>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaki pierwszy bukmacher internetowy?

B 0

barok1992

Użytkownik
Witam.
Jako, że jest to mój pierwszy post to witam wszystkich ;) Chciałem się zapytać ludzi obeznanych w temacie od jakiego bukmachera zacząć. Paru znajomych ma konto w B-a-H, ale oferta wg. mnie jest tam kiepska. Obecnie gram w stacjonarnym [Milenium], ale jako, że mam dosyć daleko to czasem specjalnie po kupon się iść nie chce :p

Kwoty za jakie będę grał nie będą zbyt wielkie [portfel ucznia jaki jest można się domyślać ;&gt;]. Mam konto w banku BZWBK i w żadne monebookers ani pośrednie rzeczy nie chce się bawić. Podoba mi się stronka bwin, lecz ich minimalne wpłaty i wypłaty nie są dla mnie. Zastanawiam się nad betsson, bet365 [chyba, że nie polecacie..].

Głównie gram znane pierwsze ligi piłki nożnej , siatkówkę [fajnie jakby polska kobiet też była] oraz tenisa. Oferta live powinna być chociaż przyzwoita ;)

Proszę o poradę bukmachera, który spełniłby moje oczekiwania i nie byłoby problemów z weryfikacją/wypłat kwot z przedziału 50+/200zł.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Ja zacząłem od Bet365 i na ofertę zwykłą i LIVE nie narzekam, interfejs też ok, ale kursy w porównaniu do np: Pinnacle są maaaałe. Ogółem, obrócę bonusem i wypłacam i spadam na betfair i pinnacle. Musisz sobie odpowiedzieć jak chcesz grać, jak sobie coś czasem puścić, to ja Ci polecam bet365, sobie bonus 100% dostaniesz i będziesz go mógł obracać. Ale jak chcesz bardziej na poważnie, to nie ma się co rozdrabniać nawet na początek - uderzaj do Pinnacle lub Betfair.

B 0

barok1992

Użytkownik
Ok, dzięki. Ta odpowiedź i zadowolony kolega z rl z bet365 utwierdziły mnie, aby dać im szansę ;) Od dzisiaj wypatruję interesujących mnie spotkań i życzę wszystkim trafnych typów i satysfakcjonujących wygranych, ale też, a może przede wszystkim, wielu emocji jakich dostarcza oglądanie i obstawianie sportu ;]

Do góry Bottom