>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jaka prowizja od wygranej?

G 0

gideon

Użytkownik
Witam

Chciałbym się dowiedzieć jaka jest prowizja od wygranej w Gamebookers? Chciałbym też uzyskać informację czy prawdą jest, że GB pobiera 5% prowizji od zwrotów w przypadku Handicapów Azjatyckich?

Pozdrawiam

L 147

luminat

Użytkownik
Jak to nie pobierają prowizji? A marża to co to jest?
Najmniejsza jest na sportach amerykańskich, a największa na tenisie, przy czym bwin ma złodziejską prowizje na tenisie, a bet-at-home na każdej dyscyplinie.

L 72

loozer21

Użytkownik
chłopie o czym ty mowisz jaka marza? Kazdy buk ustala kursy jakie mu sie podoba . Wogole nie wiem o co CI chodzi

L 147

luminat

Użytkownik
Nie osłabiaj mnie. Jak nie masz pojecia na jakiej zasadzie sa ustalane kursy, to nie powinienes sie wypowiadac w tej kwestii.

Co do tematu to 5% prowizji to wcale nie jest tak dużo, choć jesteśmy przyzwyczajeni do tego że każdy bukmacher zwraca stawkę w przy zdarzeniu ktore nie bylo określone w zakładzie.
Dla porównania przy zdarzeniach over/under większość bukmacherów pobiera najczęściej 15% prowizji w przypadku wygranej.

L 72

loozer21

Użytkownik
Daj spokoj. Jaka prowizje? O czym wy mowicie? NIe ma zadnej prowizji ludzie oni i tak wygrywaja na tym co my przegrywamy i sa na duzym plusie wierz mi i nie potrzebna im zadna prowizja

Do góry Bottom