>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie piwo

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Ostatnio pije każdy rodzaj i odkładam na półke na wystawe. ????
ALe najlepsze piwo to Carlsberg - nie ma sobie równych. W dalszej kolejkojści stawiam Żywiec, Heniek, ale nie pijam często bo drogi;p Z tańszych to Żubr i Piast Wrocławski ciemny ????

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Tyskie - chyba najczęściej spożywam, bo i najlepsze ????
Heineken - kiedyś lubiłem jak był jeszcze taki fajnie ziołowy i miał zielony kolorek.
Belfast - pyszne ciemne piwo no i ten specyficzny lekko słodkawy smak (nie mylić ze Strongiem)
Leszek - dla odmiany mocna goryczka, najlepsze w czasie letnich upałów
Jest jeszcze jedno piwo, którego zdecydowanie nie polecam, marka Klubowe-Kijowe ????
Czasami sie zastanawiam czy oni tam chrzczą piwo wodą czy wodę piwem ;), oczywiście nie wszędzie jest tak fatalne ale w Wawie ciężko trafić klub gdzie mają dobre piwo, dlatego na takie okazje wolę inne trunki.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie wiem jak można nazwać piwem produkcje tescowe , biedronkowe i inne ścierwa.
heh no to jest barwiona woda, ale czasem sobie jaja robiliśmy i przelewaliśmy takiego &quot;browara&quot; za 1,29zł do butelki po Tyskie i kumple ze &quot;smakiem&quot; spożywali:-D

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
1. Carlsberg
2. Desperados
3. Żywiec
4. Lech
5. Żubr

/chcąc nie chcąc ale tym tematem tylko smaka ludziom robicie (imy) :jezora: Co do &quot;markowych&quot; prduktów np. biedronki to się nie wypowiem bo taki odważny to nie jestem i tego jeszcze nie próbowałem ????

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
zaś ja polecę wszystkim piasta wrocławskiego
a tak w ogóle to jeśli piwo nie jest zimne to jest zrabane więc jeśli miałbym do wyboru najlepsze ciepłe lub zimniutkie ale gorsze to i tak wybrałbym zimne ????

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Moj repertuar wyglada sobie tak
Lech
Desprerados
Zywiec
Calsberg
Haineken
Zubr prosto z puszczy heh
Tatra
Tyskie
Warka
i takie tam nie pamietam
Vodka Hmm
Czysta Wyborowa
Krajowa tez podchodzi czasem heh ????
i tym podobne Absynty Finlandie i inne niby exlusiwy
Nie nawidze Absolwenta katastrofa i tym podobnych Under 16 pln

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Specjal, Żubr. W wyjątkowych okolicznościach Żywiec czy Carlsberg.

Nie rozumiem zachwytów nad Desperadosem, dla mnie to niewiele wspólnego z browarem ma no ale są gusta i guściki :spokodfhgfh:. Lepiej już zwykłą tequillę walnąć ????

Każdemu kto odwiedzi 3miasto polecam wizytę w tym miejscu (Gdynia i Gdańsk) http://www.degustatornia.pl/ Piwa z całej Europy, niektóre smaki niesamowite, polecam Ukraińskie &#39;Białe czernihowskie&#39; - zapomnicie o tym całym Desperadosie ????

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Moj repertuar wyglada sobie tak

Vodka Hmm
Czysta Wyborowa
Krajowa tez podchodzi czasem heh ????
i tym podobne Absynty Finlandie i inne niby exlusiwy

Nie nawidze Absolwenta katastrofa i tym podobnych Under 16 pln
Jeśli Ty wymieniasz Krajową w gronie &#39;exclusive&#39;, to nie mam pytań...

Przecież to w biedronce w kartonach sprzedawane jest... ????

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Zdecydowanie 1 miejsce Hoegarden, ale ten aromat i poezja smaku naprawde na specjalne okazje.
Pozniej z najczesciej pitych to Zywiec/Lech i od czasu do czasu Warka Strong.
Z Angielskich tanich sikow to Fostersa a gdy se chce troche bardziej dogodzic to San Miguel.
A jak cos &quot;z lekka nutka dekadencji&quot; to Old Speckled Ham

Do góry Bottom