>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak zacząć, ile stawiać?

witko2006 0

witko2006

Użytkownik
Witam
Nie będę ukrywał jestem początkującym. Dzięki temu.że poznałem te forum wszystko stało się bardziej zrozumiałe. Co prawda stawiam dorywczo od dwóch lat ale to było tak &quot;byle jak&quot; czyli ze nie analizowalem itp. Juz 2 kupony przeanalizowalem zobaczymy czy wejdzie ???? A wiec przejdzmy do mojego pytania: zalozmy ze mam 50 zl na start i nie wiem jaką obrać taktyke. Czy odrazu postawić 50 zł na jakiś meczyk meczyki a glownie chyba tenis bo tam remisu nie ma ???? i jakis kursik 1-2 max i wtedy juz bilans wzrasta czy tez moze np. Po 5 zl stawiac i jak postawie te 10 kuponow to wtedy grac wieksze sumki. Licze na pomoc i z gory THX

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
ciezko .... ale osobiscie proponowalbym ci rozlozyc sobie ta kase na np. 5 czesci po 10PLN i gran niskimi kursami - max. do 3-4, moze byc oczywiscie mniej i pamietaj, ze nie wazne ile wygrasz - czy 5,10 czy 15 PLN - wazne ze wygrywasz i ze nie jestes tratny !! moze sprobuj zagrac sobie progresja ??!!

witko2006 0

witko2006

Użytkownik
CZytałem o progresji i chyba nie skorzystam . Zrobie tak jak mówisz Będe stawiać albo 10 x 5 zl albo 5 x 10 zl i z kursami 1,6-2 Zobaczymy ????

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
powiem tak progresja odrazu nie :p po pierwsze 50 zlotych to żadna kwota na progresje :p stracisz ją szybciutko i bez boleśnie ;):p ja jestem zwolennikiem poglądu że progresja to równia pochyła w kierunku bankructwa ???? więc nawet nie rozważaj tego. Zacznij od tenisa tera jest Wimbledon więc spokojnie możesz spróbować uzbierać ten kurs z 5 , 6 faworytów. a stawkę uzależnij od tego ile chcesz wygrać ???? Ale nie szalej bo lepiej wyrgywać te 2 złote niż przegrywać ???? Życzę powodzenia na nowej drodze życia ????

kha1 40

kha1

Użytkownik
W gruncie rzeczy stawianie meczów zależy od Twojego szczęścia - farta. Oczywiście system, który Ci tu polecają jest dobry, nie ma wątpliwości. Pojawia sie jednak kwestia tego jak bardzo jesteś cierpliwy. Takim sposobem zapewne będzie ciągle pjął się w góre - będzie to jednak sposób stosunkowo powolny.
Ja jestem zwolennikiem większych stawek - nie ryzykujesz - nie ma zabawy :)

G 0

gadu-gadu

Użytkownik
Powiem tak jak poprzednik: &quot;... progresja odrazu nie&quot; jak chcesz wiedziec jakie stawki grac to polecam w twoim przypadku 5-10 zł a jezeli chcesz typy to zapraszam do mojego tematu :jezora:

witko2006 0

witko2006

Użytkownik
Hehe dzieki za odpowiedzi. Juz pisalem do Jaquesa na gg to mi odpowiedzial jak grac i robie tak jak mi kazal. Kupony 1/6 stawki double max triple na kuponie ???? i jak narazie kuponik wpadl 20 zl - stawka 10 zl no i wczesniej jeszcze ako 16 ;D ale pewniaki bo analizowalem i wygralem ponad 30 zl ???? wiec budżet się zwiekszyl do 90 ????

zamora 0

zamora

Użytkownik
powiem tak progresja odrazu nie :p po pierwsze 50 zlotych to żadna kwota na progresje :p stracisz ją szybciutko i bez boleśnie ;):p ja jestem zwolennikiem poglądu że progresja to równia pochyła w kierunku bankructwa ???? więc nawet nie rozważaj tego. Zacznij od tenisa tera jest Wimbledon więc spokojnie możesz spróbować uzbierać ten kurs z 5 , 6 faworytów. a stawkę uzależnij od tego ile chcesz wygrać ???? Ale nie szalej bo lepiej wyrgywać te 2 złote niż przegrywać ???? Życzę powodzenia na nowej drodze życia ????
A ja się tu nie zgodze ;) Progresja to najlepszy sposób na zarobienie kasy ???? Trzeba pamiętać żeby w bukmacherce coś zarobić trzeba długo i powoli ???? A mając 300 zł na starcie spokojnie można jechać progresje i się na tym dorabiać ???? No chyba że ma się niesamowitego pecha ????

snap8 12

snap8

Użytkownik
A mając 300 zł na starcie spokojnie można jechać progresje i się na tym dorabiać ???? No chyba że ma się niesamowitego pecha ????
hahahhahaha

to mnie powaliłeś, a napisz jaki masz zysk z progresji dysponując kwota 300 zł tylko bez koloryzowania , grając brogresje na remisy w p.n kurs dajmy około 3,1 wszystko oczywiście zalezy od stopniowania , ale ten potencjalny zysk o ile wszystkiego sie nie przegra wyniesie kilkanaście góra kilkadziesiąt zł ( z tym kilkadziesiąt to trzeba się postarać) :jezora: ????

Edytka jeszcze coś prawda jest taka że jeśli chce sie zarobic na progresji to trzeba mieć ten 1000zł minimum tak mi sie wydaje . Powinno to starczyć na nawet kilkanaście progów, co może uratować gracza bo z progresja przy skrajnym pechu różnie bywa ;-)

zamora 0

zamora

Użytkownik
Poczytaj sobie mój temat. Czy ja pisałem że to jest progresja na remisy? nie to jest progresja na kupony. Owszem raz się nie zmiesciłem w progu i 130 zł trzeba było dopłacić co daje 430 zł na start. Nie wiele więcej niż te 300 zł.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Chyba to był przykład - ta progresja na remisy. Ok dopłaciłeś , anapisz ile na tym zyskałeś na tej progresji ???

Do góry Bottom