>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki bukmacher będzie dla mnie najlepszy?

M 191

mr96

Użytkownik
Witam, zamierzam w najbliższym czasie zacząć grać u bukmachera online. Wiem, że zapewne wiele jest podobnych tematów, jednak mam nadzieję, że pomożecie ;) Oprócz oczywistej sprawy czyli jak najlepszych kursów, interesuje mnie przede wszystkim możliwość wypłacana i wypłacania niewielkich kwot(od czegoś trzeba zacząć ;) ). Oprócz tego, dobrze by było gdyby był to bukmacher sprawdzony i nie stwarzający problemów przy weryfikacji - 18 lat oczywiście mam, jednak nie chce bukmachera, który szuka sposobu by utrudnić lub uniemożliwić mi grę czy też wypłatę. Bogata oferta również jest dla mnie ważna, lecz nie najważniejsza.

Dodam, że planowałem założyć konto na Betsson, tam jednak zniechęca mnie wysoka kwota minimalnej wypłaty (boje się, że nigdy tyle nie wygram :razz ???? . Z góry dzięki za pomoc ;)

T 4

t0uch97

Użytkownik
W takim razie polecam Ci BAH (bet-at-home) ????
Minimalna kwota wpłat jak i wypłat to 10 PLN (chyba że wpłacasz przelewem tradycyjnym który pojawi się na Twoim koncie po 3 dniach roboczych - 0,01 PLN :p). Co do weryfikacji, zdarza się bardzo rzadko, osobiście jeszcze jej nie doświadczyłem ???? No a z kursami też nie najgorzej ????

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Bah ma bardzo słabe kursy. Najlepiej wybrać bukmachera z najwyższym rankingiem SBR, wtedy na pewno nie będzie problemów. Jak dla mnie najlepsi bukmacherzy to Bet365 i ten dla początkujących graczy jest dla mnie najlepszy, po za tym Pinaccle Sport, ale to juz dla profesionalnych graczy, mają najmniejszą marże i najlepsze kursy, ale jedną darmową wypłatę w miesiącu. A jeżeli interesuję cię gra na live to warto się zainteresować giełdą zakładów betfair ;)

Do góry Bottom