ale fajne... haha.. innych pouczasz żeby nie pisali bezsensownych postów, ale moze zacznij od siebiePowiedz jej "Wszystkiego najlepszego moja starsza" na pewno sie ucieszy..
Łahaha :-D Dokładnie matex, choćby mnie pouczał w dziale o kawałach, a sam pisze głupoty...Powiedz jej "Wszystkiego najlepszego moja starsza" na pewno sie ucieszy..
Hah! Posty Assitalii (jak to odmieniać? :]) są jednym z głównych powodów, dla których nadal odwiedzam to forum. Skoro jest do czego się przyczepić, a ktoś potrafi robić to w tak .. wykwintny, rzekłbym, sposób, to pozostaje się tylko cieszyć, przynajmniej mi, ale jest jeszcze kilku jego 'fanów' na pewno :]Assitalia chyba w każdym swoim poście musi użyć ironii, rzekłbym nawet, że czasami jest ona bardzo wyrafinowana - taki sarkazm. Na moderatora to trochę nie wypada, bo w wielu przypadkach to brak szacunku do użytkowników tego forum.
Tam gdzie cham potrzebuję pięści, człowiekowi mądremu wystarczy ironia.. :|Źle mnie zrozumieliście. W tym przypadku bardzo dobrze napisał i całkowicie się z nim zgadzam (co napisałem w swoim poprzednim poście). Odniosłem się do ogólnego pisania Assitalii do użytkowników. Chodzi o to, że czasami przesadza :jezora:.
Strasznie wrażliwy jesteś.. :|Ok. Mój błąd, nie doczytałem poprzedniego posta. Zwracam honor. Aczkolwiek, niektóre Twoje posty naprawdę doprowadzają mnie do płaczu i to nie ze smiechu.
Bywa..Teraz sam siebie komplementujesz. Ale trochę w tym racji. Osobiście chamstwa nie znoszę i tępię jak się tylko da .