>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jakie ligi najlepsze do obstawiania.

M 0

mlodszykapitan

Użytkownik
Koledzy , według was jakie ligi są najlepsze do obstawiania ?
W których ligach nie ma niespodzianek i po analizie mozna liczyc na wejscie
Pozdrawiam

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Nie ma najlepszych, ale niektórych należy się wystrzegać.
Jak jesteś początkujący to nie graj Południowej Ameryki, Australii, i uważaj na ekstremalnie niskie ligi, zwłaszcza w krajach Europy Wschodniej, bo czasami mecze są ustawiane.

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Pozdrawiam
Wybierz sobie rozgrywki na których najlepiej się znasz oraz takie ligi o których można łatwo zebrać informacje dot. kontuzji, osłabień, wykluczeń. Niespodzianki są wszędzie, trzeba setki razy przegrać by coś konkretnego systematycznie wygrywać.
Na dobry początek z bukmacherką polecę największe ligi europejskie oraz europejskie puchary i mecze reprezentacji - informacji mnóstwo, łatwy dostęp do transmisji by obejrzeć mecz i wyciągnąć wnioski na przyszłość.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Najlepsza liga jest taka, na której się znasz. Ogranicz się do max. 2-3 lig i po prostu oglądaj mecze. Nie ma opcji, że w długoterminowym rozrachunku będziesz na minus. Poważny zarobek wymaga poważnego podejścia, więc jeśli chcesz wygrywać - musisz oglądać mecze. Wtedy zawsze wiesz w jakiej formie realnie są zespoły, bo suche wyniki często zaklamują rzeczywistosc. Zwracaj uwagę na osłabienia, to bardzo ważne. Z czasem oglądając poznasz specyfikę ligi i będzie łatwo dobierać Ci typy.

Ja jeszcze rok temu nie wiedziałem nic o ligach: duńskiej i szwedzkiej. Wybrałem je jednak jako swój zarobkowy cel i myślę, że bardzo dobrze orientuję się w realiach tych lig. No i jest plus na koncie, a to najważniejsze.

Przy okazji zapraszam do działu &quot;ligi nordyckie&quot; oraz do oglądania duńskiej i szwedzkiej ligi, bo kopią tam naprawdę dobrze i co ważniejsze widowiskowo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
maxweil 88

maxweil

Użytkownik
Uważam że granie w ligach &#39;komercyjnych&#39; tzn Najwyzsze ligi europejskie nie wyjdzie na dluzsza mete na +. Polecam każdą klasę niższą.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik

Pozdrawiam
Nie idź tą drogą. Zamiast szukać tych tzw. &quot;pewniaków&quot;, szukaj raczej niespodzianek po fajnych kursach.

Poczytaj trochę o takich zagadnieniach jak np. &quot;value&quot;.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ligi ligami ale proponuję Ci co weekend rzucić okiem na Salzburg, Bayern, może PSG. Wiadomo - wszystkiego nie wygrają, nikt wszystkiego nie wygrywa.

Odradzam NBA bo to wyższa szkoła jazdy :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom