C 748 crystiano07 Użytkownik Kwiecień 24, 2008 #1 Chciałbym zacząć grę w necie i nie wiem co wybrać. Wszystko tylko nie BAH! I żeby kasę dało się wpłacić w 24h. Z góry dziękuje
Chciałbym zacząć grę w necie i nie wiem co wybrać. Wszystko tylko nie BAH! I żeby kasę dało się wpłacić w 24h. Z góry dziękuje
408 shen Użytkownik Kwiecień 24, 2008 #2 crystiano07,zauwaz ze masz taki dzial pt:"Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie" tam wszystkiego sie dowiesz.
crystiano07,zauwaz ze masz taki dzial pt:"Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie" tam wszystkiego sie dowiesz.
2 malkolm Użytkownik Kwiecień 24, 2008 #4 Ja miałem/mam styczność z dwoma bukami, BetGun i Unibet. Nie miałem żadnych problemów do tej pory więc mogę polecić.
Ja miałem/mam styczność z dwoma bukami, BetGun i Unibet. Nie miałem żadnych problemów do tej pory więc mogę polecić.
187 roy. Forum VIP Kwiecień 24, 2008 #5 wybierz sobie buka gdzie jest duzy bonus tj. ostatnio modny scandic w ktorym dostaniesz 200zl albo Expekt ktory goraco polecam, tam bonus to 150zl. Przejrzysta strona i ciekawa oferta a przede wszystkim najlepsze kursy w sieci :]
wybierz sobie buka gdzie jest duzy bonus tj. ostatnio modny scandic w ktorym dostaniesz 200zl albo Expekt ktory goraco polecam, tam bonus to 150zl. Przejrzysta strona i ciekawa oferta a przede wszystkim najlepsze kursy w sieci :]
29K al_capone Gangster Kwiecień 24, 2008 #7 A ja Ci polecam taką opcję na forum jak "szukaj" i znajdziesz wszystko co chcesz wiedzieć. Na forum jest mnóstwo podobnych tematów i opisów.
A ja Ci polecam taką opcję na forum jak "szukaj" i znajdziesz wszystko co chcesz wiedzieć. Na forum jest mnóstwo podobnych tematów i opisów.