>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaki buk? - wymagania w poście

dlord 5

dlord

Użytkownik
Potrzebuje bukmachera, który najlepiej:
- ma polską stronę
- ma polski support
- ma wysokie stawki
- nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy
- nie potrzebuje skanu dowodu(18 lat mam ale nie chce wysyłac skanu dowodu, i nie może być to BAH)
- najlepiej jeśli aktualnie ma bonus od wpłaconych pieniędzy (100% mile widziane)

S 11

support75

Użytkownik
Wszystkie warunki poza ostatnim.

Polecam - Fortuna. Polska strona, najczęsciej jesteś obsługiwany przez młode panie w języku polskim. Stawki przyjmują dość wysokie. Brak problemów z wypłatą najczęsciej od pokazaniu kupony po paru sekundach księgujesz pieniądze do własnej kieszeni spodni. Ode mnie nigdy skanu dowodu nie chcieli.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik

Polecam - Fortuna. Polska strona, najczęsciej jesteś obsługiwany przez młode panie w języku polskim. Stawki przyjmują dość wysokie. Brak problemów z wypłatą najczęsciej od pokazaniu kupony po paru sekundach księgujesz pieniądze do własnej kieszeni spodni. Ode mnie nigdy skanu dowodu nie chcieli.
dopiero po 3 przeczytaniu twojego posta zajarzyłem ironię :jezora:

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
buhaha. ✅ dla ciebie za humor
a na poważnie to najpierw zobacz w sygnaturze admina marcin-odra promocje i wchodź tam gdzie Ci się podoba, tam zobaczysz czy jest pl support czy nie
ode mnie unibet nie chciał skanów

dlord 5

dlord

Użytkownik
@pasiak_forever unibet odpada, zapomniałem na początku napisać,
zbyszko22 super....
zastanawiałem się nad Expekt albo Bwin tylko nie wiem które wybrać

A 0

amazon

Użytkownik
Bwin -lepsza oferta
Expekt- lepsze limity.
Moja rada byłaby taka żebyś pomyślał nad wyborem 2-3 buków, np. bet365 i te wyżej, wiesz jak to jest czasem kurs w danych buku może być sporo niższy niż w innym, mając konta w kilku masz o niebo lepiej.

A 0

amazon

Użytkownik
akurat expekt pozwala grać przynajmniej mi.
Więc może poradź koledze jaki buk daje aż tak mocno pograć( z pl stroną i supportem...).Expekt to dobra opcja.

P 1

premi

Użytkownik
Z polską stroną i supportem to limitów nie spotkałem tylko w unibecie i betssonie (ale tam żadko gram). Pozostaje jeszcze centrebet gdzie mógłby grubo pograć ale oferta na niszowe ligi/dyscypliny słaba i chyba brak pl supportu (nie wiem bo nie korzystałem).

U 4

ukasz

Użytkownik
Jeśli zależy Ci na szybkich wypłatach oraz aby nie wysyłać skanów mogę polecić betssona, ostatnio wypłacałem z tego buka i kasa wpłyneła szybko i nie chcieli skanu.

Do góry Bottom