>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Jak zarobić i się nie narobić

Y 0

yoooot

Użytkownik
No cześć. Temat zakładam głownie po to, aby kontrolować swoje typy i mieć czarno na białym wszystkie kupony w jednym miejscu. Mile widziane wasze sugestie, propozycje, podpowiedzi, ale oczywiście bez zbędnego spamu. Mój budżet wynosi obecnie 180zł (bet365)+ w grze dubel:
Śląsk -1.0 zwrot
Monfils
stawka:20✅✅✅
Chyba nie nadaję się za bardzo do bukmacherki, bo moja cierpliwość nie jest za duża, a to przecież podstawa. Typy to w większości moje przemyślenia, ale sięgam do różnych źródeł. Od tej strony, a czasem zapędzam się na chorwackie i serbskie blogi ????. Nie mam pojęcia jak potoczy się mój los, ale chcę dążyć do tego, aby budżet budować powoli &lt;hehe, dobry żart się udał&gt;. Dość tego majaczenia, czekamy na wynik Gaela i zaczynamy.

Y 0

yoooot

Użytkownik
Pierwsze koty za płoty. Pod wpływem emocji pograłem Caen w 95 minucie przy kursie 1.5 za 45zł. Screen pojawi się jutro, bo nie mam dostępu do komputera. Dzięki temu manewrowi dziś dzień bez zysku, stan konta 207,86. Pewnie zaraz podrzucę coś na noc.
Screen leci. Jakoś trzeba udowodnić, że typy gram na prawdę
http://speedy.sh/6Ew7v/xz.bmp

Y 0

yoooot

Użytkownik
#6 Dubel (15zł)✅✅✅
Fiorentina+
Lokeren
@2.69

#7 Kupon (10zł)⛔⛔⛔
Aberdeen✅
Juventus⛔
Cornella-Real BTTS nie⛔
Cagliari-AC Milan BTTS✅
@5.38
Udany dzień, główny kupon wszedł bardzo gładko. Pograłem jeszcze trochę live i budżet zatrzymał się na 270zł. Jutro znów walczymy. ;)

Y 0

yoooot

Użytkownik
Na dobre spanie.
#8 Singiel (20zł)✅✅✅
Suchitepequez (Gwatemala)
@1.72

Gram po statystykach, nigdy nie widziałem i pewnie nie będę widział meczu żadnej z tych drużyn

Do góry Bottom