Ja sądzę, że najlepiej będzie jeśli założysz konto w każdym z nich choćby po to, żeby pozbierać bonusy powitalne. Praktycznie wszędzie (może oprócz LV) ich wysokość oscyluje w granicach 500-1000 zł.
A kiedy będziesz robił obrót bonusem sam zobaczysz czy buk Ci odpowiada czy nie. Bo to jest chyba indywidualna sprawa. Zależy jakie zakłady grasz, czy bardziej interesuje Cię gra
live, czy pre itd.
Osobiście najwięcej gram w w
forBet. Przy 3 meczach na kuponie i kursie min 2 grasz bez podatku. Normalnie jest 6%. Robią też fajne promocje. Z kolei kursy mają takie sobie. Jeśli lubisz kleić taśmy, to lepiej wyjdziesz w
Fortunie mając 12% podatku, niż tu bez.
Z tego co wiem w Totolotku mobilnie gra się też bez podatku.
Milenium przeciętne, dobra oferta na zimę, ale nie mają zakładów na żywo.
STS słabe kusy, ale mają (podobnie jak
forBet) zakłady na skoki gdzie na żywo można typować under/over odległości zawodnika. Super sprawa ????
Największe dno z jakim miałem do czynienia to e-toto. Nie zawrzesz tam kuponu od 22 do 6 bo... mają zamknięte ???? ???? Nie mają też opcji
live. No i oferta uboga. Ale mają też plusy, bo są tak przymuleni, że często zbyt późno zmieniają kursy i w przypadku gwałtownych ruchów kursów można coś złapać.
Tak jak napisał kolega powyżej wszyscy działają na legalnej licencji MF, więc nie musisz się obawiać, że któryś zawinie Twoją kasę i się rozpłynie.