nie zachwyca, dwie porażki z Jarrym turniej po turnieju, natomiast Coric coś tam pograł w Dubaju, a tutaj zniszczył Younga, ale tego meczu bym nie przeceniał. Mimo wszystko po takim kursie można brać Ramosa.
Donaldson - Bautista Agut
Typ: Donaldson +1.5 seta handicap
Kurs: 1.72
Unibet
⛔ ⛔
Dzumhur - Kicker
Typ: over 20.5 gema
Kurs: 1.82
Unibet
✅ ✅
do wygrania: 157 zł
⛔ ⛔
Donaldson dobrze prezentuje się w turniejach na własnym terenie (4 runda w Miami, 1/4 w Cincinatti, w US Open pięciosetówka z Pouille&#39;m), choćby dzisiejszego rywala pokonał już właśnie w Cincinatti. Także aktualna forma jest ok - w Acapulco pokonał F.Lopeza, Ebdena, urwał seta Andersonowi, w Delray Beach ograł Polanskiego i urwał seta Shapopalovowi. Oczywiście Hiszpan wygrał turniej w Dubaju, ale ja nadal twierdzę, że on jest niestabilny. Oglądałem w mniejszych lub większych fragmentach właściwie każdy jego mecz w Dubaju i moim zdaniem miał sporo farta - w finale trafił na podmęczonego drugim finałem z rzędu i serią trudnych spotkań Pouille&#39;a, w półfinale także na wyraźnie zmęczonego Jazirego, Herbertowi gdy siedział serwis to urwał mu seta w tie breaku, poza tym serwował słabo, a Herbert bez serwisu nie istnieje, a mecz z Florianem Mayerem był na fatalnym poziomie - 6 przełamań w 9 gemach w pierwszym secie. Wcześniej w tym roku porażki z Benneteau, Norrie i Verdasco - tuż po tym jak wygrał turniej w Auckland. Gość jest mega nierówny i myślę, że Donaldson mu się spokojnie postawi, a może i wygra.
Bośniak zawiódł mnie w Dubaju, gdzie gładko przegrał z Donskoyem, a też grałem over, liczę, że teraz to odda, oczywiście jest faworytem tego meczu, ale Kicker powinien powalczyć. W zeszłym roku mierzyli się na Roland Garros i wygrał w czterech setach Kicker. Argentyńczyk pokazał w tym roku, że nie pęka na hardzie, powinniśmy tutaj zobaczyć dość wyrównany mecz, powinny być przełamania i bardzo prawdodobne trzy sety.

ATP Indian Wells (10.03, 20:00)
Berdych - Marterer
Typ: Marterer +3.5 gema handicap
Kurs: 1.87
Unibet
⛔ ⛔

WTA Indian Wells (11.03, 00:30)
Garcia - Brady
Typ: Brady +1.5 seta handicap
Kurs: 1.88
Unibet
⛔ ⛔
do wygrania: 175 zł
⛔ ⛔
Myślę, że Berdych bardziej nastawiony jest na Miami, gdzie przed rokiem miał ćwierćfinał. Marterer miał tu porządne przetarcie z Karloviciem, serwuje naprawdę konkretnie i myślę, że nie powinien dać się przełamywać.
Tak jak pisałem przed meczem z Buzarnescu, Brady potrafi zaskoczyć w najmniej spodziewanym momencie. Tutaj oczywiście dużo trudniejsze zadanie, ale na własnej ziemi powinna zagrozić Francuzce, która nie jest stabilna. Brady nie ma nic do stracenia.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
WTA Indian Wells (12.03, 20:30)
Vesnina - Kerber
Typ: Vesnina
Kurs: 4.10
Unibet
do wygrania: 164 zł
⛔ ⛔

WTA Indian Wells (13.03, 02:00)
Cuevas - Thiem
Typ: Cuevas
Kurs: 4.10
Unibet
do wygrania: 164 zł
✅ ✅ (krecz w Unibecie zwracany tylko jeśli nastąpi w 1 secie - pewnie któregoś razu suma szczęścia się wyrówna)

WTA Indian Wells (12.03, 19:00)
Wozniacki - Sasnovich
Typ: Sasnovich +1.5 seta handicap
Unibet
do wygrania: 135 zł
✅ ✅

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
ATP Indian Wells (13.03, 20:30)
L.Mayer - T.Daniel
Typ: T.Daniel
Unibet
do wygrania: 189 zł
⛔ ⛔

WTA Indian Wells
Halep - Wang
Typ: Wang +1.5 seta handicap
Kurs: 2.20
Unibet
stawka: 60 zł
do wygrania: 132 zł
⛔ ⛔

WTA Indian Wells (13.03, 22:00)
Osaka - Sakkari
Typ: Sakkari
Kurs: 3.15

Unibet

do wygrania: 157,50 zł

⛔ ⛔

Pierwszego kursu kompletnie nie rozumiem i tyle. W najlepszym wypadku 50/50. Japończyk nie powinien zachłysnąć się wygraną z Djokoviciem. Co do Wang to jest w gazie i nie powinna przestraszyć się Halep, która omal nie przegrała z Dolehide. Wang jest niewygodna dla każdego, na tym korcie czuje się dobrze, a w takim Dubaju jako jedyna urwała seta Svitolinie. Halep oczywiście jest faworytką, ale mogą być znowu trzy sety w jej meczu, co jest bardzo prawdopodobne. A na Sakkari zagram po raz trzeci, po ograniu Barty i Coco, także Osakę może ograć, nie widzę przeciwskazań.

Do góry Bottom