>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

jaka taktyka drużyn do grania rożnych?

S 20

sensimila

Użytkownik
Zakładam temat w systemach, ponieważ treść być może rozwinie się do jakiegoś sposobu gry?
Zauważyłem, że drużyny grajace systemem 3-1-4-2, tudzież 3-5-2 miewają dobre wyniki z zdobywaniu rożnych względem przeciwnika lub mecze z ich udziałem przyczyniają się do przebicia o10,5 rogali.
na pewno to żadna reguła, bo jednak Aston Villa grajac tym systemem przegrała z kretesem w rożnych z MC. Ale już w SerieA te wyniki są obiecujące.
Możliwe że takie system skutecznie zagęszcza środek pola gry i nie pozwala na grę przeciwnikom gdzieś na krańcach boiska przy linii końcowej bramkowej. Tą sztukę do perfekcji ma wypracowane np. Juve, gdzie ich mecze zwykle kończą się sporą przewagą w rożnych.
Macie jakieś spostrzeżenia?

S 20

sensimila

Użytkownik
dzis gra Juve, ale linia AH-4 1,90 jest dość wysoka! Na poziomie LM może być różnie... warto przyjrzeć się live, jeśli Juve badzie dominował pierwsze 15 minut, albo przypadkiem straci gola, warto zaryzykowac linię -3,5 (bo pewnie taka się pojawi w razie remisu rogali), wówczas dominacja Starej Damy bedzie wzrastać, dokładnie tak jak w Kopenhadze...

S 20

sensimila

Użytkownik
miazga! linia pokryta 11:0 dla Juve w rogalach ????
Proszę o umieszczanie list drużyn jakie znacie co grają trójką w obronie i mają tym samym względnie zagęszczony środek. Rozdam plusy do reputacji ????
Juventus
Udinese (nie zawsze to reguła)
Parma
Torino
Genoa
Liverpool (ostatnio tak zagrali)
Inter
Charlton
Sassuolo
Aston Villa
Watford

S 20

sensimila

Użytkownik
Juve - Galata 1(-4,5) 1,90 ✅ 11:0
Hull - Aston 2(+0,5) 1,83 ✅ 7:7 (przyjezdni zagrali 4 w obronie, więc moża typ odpuścić)
Inter - Roma 1(-1,5) 1,90 ✅ 10:2
Juve - Milan 1 (-2,5) 1,90 ✅ 9:5
Lazio - Fiore 2 (+1) 1,83 ⛔ 6:1 (Fiorentina zagrała 4 w obronie, więc można typ odpuścić)
Próba śmiesznie mała, ale zakres bezpieczeństwa wysoki... tylko jak wybrać poprawnie mecz... Wszystkie mecze we włoszech jednak zagrane jako te wysokiej wagi i prestiżu...

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Wg mnie patrzenie czy drużyna gra trójką w obronie czy nie, to raczej słaby argument. Jeśli już chciałbym szukać drużyny, która wykona więcej rożnych, to kierowałbym się takimi kryteriami jak:
- drużyna gra u siebie (własne boisko, to drużyna będzie częściej w ataku),
- drużyna jest faworytem do zwycięstwa,
- drużyna preferuje ofensywny styl gry (im więcej strzałów na bramkę, tym większa szansa na rożnego).
Podałeś przykład Juventusu, nawet dwa ich mecze, wg mnie to nie fakt, że grali trójką w obronie sprawił, że mieli więcej rożnych, ale co najmniej 2 z 3 argumentów, które podałem wyżej. Przychodzi mi do głowy taki przykład: w tamtym sezonie Wigan grało trójką w obronie, oczywiście spadli z ligi, i jestem przekonany, że mecze, w których mieli więcej rożnych niż przeciwnik można policzyć na palcach obu rąk. Podsumowując - wg mnie fakt, że drużyna gra trójką w obronie ma się nijak do liczby rzutów rożnych, które sobie drużyna wywalczy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 20

sensimila

Użytkownik
na pewno masz wiele racji, ale pamiętaj, że granie w Twoich kryteriach to właśnie kurs 1,10 na win w rożnych i jakieś 1,90 z azjatą -5.
A z tym Wiga to mnie sprowokowałeś, w poprzednim sezonie w Premiership mieli jak się okazuje piekny wynik rożnych:
Chelsea 7:1 ✅ i 6:10 ⛔
Southampton 3:10 ⛔ i 8:5 ✅
Stoke 2:1 ✅ i 1:0 ✅
MU 5:5 ✅ i 1:6 ⛔
Fulham 8:7 ✅ i 8:6 ✅
Sunderland 1:8 ⛔ i 9:0 ✅
Everton 7:6 ✅ i 2:11 ⛔
Swansea 2:9 ⛔ i 4:4 nie grane (4-2-3-1)
West Ham 6:6 ✅ i 6:3 ✅
Tottenham 2:9 ⛔ i 3:3 ✅
West Brom 5:8 ⛔ i 5:7 nie grane (4-2-3-1)
Liverpool 5:10 ⛔ i 5:3 ✅
Reading 9:5 ✅ i 9:2 ✅
MC 6:6 ✅ i 4:5 ⛔
Newcasle 4:4 ✅ i 7:3 ✅
QPR 11:4 ✅ i 10:2 ✅
Norwich 3:7 ⛔ i 10:3 ✅
Arsenal 4:4 ✅ i 4:7 ⛔
Aston Villa 3:4 ⛔ i 4:2 nie grane (4-1-4-1)
22✅ 13⛔ 3 inna formacja
R-E-W-E-L-A-C-J-A-!-!-!
Wziąłem wynik remisowy równiez za win, bo w wielu przypadkach na pewno dostali korzystny handi, a pamiętajmy, ze pewnie i przy porażkach kilku rożnych mozna było wychaczyć pikne handi rożnych (jakieś +3, +4), zatem jakby to tak podliczyć to na samych rożnych formacja z trzema obrońcami Wigan dałaby wygraną, zatem może coś w tym jest że formacja stanowi w pewnym stopniu o rożnych, bardziej niż się wydaje.

Do góry Bottom