>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki prezent na Dzień Matki?

S 11

support75

Użytkownik
wszyscy tutaj o pamieci mówią, jestem ciekaw jak zareagujecie gdy Wam rodzicie powiedza &quot;wszystkiego najlepszego, przybiją piątke i dadza czekolade&quot; ????

P.S. Nie, nie jestem materialista, ale wiem ze druga osoba tez chcialaby cos dostac, nie tylko pamiec.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
wszyscy tutaj o pamieci mówią, jestem ciekaw jak zareagujecie gdy Wam rodzicie powiedza &quot;wszystkiego najlepszego, przybiją piątke i dadza czekolade&quot; ????
P.S. Nie, nie jestem materialista, ale wiem ze druga osoba tez chcialaby cos dostac, nie tylko pamiec.
na dzien dziecka - czemu nie?
;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Co do prezentu to tak jak większość pisze, pamięć, szczerość w życzeniach, to najważniejsze. Jeśli chodzi o to coś z linka Majkelo to moim zdaniem &quot;lśniące tandetą&quot;, świeży, piękny, naturalny kwiatek to chyba to, czym żadna Kobieta nie wzgardzi, również i Mama.
Zgadzam się...
Poza tym, gdzie takie coś postawić? Na kominku, telewizorze a może w w szafie?
Pomyślcie... jeśli Wasze Mamy lubią takie rzeczy - ok, może się ucieszą. Sądzę jednak, że w większości domów takie &quot;przesadzone&quot; prezenty nie wzbudzą zachwytu...
Złoto...a tym bardziej w takiej formie rzadko się komponuje z wystrojem mieszkania.
Jak już chcecie coś w tym stylu to ramka ze zdjęciem... może taka elektroniczna?
Choć ja i tak zostaję przy klasycznym kwiatku i szerokim uśmiechu:spokodfhgfh:

Do góry Bottom