Tak przy okazji, może ktoś w skrócie opisać jak wykorzystać wspomniany program do strategii scalpingu? Na przykładzie rynku under/over, daję lay under po 1,1 to gdzie w programie ustawiam zagranie back abym zarobił jeden tick na plus ????
Jeśli interesuje Cię tylko prosty scalping to najprostszym wyjściem jest skorzystanie z opcji Tick Offset + Green. Program sam automatycznie dobierze i wystawi zakład.
Instrukcja jak to zrobić: https://www.youtube.com/watch?v=4ZLmRZTkt6I
Gdzie w CymaticTrader mogę ustawić by po zawieszeniu drabinki nie usuwał mojej kontry ?
Np. Mam na drabince postawiony back na 2.00 i lay 5 ticków niżej to jak zawieszą rynek to mi "canceluje" lay'a
Gdzie w CymaticTrader mogę ustawić by po zawieszeniu drabinki nie usuwał mojej kontry ?
Np. Mam na drabince postawiony back na 2.00 i lay 5 ticków niżej to jak zawieszą rynek to mi "canceluje" lay'a
voic3d... zadajesz pytania na które odpowiedz znajdziesz nawet w jakichs prostych tutorialach na stronie cymatica :razz:
w głównym okienku masz rozwijane okienko z napisem "at in-play" i zamiast cancel, to dajesz 'keep' i masz to o co Ci chodzi.
voic3d... zadajesz pytania na które odpowiedz znajdziesz nawet w jakichs prostych tutorialach na stronie cymatica :razz:
w głównym okienku masz rozwijane okienko z napisem "at in-play" i zamiast cancel, to dajesz 'keep' i masz to o co Ci chodzi.
Nie wpadłem na to, że może to zatrybić w trakcie trwania meczu.
Myślałem, że to "keep at play" jest po to by bet nie zniknął po rozpoczęciu spotkania.
Dziękóweczka.
Już ten hazard tak mi mózg zlasował, że nawet pomyśleć mi się nie chce