>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki prezent na Dzień Matki?

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Cześć,
Co zamierzacie kupić z okazji Dnia Matki? Szukam jakiegoś pomysłu na prezent, ale jak na razie nie bardzo mi wychodzi...
Pozdro
Jacek

borubar 0

borubar

Użytkownik
no wlasnie, doradzcie:-D moja starsza w dzien matki obchodzi 40 urodziny&lt;lol&gt; mysle nad jakims prezentem do 200pln jakies pomysly?

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Hahaha, ale macie problemy. Daj kwiatek, buzi i po sprawie. Jakiś prezent od serca. Według mnie niekoniecznie musi być to droga rzecz, nie bądźmy materialistami ;).
PS Swoją drogą po co dawać prezenty, jak i tak nie okazujecie szacunku swoim rodzicom, matkom itp.

matex 0

matex

Użytkownik
Powiedz jej &quot;Wszystkiego najlepszego moja starsza&quot; na pewno sie ucieszy..
ale fajne... haha.. innych pouczasz żeby nie pisali bezsensownych postów, ale moze zacznij od siebie

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Assitalia chyba w każdym swoim poście musi użyć ironii, rzekłbym nawet, że czasami jest ona bardzo wyrafinowana - taki sarkazm. Na moderatora to trochę nie wypada, bo w wielu przypadkach to brak szacunku do użytkowników tego forum.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Powiedz jej &quot;Wszystkiego najlepszego moja starsza&quot; na pewno sie ucieszy..
Łahaha :-D Dokładnie matex, choćby mnie pouczał w dziale o kawałach, a sam pisze głupoty...
A odwołując się do tematu, to oczywiście przede wszystkim liczy się pamięć, ale jakiś kwiatek i słodkości jak najbardziej ????

borubar 0

borubar

Użytkownik
to, że mówię na mamę starsza nie jest brakiem szacunku... wkońcu jest ode mnie starsza. Jakbym mówił stara to rozumiem, ale ja szansuję swoich rodziców i to co dla mnie robią. A w dowód tego szacunku chciałbym jej kupić coś co naprawdę ją ucieszy.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jeżeli niektórzy Panowie nie zrozumieli o co chodzi to już wyjaśniam.

Kolega pyta o prezent dla mamy, nazywając ją przy tym starszą. Smutne to, że nawet myśląc o święcie swojej mamy nie może użyć słowa mama, tylko STARSZA bądź STARA.

To tylko tyle Panowie, nie ma co sie denerwować.

matex nie widzę w tym nic bezsensownego, że komuś zwróciłem uwagę aby okazywał szacunek do swojej matki.

Lionel21 nie w każdym, tylko w tych, które tego wymagają. Nie uważam też żeby tutaj okazał jakiś brak szacunku, to raczej kolega udowodnił, że do &quot;starszej&quot; nie ma szacunku..

Młody z Tobą polemizować nie będe.

Borubar, ja to pojmuje inaczej. Dla mnie to dzień matki, a nie dzień &quot;starszej&quot;.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Assitalia chyba w każdym swoim poście musi użyć ironii, rzekłbym nawet, że czasami jest ona bardzo wyrafinowana - taki sarkazm. Na moderatora to trochę nie wypada, bo w wielu przypadkach to brak szacunku do użytkowników tego forum.
Hah! Posty Assitalii (jak to odmieniać? :]) są jednym z głównych powodów, dla których nadal odwiedzam to forum. Skoro jest do czego się przyczepić, a ktoś potrafi robić to w tak .. wykwintny, rzekłbym, sposób, to pozostaje się tylko cieszyć, przynajmniej mi, ale jest jeszcze kilku jego &#39;fanów&#39; na pewno :]
Poza tym - co, źle powiedział? Tu szpan, że matkę nazwę &quot;starszą&quot;, a 26 maja kwiatek i buziak od grzecznego chłopca? Obłuda! :p
Ale ok, skończmy ;) PW od tego jest.
Co do tematu - całkiem fajny. Ja zwykle mam problem z prezentem. Nie przygotuję nigdy czegoś sporo wcześniej, więc zazwyczaj to są jakieś kosmetyki, kwiaty, czekoladki czy coś. Nic specjalnego. Ale będę się bacznie przyglądał tematowi i rozważę każdą ciekawą propozycję ;)

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Źle mnie zrozumieliście. W tym przypadku bardzo dobrze napisał i całkowicie się z nim zgadzam (co napisałem w swoim poprzednim poście). Należy w niektórych sytuacjach zwracać uwagę i jest to jak najbardziej na miejscu. Jednak ja odniosłem się do ogólnego pisania Assitalii do użytkowników. Chodzi o to, że czasami przesadza :jezora:.

matex 0

matex

Użytkownik
Ok. Mój błąd, nie doczytałem poprzedniego posta. Zwracam honor. Aczkolwiek, niektóre Twoje posty naprawdę doprowadzają mnie do płaczu i to nie ze smiechu.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Nie wiem po jaką cholere został usunięty mój post.Napisałem wyraznie...normą jest kwiatek albo jakaś bombonierka.Ja tradycyjnie kupuje kwiata i dużą jogobelle
bo moją mama uwielbia jogobelle ???? Ale żaden prezent nie odda tego czy pamiętamy o tym dniu...wystarczy pamięć

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Źle mnie zrozumieliście. W tym przypadku bardzo dobrze napisał i całkowicie się z nim zgadzam (co napisałem w swoim poprzednim poście). Odniosłem się do ogólnego pisania Assitalii do użytkowników. Chodzi o to, że czasami przesadza :jezora:.
Tam gdzie cham potrzebuję pięści, człowiekowi mądremu wystarczy ironia.. :|

Ok. Mój błąd, nie doczytałem poprzedniego posta. Zwracam honor. Aczkolwiek, niektóre Twoje posty naprawdę doprowadzają mnie do płaczu i to nie ze smiechu.
Strasznie wrażliwy jesteś.. :|

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Teraz sam siebie komplementujesz. Ale trochę w tym racji. Osobiście chamstwa nie znoszę i tępię jak się tylko da ;).

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Teraz sam siebie komplementujesz. Ale trochę w tym racji. Osobiście chamstwa nie znoszę i tępię jak się tylko da ;).
Bywa.. ;)

A jeśli chodzi o prezent to przyznam, że podoba mi się to co zaproponował Majkelo77 i może się nad tym zastanowię, a jeśli nie no to oczywiście piękne kwiaty i szczere życzenia bo to jest najważniejsze.

gunner84 0

gunner84

Użytkownik
Daj Boże żeby poziom uwag krytycznych na forum był taki jak Assitali, czyli ironia i sarkazm zamiast szczeniackiej napinki. To tyle poza tematem.
Co do prezentu to tak jak większość pisze, pamięć, szczerość w życzeniach, to najważniejsze. Jeśli chodzi o to coś z linka Majkelo to moim zdaniem &quot;lśniące tandetą&quot;, świeży, piękny, naturalny kwiatek to chyba to, czym żadna Kobieta nie wzgardzi, również i Mama.

Do góry Bottom