>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jakie ligi najlepsze do obstawiania?

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Chyba wybór lig zależy od indywidualnych upodobań. Jeśli są ligi mniej lub bardziej przewidywalne, to zwykle ma to odzwierciedlenie w kursach. Ja lubie stawiać ligi latynoskie, szczególnie na drużyny grające u siebie, bo to zawsze tam spory atut. W Europie co sezon różnie bywa u mnie w różnnych ligach. W tym np dobrze mi idzie w Premiership, ale najbardziej lubie ligi bałkańskie, Turcje czy Grecję. Mimo wszystko moim zdaniem nie ma reguły.

Otrzymane punkty reputacji: +1
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ponawiam pytanie , ponieważ interesuje mnie ten temat a minęło już 3 lata.
Moje dodatkowe pytanie:
Jakich lig najlepiej omijać ?
Aby uzyskać precyzyjną odpowiedź , należy zadawać precyzyjne pytania - a inna będzie odpowiedź dla kogoś kto chce grać na remisy ( bo musi unikać lig gdzie remisów jest wyjątkowo mało ) a inna dla kogoś , kto chce grać na over 2.5 ( bo musi unikać lig underowych ) itd. itp.

Tu masz link do statystyk, które odpowiedzą Ci na pytanie - jeśli wiesz co chcesz grać...

http://www.progressivebetting.co.uk/statistics/football_statistics/

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Aby uzyskać precyzyjną odpowiedź , należy zadawać precyzyjne pytania - a inna będzie odpowiedź dla kogoś kto chce grać na remisy ( bo musi unikać lig gdzie remisów jest wyjątkowo mało ) a inna dla kogoś , kto chce grać na over 2.5 ( bo musi unikać lig underowych ) itd. itp.

Tu masz link do statystyk, które odpowiedzą Ci na pytanie - jeśli wiesz co chcesz grać...

http://www.progressivebetting.co.uk/statistics/football_statistics/
edi8 Wiem co chcę grać. Tylko nie wiem jakich lig najlepiej unikać ze względu na bardzo niską przewidywalność, ustawki itp. itd. Przede wszystkim grałbym na zdarzenia 1X2. Overy też dobra rzecz. Handicapy to na koszykówkę lub niektóre mecze piłki nożnej. Hokej to wiadomo overy i 1 lub 2 ML OT. Inne sporty to może tenis. Głównie gram mecze piłki kopanej i kosza czasem NHL.

Do góry Bottom