>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki telefon do 600zł ?

spirol 30

spirol

Użytkownik
cze ja zamierzam w nastepnym tygodniu kupic sobie nokie N70 za 600zl juz powinienes ja nabyc ale tez zalezy na co ci telefon czy zalezy ci bardziej na sluchaniu mp3 a moze na dzwonieniu, napisz cos wiecej, ja kupuje n70 bo ma ona symbiana

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
ja mam samsunga E250 za 480 złotych i nie narzekam ma kilka ciekawych gadżetów jak odtwarzacz mp3 a w zestawie z telefonem dostałem gigową karte pamięci do niego. Polecam

feever 5

feever

Użytkownik
Kup sobie Samsung SGH-Z400 wypas totalny wszystko ma zacząwszy od slotu pamięci po otwieranie plików z rozszerzeniami *.doc, *.pdf *.xls ???? Ma 2mpx aparat moge ci foty podeslac wypas :]

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
przede wszsystkim musisz napisać na czym Ci zależy...
Ja podam takie które mi by styknęły:
nokia:
-5200
-5300
-3110
-6230i
samsung:
-Z170
-Z370
SE:
-W300i
-W810i
Motorola:
-L7/i
-Z3

z większości telefonów miałem stycczność i słyszałem opinie na jego temat... nie daje linkóe do allegro, bo potem aukcje wygasają i lipa (wszystkie telefony są góra 600zł... najtańszy 400zł i wszystkie nowe z gwarancją)
pzdr.

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
ja polecam SE k800i aparat 3.2 mpx z fleszem robi zaje....te zdjecia i ogolnie jest milutki tylko aby zmiescic sie w 600zl musialbys znalezc na allegro kogos kto wystawia faktury vat ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Ma ktos z Was moze Samsunga L760 bo telefonik z wyglądu fajny, funkcji tez ma duzo ???? Moze ktos taki ma i cos o nim napisze :?:

zludna 0

zludna

Forum VIP
Ja wychodzę z założenia, że lepiej kupić Nokię z mniejszą iloscią funkcji za tą samą cenę, co telefon ze wszystkimi możliwymi funkcjami, jakiejś firmy właśnie typu Sagem czy niektóre modele SE. Całkiem fajna jest Nokia 6230i, ale to zależy, co chciałbyś, żeby telefonik posiadał ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
zgadzam się: nokia 6230i jest bardzo pożądnym telefonem już od 400zł z groszami... to samo 5200(którego chyba bym bardziej polecał)...o stówkę droższy 5300...tego na oczy nie widziałem, ale jest to chyba poprostu troszku lepsza wersja od 5200....
pzdr.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja powiem tak ???? Tylko Nokie bierz jak coś bezprzecznie najlepsze telefony na świecie.Ja sam mam 6280 i jestem z niej bardzo zadowolony wlasnie ten telefon tobie polecam

pozdRo

nowak 0

nowak

Użytkownik
No Sutek ta nokia 6280 jest naprawde rewelka ???? Troszke droższa niz planowałem ale naprawde mi sie podoba... Mógłbys cos wiecej o niej napisac :?: Jak sie sprawuje, jakies wady lub zalety

K 0

konraad89

Użytkownik
no jak chcesz placic za napis to smialo bierz nokie a teksty o ich niezawodnosci to zostaly jeszcze od czasow 3310/3330 teraz to sie psuja tak samo a nawet czesciej od innych

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
a ja polecam osobiście samsungi ... miałem już ich kilka i żadnych problemów ... u znajomych też nie słyszałem o jakiś większych usterkach/wadach. Wprawdzie nie wszystkie są mega wypasione ale jeśli nie chodzi Tobie o bajery mogę z czystym sumieniem polecic tą markę telefonu. ;)

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
No Sutek ta nokia 6280 jest naprawde rewelka ???? Troszke droższa niz planowałem ale naprawde mi sie podoba... Mógłbys cos wiecej o niej napisac :?: Jak sie sprawuje, jakies wady lub zalety
Bardzo dobrze. Mam ją od roku i nic sie z nią nie dzieje. Klapka wcale nie zrobiła sie luźna. i wszystko działa tak jak na początku. ogólnie fajny telefon i kupisz go spokojnie za mniej niz 600 zł

sutek 79

sutek

Forum VIP
no jak chcesz placic za napis to smialo bierz nokie a teksty o ich niezawodnosci to zostaly jeszcze od czasow 3310/3330 teraz to sie psuja tak samo a nawet czesciej od innych
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam miałem rózne telefony i teraz mam Nokie zdecydanie powtarzam zdecydowania najlepsza firma która produkuje telefony komórkowe

Do góry Bottom