>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jakie mieliscie najlepsze wyniki i w turniejach w pokera

Status
Zamknięty.
spirol 30

spirol

Użytkownik
gratki matiz tez ralem w tym tur ale niestety szybko odpadlem all in z KK, koles mial 66 i na riverze mu 6 doszla ;/

K 0

kerek

Użytkownik
75$ - 1 miejsce turniej pitbullpoker, 150$ gwarantowane, buyin 5+0.5, gralo 15 zawodnikow : D

yea!

artur202 4

artur202

Użytkownik
Jakiś czas temu zająłem 5 miejsce w turnieju na unibecie o 10.45 wygrałem chyba 20$ oraz w ten czwartek zająłem 8 miejsce w turnieju dla polaków. Niestety kaskę dawali od 5 miejsca. Wszedłem all in miałem A i 10 koleś miał 2 i 7 i na stole pojawiły się 22 oraz A i 10 i jeszcze jakaś inna karta,wiec on miał trójkę a ja 2 parki. :cry:
Aha w turnieju o 17.30 za 0.5 $ byłem w finałowym stole ale nie pamiętam,które miejsce zająłem.

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
W ramach odstresowania pomaturalnego postanowiłem sobie zagrać w jakims wiekszym turnieju. Poker, piwko (Paulaner - polecam wszystkim), dobra muzyka, wygodny fotel, pizza. =] Wszystko idealnie skomponowało sie w mieszanke odstresowujacą. Fajnie sie bawiłem a do tego :wowsdf: gram gram gram i gram i sie udało dojść do 3 miejsca :jupi: ledwo ledwo bo byłem na shortstacku i walczyłem foldując cały czas. Dwa blindy i by mnie nie było. 3 osoba miała dwa blindy wiecej zetonow. All in na KK uratował mi skóre!
Na turniej wszedłem za 200VP, czyli w sumie &quot;za darmo&quot; Będzie za co pić po maturach!

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
dobry pomysł. Proponuje jeszcze list do papierza. ;-)

Edit. faktycznie papież sie nie wymienia na papier tak jak mi sie wcześniej wydawało :p

djskorp 0

djskorp

Użytkownik
Właśnie wygrałem w 1 rozdaniu +24,95zł.
Wszedłem popatrzyłem jak graja, dolaczyłem, postawiłem i odrazu +24,95 do przodu.
Po tym 1 rozdaniu wyszedłem ze stołu.
Kaske (24,95zł) przelałem na zaklady w bah.. i siedze zadowolony.
Zawsze lepiej mieć te 25zł. wiecej. :spokodfhgfh:

S 11

support75

Użytkownik
Właśnie wygrałem w 1 rozdaniu +24,95zł.
Wszedłem popatrzyłem jak graja, dolaczyłem, postawiłem i odrazu +24,95 do przodu.
Po tym 1 rozdaniu wyszedłem ze stołu.
Kaske (24,95zł) przelałem na zaklady w Bet-at-home.. i siedze zadowolony.
Zawsze lepiej mieć te 25zł. wiecej. :spokodfhgfh:
nie rozumie do konca o czym mowisz/piszesz ?

spirol 30

spirol

Użytkownik
pewnie mowi o tym ze siadl na stol zagral jedno rozdanie, pewnie dostal dobra reke i all in ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom