>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jaka taktyka?

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Witam!
Jestem nowy na form (witam wszystkich ;P) oraz dosc swiezy w bukmacherce.
Zalozylem jakis czas temu konto na betclicku. Co mnie dziwi, nikt tu o tym buku nie pisze, dlatego zastanawiam sie nad zmiana, podoba mi sie expekt. Przegralem do tej pory ok 130zł, a wygladalo to tak:
Najpierw wplacilem 30zł i chialem zobaczyc na cyzm to polega, zaczelo sie od kilku wygranych. Nast. wszytko przegralem. Za drugim podejsciem (50zł) poszlo szybciej niz myslalem, w goracej wodzie kompany. 3 proba trwala troche dluzej, skonczyla sie na kasynie i grach (wiem, juz nie wchodze) ;)
Po krotkiej przerwie mam zamiar wrocic do gry, lecz bardziej statycznie i pod okiem profesjonalistow ;) Obcykalem miliony sposobow, i naprawde sam nie wiem jakim grac. Moje fundusze na start to max100zł (tyle chce). W progresje puki co nie mam ochoty sie bawic. Jaki sposob polecacie? Wiem ze to natrualne i sluszne stwierdzenie, ale wynikające w tym przypadku z ochoty a nie musu: chce grac i wygrywac powoli i mało, ale z zyskiem ;))
Zawiodlem sie na aku, (zbyt optymistycznie obstawialem, okropny pech jesli mozna tak nazwac, no i troche mala wiedza). Co powiecie na max 2typy na kupon po 10zł stawki? I jakie mecze wybrac? (przedzial kursow?- 1.30/1.60/2.00 czy jak?! ;|
Prosze o powazna odpowiedz ;))

mocko 0

mocko

Użytkownik
No moim zdaniem jak pomału i powoli to szukaj z oferty dnia 1-2 spotkań z ciekawym kursem nie chodzi mi o 3.0 ale żeby nie było 1,05 ale np kurs ogólny 1,5 dobrze przeanalizuj w jakiej formie są drużyny z jakimi graja jak kiedyś grali itp i na pewno będą sukcesy albo stawiaj to na czym się znasz ja gram na NBA do tej pory dwa kupony postawione dwa trafione nie gram z dużym ako lecz za większe stawki i duży plus;)

P 1

premi

Użytkownik
Mocko wszystko już napisał ja od siebie dodam tylko że myśl o expekt (ostatnie moje przygody z nimi mnie zraziły do nich).Jest wiele firm i lepszych niż oni np unibet, betsson a dla początkujących polecam bah.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
O!
Własnie takich odpowiedzi oczekiwałem ;)
Ostatnio obstawiam na sucho, hipotetycznie..
Przykladowo moglem wygrac w poprzedniej kolejce ekstraklasy 100zł grajac dosc ostroznie.. dało mi to sporo nadzieji, aczkolwiek ost duzo bylo niespodzianek, co moja wygraną rozwialoby by w pyl ;|
No nic, jestem twardy psychicznie ;))
Co chodzi o buka, rozejze sie wiecej po forum by nie ponawiac tematu. Zalezy mi raczej na lepszych kursach, w miare dobrej obsludze na stronie i łatwosci i bezproblemowej formie wyplaty..
Czekam na kolejne sugestie ;)

Małe pytanko.. zakladajac nowe konto u buka jest wazne aby bylo jedyne (chodzi mi o multikonta itp). Nie bedzie zadnego problemu jesli bede mial teoretycznie 2 konta? Gralem na betclicku, mam je usunac czy cos?...
Czy to nie ma zadnego znaczenia?

W tym tygodniu zaczynam grac na nowo ;)..

P 0

pikkus

Użytkownik
Po co drugie konto u tego samego buka? Nic nie zyskujesz, żaden bonus ci nie przysługuje. Idź do innego gdzie jest jakiś bonus i to wykorzystaj. Wybierz takiego który proponuje najlepsze warunki bonusa czyli niski kurs obrotu i np mały obrót. Ja skorzystałem z zedbet.com gdzie jest bonus 100% bez limitu stawki i obrotu. Czyli wpłacasz max . 100 EUR stawiasz wygrywasz i wypłacasz. I mówisz bukzapłać. ????
pozdro

P 1

premi

Użytkownik
Jeżeli chodzi o buka z dobrymi kursami to sprawdź strony unibetu i bet365 czy się tam połapiesz (bah sobie odpuść bo mają niskie kursy ale dla początkujących są dobrzy bo dziecinnie prości w &quot;obsłudze&quot; a jesteś po betckliku).
Dwóch kont nie zakładaj bo to naruszenie regulaminu i zablokują Tobie konto.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Ok. Bonosow juz poszukuje kozystnych..
Ale co chodzi o konta, zle opisalem.
Chodzi mi o to ze mam obecnie konto na betclicku, i chce zalozyc u INNEGO buka, czy wtedy nie bedize problemu?
Wiem ze dla was dziecinne pytanie, ale mimo wszytko mam jaies watpliwosci ;|

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Witam jeszcze raz..
Nie wiem czy to zły dział dla takich pytan, ale jestem poczatkujacy wiec pozwole sobie zadac pare pytan odnoszacych sie do 2 sposobow..
Co sadzicie o sposobie nr1 ktory natchnal mnie przed momentem:
Na betclicku jest taka opcja jak stawianie kuponu na to ktora druzyna jako pierwsza wykona rzut rozny. Wg mnie jest to loteria wieksza niz obstawienie wyniku dwoch rowno grających druzyn. Kursy są miedzy 1.6 a 1.9. Otoz obstawiajac taki kupon nasze szanse to &quot;fifti-fifti&quot; 50%. Obstawiajac 2 typy na jednym kuponie= 25%, czyli co 4 spotkanie mamy szanse trafic (teoretycznie). Stosujac progresje 2x przy stanie 2zł na kupon mamy zysk na czysto=3,76. Przy 6 kuponie stawiajac 64zł zyskujemy 60zł. Godne zachodu?
nr2 (gdzies na forum znalazlem, juz nie moge odszukac)
co sadzicie o typowainu live?
dokl chodzi mi o pewien sposob ktory podal jeden z uzytkownikow forum.
Stawiamy na remis przed meczem przykladowo 10zł. W czasie meczu jedna z rownych sobie druzyn strzela bramke. kurs przed mecem na remis to np 1:3,00. jesli padnie remis to mamy 30zł, ale jedna z druzyn strzela bramke w meczu, i stawiamy na nią kontre, tak by przy ew. jej wygraniu- nic nie stracic. To ma sens ze wzgledu na zmienne kursy, i na to ze w danej sytuacji jestesmy na zero, a wystarczy jedna bramka drugiej druzyny by wyjsc na zysk. Zreszta, zawsze moze byc resmis bezbramkowy co daje nam zysk bez podpurki w meczu...
Co sadzicie?

kumek 0

kumek

Użytkownik
Szczerze to ja uważam że to takie granie na siłę. Koniecznie chcesz coś wygrać a nie wygrasz w ten sposób nic. Zacznij obstawiać to na czym się znasz albo zapożyczaj po 2-3 typki na dzień z forum i stawiaj je najlepiej jako single lub dwa mecze na kupon. Grając rozważnie w ten sposób prędzej coś ugrasz i odłożysz niż grając w ten sposób co piszesz.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Graj single, ewentualnie double, kursy 1,4-2,0. To najlepszy sposób, żeby z małym kapitałem wyjść na plus. Co do grania live, to jak najbardziej tak, tylko nie tym sposobem i nie u tego buka. Do live polecam giełdy zakładów. Tylko wybij sobie z głowy ten sposób z remisem. Zaufaj bardziej doświadczonym.
Pozdro.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Tzn jak?
Czytam duzo o Live i zaczyna mi sie to podobac, tylko inie mam pojecia w jaki sposob grac..
A co chodzi o single, ew. double w tych kursach- chyba tak zrobie, wydaje sie rozsadne..

P 1

premi

Użytkownik
Co do ilości kont to możesz sobie otwierać u ilu buków chcesz ja mam chyba ze 13 kont (nie korzystam ze wszystkich a i liczba ta wcale nie jest duża).

Pierwszy sposób to progresja którą chcesz zastosować w zdarzeniu losowym moje zdanie jest takie - gorszej progrechy nie ma (o ile jest lepsza) progresja nigdy na zdarzenia losowe bo popłyniesz... coś o tym wiem

O graniu live to co piszesz to trading - na giełdzie betfair można go stosować także nie tylko do remisu ale że dana drużyna po zdobyciu gola nie wygra. Na youtube wstukaj - &quot;trading betfair&quot; i poszukaj filmiku bo jest też po polsku ja dzięki niemu zrozumiałem co to zagadnienie oznacza ale najpierw poczytaj o samym betfair bo to giełda i funkcjonuje inaczej (główny problem to opcja lay czyli że dane zdarzenie nie będzie miało miejsca - jest to na tym forum ja szukałem i znalazłem).

