>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki POLSKI wirtualny buk jest najlepszy.

R 0

rafciol11

Użytkownik
Witam chciałem zapytać jaki POLSKI! wirtualny buk jest najlepszy. Chodzi tu o wirtualną kasę . Coś takiego jak eurotip z tym , że na eurotip jest mało opcji. Dobrze by było jakby za free można było kasę wygrać lecz nie jest to konieczne ;) Podsumowując chodzi o to aby sobie pograć dla zabawy, a fajnie by byłgo gdyby jeszcze coś do kieszeni wpadło ;)

R 0

rafciol11

Użytkownik
Piszę przecież, że chodzi o zabawę i nie musi to być opcja z możliwością wygrania prawdziwej kasy, a jakieś inne strony oprócz tego? ;&gt; ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A dlaczego po prostu nie założysz swojego wątku w dziale KUPONY a nawet KUPONY ze STATYSTYKAMI , podając tam przed meczami typy z kursami od dowolnie wybranego a odpowiadajacego Ci buka/buków , z jego/ich najpełniejszej oferty - wg Twojej woli?

Podając swoje wirtualne stawki w ramach wirtualnego budżetu na grę , także będziesz wiedział ile wirtualnie wygrałeś/przegrałeś a i będzie to może z pożytkiem dla innych użytkowników FB , gdy błyśniesz dobrą typerską formą...

Ale możesz przecież to zrobić i bezpośrednio u buków:

http://forum.bukmacherskie.com/f57/gra-za-wirtualna-kase-70219.html

.

R 0

rafciol11

Użytkownik
Chodzi mi o to, że chcę sobie obstawiać na jakiejś wirtualnej walucie, na stronie która ma własny interfejs, podaje mi kursy , sama oblicz, podlicza pokazuje czy trafione czy nie itd. Czyli dowiedziałem się, że z Polskich to tylko BAH oprócz eurotipu. żadnych pomysłów więcej?

R 0

rafciol11

Użytkownik
Ok, fajnie. A coś z Polskich stron tego typu?
Eurotip jest całkiem ok, tylko są podstawowe możliwości typów oraz mało spotkań

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A coś z Polskich stron tego typu?
Regulamin FB zabrania przecież podawania namiarów na polskie strony - ale bez trudu sam je znajdziesz , gdy nie będziesz się lenił tylko wpiszesz parę słów do wyszukiwarki.

Do góry Bottom