>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak zamknac konto na MB

T 0

tygrysek

Użytkownik
jak moge zamknac takie konto ??? czy po zamknieciu takiego konta beda mi jakies wiadomosci przychodzic do domu????sa jakies konsekwencje zamkniecia takiego konta???

S 7

stasiuuu

Użytkownik
sorki że się podepnę.
Miałem kiedyś konto na MB, ale za chiny nie pamiętam e-maila, czy mogę zrobić konto na MB na te same dane ale na inny e-mail ?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Kolego dlaczego pytasz tutaj? Najlepiej napisz do supportu podaj im swoje dane i powiedz jak sprawa wyglada. Napewno cos zaradza.

I 1

icytower77

Użytkownik
Gdy będziesz chciał założyć nowe konto na te same dane to na ostatnim etapie rejestracji będziesz miał komunikat że na te dane istnieje już konto i będzie tam podany adres email i będzie pytanie czy to Twoje konto czy nie i czy chcesz założyć nowe.

L 51

legionista880

Użytkownik
hahahah co ja tutaj czytam 5 adresow na siebie chlopie zaloz i 30 co tam najlepiej pozakladaj tez na kumpli po 20 tak dla jaj a co sie bedziesz:jezora: co za besens looo matko 500 postow na forum bukmacherskim a gada pierdoly jak by mial tych postow dwa

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
legionista nie wiem czy wiesz ale na siebie mozna miec 5 roznych adresow e-mail powiazanymi z Moneybookers. Przykro mi ze riposta ci nie wyszla...

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
nie ci tylko tobie a poza tym napisales adres MB kto moze wiedziec ze chodzi o adres e-mail skrzynki pocztowej bo adres MB mozesz miec tylko jeden
adres MB = adres skrzynki pocztowej = mozna miec 5 roznych adresow e-mail do 1 konta zalozonego na siebie

Do góry Bottom