>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie mieliscie najlepsze wyniki i w turniejach w pokera

Status
Zamknięty.
K 18

klakson

Użytkownik
Witam.Postanowiłem zalozyc taki temat aby chwalic sie swoimi wygranymi w turniejach pokerowych ????

Ja gram od miesiaca i dopiero lapie ocb w pokerze 3 razy juz zajmowalem pozycje puktowane

1 to bylo w i4poker wygralem skromne 0.22 centow
2 wygralem w unibece 3.60 $ w pokerze dla polakow
3 unibet 0,77 centow dodam ze z tego mam 25 na zakladach :p mialem szczescie w gre w pokera za kase

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
1 miejsce na 5 tyś. osób ???? Wygrana skromna bo tylko 40$ ale grałem na frerollku... Chyba nikt mnie nie pokona na tym forum i nie zdobedzie 1 miejsca na 5000. :jezora:

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
jak dotychczas w mojej krótkiej przygodzie z pokerem to kilka wygranych punktowanych w 10bet poker oraz co ciekawe wczoraj.... 16 w cocorico, wygrana 3,2$ :mrgreen: ( a przegralem bedac wyyysoko , bo na 5 pozycji,tzw. bad b) :;/: ale wszystko przede mna ????

spirol 30

spirol

Użytkownik
narazie to ja zaczynam grac w pokera, gram jakies 2 miechy moze troche mniej, narazie to kilka razy bylem na FT, raz na płatnym tur z pula 10tys bylem 7 to cos okolo 250$ wpadlo, kilka miejsc płatnych na tur dla polakow, ogolnie to z 600$ na pokerze zarobilem, mam nadzieje ze zarobie wiecej :jezora: bo zanieldugo zaczynam grac płatne tur z wejsciowkami od 100 do 1 $ ale to dopiero w polowe maja ;p

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP

Poker4ever, freeroll 100$

Poker4ever, freeroll 1000$ (przez całą gre miałem miażdżącą przewagę, by przegrać z 1010 na 66. Ale dobre i to 8)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja dzis zajalem we freerolli na unibecie 11 miejsce na ponad 700 graczy i uwazam to za spory sukces bo jest to 2 turniej w ktorym bralem udzial ???? ???? ????

aczkolwiek moglo byc lepiej bo przez wiekszy czas mialem ponad 50k zetonow i zajmowalem 5miejsce, jednak brak doswiadczenia spowodowal ze spadlem na ostatnie i bylem zmuszony ryzykowac.
Zagralem all-in i przegralem posiadajac dwie pary - rywal mial tez dwie pary, ale silniejsza reke.

lorson 0

lorson

Użytkownik
Wczoraj po ponad 6 godz walce zajalem 6 miejsce w turnieju na bwinie z pula 300$... dawno nie gralem tak dlugiego turnieju zeby nie powiedziec wogóle POzdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom