>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jakie ligi najlepsze do obstawiania?

pagus00600 0

pagus00600

Użytkownik
Chciałbym sie dowiedziec jakie ligi z dyscyplin takich jak: hokej na lodzie, siatkówka i koszykówka sa najlepsze, najciekawsze i najlepsze do obstawiania. A i jeszcze jakies linki do stron internetowych z aktualnymi tabelami, wynikami, statystykami.
Napiszcie jak sie orientujecie
dzieki

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Chyba na każdy Twój post/temat będę odpowiadał...
Pytanie trochę mija się z celem.
Odpowiedź na nie jest jedna: Ile osób tyle opinii.
Wszystko można ogarnąć. Tylko trzeba mocno przysiąść nad czymś.
Osobiście jeśli chodzi o hokej to unikam grania Ekstraligi Czech. 1 liga już trochę lepiej.
Reszta lig jak najbardziej...
Pomijając pewne wyjątkowe drużyny z poszczególnych krajów. Ale to już moja słodka tajemnica :p
Siatka to raczej wyłącznie liga: Polska, Włochy i Niemcy. Reszta lig sporadycznie.
Kosz to już incydentalnie... NBA, PLK...
Ale każdy napisze Tobie co innego ;)

dawio 0

dawio

Użytkownik
Najlepiej się gra to w czym najbardziej się orientujesz, a przecież każdy może być specjalistą w innej lidze. Jeden jest dobry w Premier League, a drugi w Primiera Division - wszystko zależy od Ciebie ;)

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Ja jestem jednak takiego zdania, że... Każdy ma swoją ulubioną drużyne i najlepiej by było sledzić jej wyniki, kontuzje itp rzeczy i co kolejka stawiać tylko na nich bo ciężko jest przewidzieć wszystkie mecze. Dla przykładu Arsenal, Van Persie doznał kontuzji podczas spotkania towarzyskiego Włochy- Holandia. Arsenal stracił najlepszego strzelca w zespole więc już warto pomyśleć nad następnym spotkaniem czy warto zagrać under 2,5. Coś takiego mi się widzi i wydaje się dosyć mądrym rozwiązaniem. Bo jeśli chcesz grać każdego dnia to wiadomo, że ciągle nie będziesz wygrywał a weekendy zawsze można zagrać jakiś typ związany z Arsenalem dla przykładu za większą stawkę i cieszyć się wygraną skromną ale zawsze do przodu. Najważniejsze jest żeby nie stracić...

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Najlepiej to stawiaj na te ligi w których się najbardziej orientujesz :spokodfhgfh: Osobiście z piłki nożnej najbardziej lubię angielską i hiszpańską. Raczej omijam niemiecką bo często mnie zawodzi. Z siatki to polska i włoska - innych raczej nie ruszam :-D W każdej dyscyplinie można coś trafić ale to zależy od jej znajomości :-D Powodzenia w goleniu buków :jezora:
Co do linków to często używam betexplorer.com lecz niestety nie ma tam siatki

other 60

other

Użytkownik
Z polskich stron ze statystykami, to onet zrobił bardzo bogatą w informacje i statystyki domenę, z wieloma dyscyplinami, najsilniejszymi ligami, choć oczywiście wszystkiego nie mają np. statystyk polskiej koszykówki kobiet, : http://www.livezone.onet.pl .

pagus00600 0

pagus00600

Użytkownik
No to ok. A możecie mi napisać jedną ligę europejską taką najciekawszą, godną poświecenia czasu z takich dyscyplin jak: siatkówka, koszykówka i hokej.
A zapomniałem dodać żeby nie była to Polska :-D.
I jeżeli macie zamiar to nie piszcie że to zależy od gustów, jaką kto lubi tylko podajcie tak jak wyżej napisane. Dziekii

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Najlepsza to NHL ???? Kursy nie spadające poniżej 1,75 :] To znaczy znajdzie się buk który da niższy kurs no ale... ;)

Dla mnie czarną magią jest NBA :] Jest kurs np 1,20 na Lakers a na Bulls np 4,60 - jak obserwuje, równie dobrze kursik 4,60 siądzie bez żadnego ale :]

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jeżeli chodzi o koszykówkę europejską to polecam omijać Turcję. Bardzo fajna wg mnie liga to włoska Lega A, polecam też hiszpańską ACB i Bundesligę.

K 0

kinimod1987

Użytkownik
Ja jestem jednak takiego zdania, że... Każdy ma swoją ulubioną drużyne i najlepiej by było sledzić jej wyniki, kontuzje itp rzeczy i co kolejka stawiać tylko na nich bo ciężko jest przewidzieć wszystkie mecze. Dla przykładu Arsenal, Van Persie doznał kontuzji podczas spotkania towarzyskiego Włochy- Holandia. Arsenal stracił najlepszego strzelca w zespole więc już warto pomyśleć nad następnym spotkaniem czy warto zagrać under 2,5. Coś takiego mi się widzi i wydaje się dosyć mądrym rozwiązaniem. Bo jeśli chcesz grać każdego dnia to wiadomo, że ciągle nie będziesz wygrywał a weekendy zawsze można zagrać jakiś typ związany z Arsenalem dla przykładu za większą stawkę i cieszyć się wygraną skromną ale zawsze do przodu. Najważniejsze jest żeby nie stracić...
Oczywiście się nie zgodzę z Tobą. Dlaczego? Musisz ogarniać bardziej lub mniej całą lige i to co się w Niej dzieje. Przykładowo w drużynie X następuje zmiana trenera i nagle ta drużyna gra piłkę nie z tej ziemi. Ty o tym nie wiesz bo tylko interesowało Cię &#39;własne podwórko&#39;. Dochodzi do meczu X - Arsenal i mimo że wiesz wszystko o Arsenalu to niespodziewanie przegrywasz. Mogą to też być inne sytuacje niż tylko zmiana trenera. Transfery, pieniądze jako motywacja, jakieś szczególne sytuacje..
Więc musisz mieć ogólny zarys tego co w tej lidze piszczy ????
pozdro

billi 207

billi

Użytkownik
No ost. coś słabo:grin: ale kilka kolejek wczesniej pamiętam, było 6-7 meczy w dniu , i tylko 1 mecz nie zakonczyl sie remisem ( prawdopodobnie Hamburg-Monchengladbach 2-3) . Od dłuzszego czasu stawiałem/stawiam remisy w Bundeslidze i rzadko kiedy mnie zawodzą;)

Ew. Secunda Division też jest obfita w remisy , ale ja osobiście preferuję Bundeslige .

korbian 25

korbian

Użytkownik
- trudno tak określić.. niektórzy sie dobrze czują w pierwszej Holenderskiej, a inni ją omijają szerokim łukiem i to tylko dlatego że Feyenord przegrał w meczu z ostatnim miejscem i to zaważyło na tym że cały zakład poszedł do piachu ???? . Ja sie strasznie zraziłem do Serie B i Polskiej Ekstraklasy.. no i jeśli mam być szczery i Lig Angielskich wyższych od Premiership i Championship. Statystyki/Analizy/Tabele i wieczne rozczarowanie wynikami tych meczy..
Szczęśliwa dla mnie to Bundesliga / Holenderska ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Ja najlepiej czuję się w Primera Division, Ligue 1, Premiership oraz Bundeslidze, a no i latynoskie też mi podchodzą.
Najgorzej natomiast idzie mi Championship i Ligi Polskie. Aczkolwiek w polskich ligach mam szczęście do under/over.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom