>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak zachęcić kogoś do rejestracji u bukmachera?

Status
Zamknięty.
P 0

poliner

Użytkownik
Moi drodzy, nie jestem jakiś mega typerem, ale czasem sobie lubię zagrać ???? Czytając różne fora, strony ciągle widzę różnego Affy. Postanowiłem i ja dziś taki założyć Jak ktoś chce mi pomóc to może kliknąć ;) i teraz właśnie mam pytanie... W jaki sposób Wy zdobywacie swoich przyszłych klientów? Jak i gdzie dajecie te linki? Co zrobić by ludzie w to kliknęli i się zarejestrowali?

P 0

poliner

Użytkownik
Dlaczego ma zamknąć? Po prostu chciałem wiedzieć jakie macie sposoby na zdobywanie klientów przyszłych ????

P 0

poliner

Użytkownik
Jakby tak inni dawali tysiaka to bym się w to nie bawił, tylko sam bym rejestrował się przez affy ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Albo masz świetnie wypozycjonowane forum/strone i ktoś się skusi zarejestrować przez twój ref tam się znajdujący. ALbo poprosisz kolegów/znajomych. Albo jakoś nagrodzisz za rejestrację z twojego linku, np. darmowe 5e na start. Bo chyba nie myślisz ze ktoś bezinteresownie będzie pracował (rejestrował się z twojego refa) na twoje korzyści.

P 0

poliner

Użytkownik
No a tak z własnych doświadczeń może wiecie i mi powiecie - jaki procent osób które wejdą przez link się rejestrują? To jest dość duży odsetek, czy znikomy procent? Bo jak są to ułamki rzędy 0,5% to nigdy na tym nie zarobię chociażby na kino ????

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Idź może do roboty i tam sobie zarób na to kino bo z tego co widzę pojęcie o tym wszystkim masz niewielkie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom