sixeros
Użytkownik
Witam wszystkich, po miesiącu mojej większej lub mniejszej aktywności na forum. Po przerwie zacząłem grać u buka od początku roku, swoje typy głównie dawałem w dyskusjach "na żywo" jednak postanowiłem założyć swój temat, czasu mam sporo ostatnio. Przez cały styczeń wygrałem sporo u buka. Mam nadzieję utrzymać dyspozycje w lutym.
Nie nastawiam się na żaden konkretny zysk, nie mam limitów dziennych, nie zbieram na nic konkretnego.
Stawkowanie u mnie raczej do skomplikowanych nie należy. Obstawiam głównie płasko 25 euro na kupon, zdarza się, że uderzam mocniej np x2 (50 euro) czasami inne stawki ale to będę pisał. Na pewno głównymi będą 25 i 50 euro. W styczniu udało się zarobić w ten sposób więc nic nie będę zmieniał.
Statystyki wydaje mi się, że będę robił jakieś małe podsumowanko co tydzień a po miesiącu większe.
Gram w pinbet88 (pinnacle jak ktoś woli) ale oferta jest dosyć standardowa więc u większośći buków będzie się dało pograć.
No to chyba tyle. Zaczynamy
Nie nastawiam się na żaden konkretny zysk, nie mam limitów dziennych, nie zbieram na nic konkretnego.
Stawkowanie u mnie raczej do skomplikowanych nie należy. Obstawiam głównie płasko 25 euro na kupon, zdarza się, że uderzam mocniej np x2 (50 euro) czasami inne stawki ale to będę pisał. Na pewno głównymi będą 25 i 50 euro. W styczniu udało się zarobić w ten sposób więc nic nie będę zmieniał.
Statystyki wydaje mi się, że będę robił jakieś małe podsumowanko co tydzień a po miesiącu większe.
Gram w pinbet88 (pinnacle jak ktoś woli) ale oferta jest dosyć standardowa więc u większośći buków będzie się dało pograć.
No to chyba tyle. Zaczynamy
1. Tenis - St. Petersburg
Julia Goerges vs Sakkari -> Goerges wygra 2-0
Kiki Bertens vs Zvonarewa -> Bertens wygra
AKO: 1.973
Stawka: 50 euro.
Analiza WTA Tour: Petersburg, Tajpej - 29.01 - 04.02 (2018)
50 euro
Julia Goerges vs Sakkari -> Goerges wygra 2-0
Kiki Bertens vs Zvonarewa -> Bertens wygra
AKO: 1.973
Stawka: 50 euro.
Analiza WTA Tour: Petersburg, Tajpej - 29.01 - 04.02 (2018)
50 euro