Generalnie to o tej giełdzie najpierw sobie dużo poczytaj bo na początku nie było to łatwe zagadnienie dla mnie (może to tylko ja tak miałem :-D )

dukat 7

dukat

Użytkownik
Generalnie to o tej giełdzie najpierw sobie dużo poczytaj bo na początku nie było to łatwe zagadnienie dla mnie (może to tylko ja tak miałem :-D )
Nie tylko ty. Aby zrozumieć jak funkcjonuje giełda trzeba poczytać o tym w necie. Ale jak już to ogarniemy, to zobaczymy, że giełda posiada ogromne możliwości.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
daj sobie spokoj z live, kwestia czasu kiedy przewalisz kase, widze ze jestes w gorącej wodzie kompany a z takim podejsciejsciem nawet kapital startowy 10.000 zl Ci nie pomoże...z calym szacunkiem ale po tym co piszesz mozna wnioskowac ze chcesz w kilka dni ze 100 zl zrobic miliardy...ludzie....jakby sie dalo to nikt by nie pracowal tylko siedzial przy kompie w 10 firmach i gral mecze...
co do systemu polecam single ewentualnie dubelki za wiekszą kase i wtedy kasa leci, w moim temacie masz przyklad jak z 10 zl zrobic 300 zl udalo mi sie to 2 miesiace temu, i od tej pory formy brak i spory minus...ale niech to bedzie ostrzezenie dla innych m,in. dla Ciebie...pozdro

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Jak czytam wasze wypowiedzi to prawde mowiac kazdy z was ma troche racje..
Pewien pomysl podsunal mi &quot;Dukat&quot; -gielda.
Porozgladalem sie, poinformowalem, pogralem na &quot;sucho&quot; bez kasy..
Wczoraj wplacilem pierwszą kase. Nie wieze w latwy &quot;milion&quot; i szybka kase, jak to sugeruje KrajziCinek (z calym szacunkiem) ^^, ale.. no wlasnie..
Wygralem w ciagu dnia 40Euro, i to tak prawde mowiac lekka ręką.
Troche nie rozumie jednego, czy to niesamowite szczescie i nieznajomosc rynku, czy to poprostu jest takie proste?
Troche sie obawiam, ze nie rozumie tu pewnych istotnych zachowac w grze..
Dwa przyklady z ost chwil:
Legia-Slask, rozpoczela sie 2 polowa- 3:0 dla warszawiakow do I polowy. Postawilem 4.5gola na TAK (nie znam tych fachowych nazw ;P).. Gdy Legia strzelila gola- dalem bezpiecznie na &quot;NIE&quot; i wtedy zarobilem bez straty.. Naturalnie gdyby nie strzelila, stracilbym niewiele- kontrując bez zmiany kursów na lepsze.
2 przyklad w tym czasie:
Mantova- Pisa przy stanie 1:1 dalem ze NIE bedzie remisu.. ciut kurs za wysoki, pozniej znacznie spadl, ale przy bramce na 2:1, a dokladniej gdy kursy sie ustatkowaly- zarobilem bez straty.
Naturalnie nie byly to ost minuty meczu, lecz całe 45 minut.. Ostatecznie wygralem- (2:1)
Nie chce abyscie oceniali mojej metody gry, tylko jakie Wy macie opinie na temat -gieldy-?
Mam sie obawiac, czy myslec optymistycznie jak do tej pory?? ;|
Jesli chodzi o buki: sytem single, ew duelki- popieram i jak na moj rozum, poki co wydaje sie najrozsadnijesze w moim przypadku, ale od bukow pozwole sobie &quot;na chwile&quot; odpoczac.. Gielda wydaje sie stanowczo bardziej interesująca i ma wiecej do zaoferowania.
Dodam ze na gieldzie to moj 1 dzien, w dodatku wg mnie dosc ostroznej gry przez caly dzien..

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Troszke zamotalem..
Przy Mantova-Pisa przy 2:1 skontrowalem (o ile dobrze sie wyrazam)..
Ale to bez roznicy...
I dodam ze meczów nie ogladalem (jedynie relacja internetowa) i analizy dosc skromne...
Co nie oznaczalo zbyt madrego podejscia, o tym wiem ;) Choc widac przyklad na to, ze z analizami i relacją na zywo bylbym zapewne jeszcze blizej wygranej..
I male sprostowanko: podziekowania rowniez dla &quot;premi&quot; ;)

Do góry Bottom