>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki buk ?

Status
Zamknięty.
banan-73257 0

banan-73257

Użytkownik
Witam

Zastanawiam sie na ktorym buku internetowym grac ? co polecacie dla osoby poczatkujacej ktora w 90 % bedzie brala typy od innych.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
hmm, to najlepszym wyborem raczej jest wyłącznie Bwin &amp; Bet365. Najlepsza oferta z nogi, na znane ligi +100 opcji, a na wielkie mecze +300, live również dobre. A co najważniejsze to są buki do dużej kasy, więc wybierz którychś z nich.
bet365
bwin
Jakbyś miał jakieś problemy/pytania dot. rejestracji czy czegokolwiek, odpisuj tutaj.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Na początek jednak ja nie poleciłbym ani Bet365 ani BWIN, a to ze względu na bogatą ofertę live, która dla &quot;świeżaka&quot; może okazać się zbyt kusząca (szybka chęć odrobienia, itp), chyba, że wyolbrzymiam ten problem. Jeżeli tak, to faktycznie, lig tutaj jest sporo, chociaż pożyczone typy z forum znajdziesz praktycznie wszędzie. Nie wiem, może Pinnacle byłby dobry, ze względu na kurs, Tobet także wygląda atrakcyjnie (aż do IV ligi polskiej).

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Panowie... Goraca prosba, doradzcie jakiego buka wybrac najlepiej. Z roznych wzgledow od dluzszego czasu wierny jestem bukowi Betsafe. Potrzebuje jednak czegos nowego. Bede tam gral tylko i wylacznie single. Warunki jakie musi spelniac nowy buk to: atrakcyjne kursy, szeroka oferta mozliwosci na poszczegolne mecze (pilka nozna, tenis, siatkowka) i brak problemow przy ewentualnych czestych wyplatach. Nie biore pod uwage, Bwin-a, BaH-a i Expekt-a. Czekam na propozycje, z gory dzieki, pozdro...

maniek44 18

maniek44

Użytkownik
Jesli ktos chce grac single to tylko Pinnacle bo sa najwyzsze kursy , co do buka dla poczatkujacego to proponowal bym Doxxbet, dobra oferta, dobre kursy i co wazne dla poczatkujacego niema zadnego problemu z wyplatami wplatam skanami itp, na to zwracalem uwage gdy pierwszy raz wplacalem kase a doxxbet to czolowka jesli chodzi wlasnie o wyplacalnosc , bet365 tez powinien kazdy dobry gracz posiadac bo jest najlepsza oferta live a na tym idzie sporo zarobic pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom