>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak z 1000 zl zrobic 2 lub 3 tys.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nic nie może przecież wiecznie trwać . ????
Ale pomyślmy :
Ile było już pomysłodawców na różnie systemy , progresje ITD ? Bardzo dużo . I teraz jak sam powiedziałeś nie ma żadnej skutecznej metody . Czyli trzeba wybrać najskuteczniejszą .
&quot; Jeśli jesteś początkujący to POLECAM w 100000% progresje PaPa Smerfa .&quot;
Jak dla mnie najskuteczniejszą jest progresja PaPa Smerfa i tą Ci polecam i każdemu innemu .
No ta progresja wygląda z pozoru na świetny sposób szybkiego zarobku... jak i szybkiej straty dużej ilości gotówki. Hokej to nie moja dziedzina, ale w końcu istnieje prawdopodobieństwo że nawet faworyt nie strzeli żadnej bramki, a te progi są zabójcze.
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-gutek-18905-13.html
Gutek miał też dobry sposób na zarobek poprzez progresję, na początku wszystko było super, comiesięczny zysk i nagle niespodziewana seria 9 zwycięstw jednej drużyny. Napisał mi że on też nie spodziewał się takiej serii, więc Smerf także wkońcu przesmerfuje całą swoją kasę bo będzie niespodzianka, a w sporcie cuda się zdarzają.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Nom tak zdarzają się . Tyle że w tyj progresji jeśli masz dużo to nie stracisz wszystkiego , ponieważ mecz się kiedyś zakończy . Jeśli założyłeś sobie takie stawko wanie :
2--&gt; 6---&gt; 18---&gt; 54---&gt;162---&gt; 486---&gt; 1458
To raczej wątpliwe że faworyt przegra spotkanie 8:0 . Bardzo wątpliwe .
Ja ogólnie polecił bym stawko wanie :
5 ---&gt; 20 ---&gt; 70 ----&gt; 230 ---&gt; 720 .

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nom tak zdarzają się . Tyle że w tyj progresji jeśli masz dużo to nie stracisz wszystkiego , ponieważ mecz się kiedyś zakończy . Jeśli założyłeś sobie takie stawko wanie :
To raczej wątpliwe że faworyt przegra spotkanie 8:0 . Bardzo wątpliwe .
Ja ogólnie polecił bym stawko wanie :
????
Postawiłbyś ten 7 próg? Robisz sobie &quot;jaja&quot; albo nie wiesz o czym piszesz.
Normalnie bym nie komentował... ale chyba naprawdę za bardzo chcesz zgrywać eksperta. Mało wiesz, mało widziałeś :|
edit: w pierwszym przypadku przegrywasz przy 0:7 a nie 0:8
W drugim tracisz &quot;1000&quot; (co z tego, że zapałek) przy 0:5. Takie nierealne?
System jaki zaproponował Papa Smerf jest ciekawy... ale pozwól zajmować się tym JEMU. Nie przypominam sobie w jego temacie, ani stawkowania o którym piszesz, ani przewidzianych tak wielu progów.

bludek 367

bludek

Użytkownik
edit: w pierwszym przypadku przegrywasz przy 0:7 a nie 0:8
W drugim tracisz &quot;1000&quot; (co z tego, że zapałek) przy 0:5. Takie nierealne?
Zostaje też kwestia nie zamkniętej progresji w jednym meczu (i sporej straty z tego powodu), którą wypadałoby kontynuować w następnym. Nawet niekoniecznie musi być, więc 0:5...

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Mam wrażenie, że niektórzy tutaj zapominają o podstawowej sprawie - to nie system jest najważniejszy i nie od niego zależy zysk/strata, tylko przede wszystkim od trafnych typów..

bludek 367

bludek

Użytkownik
Przy takim stawkowaniu nawet genialny typer może pójść z torbami. Krótka seria niepowodzeń doszczętnie rozprawia się z budżetem i nie ma wielkiego znaczenia ile trafnych typów było wcześniej.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Przy takim stawkowaniu nawet genialny typer może pójść z torbami.
Jak przy każdej progresji...
Jak dla mnie najlepsze jest granie płaską stawką np. 50 pln i ew. podnoszenie jej max 4-5 razy (tj do 200-250 max) w zależności od pewności kuponu. A wszelkie progresje to droga do bankructwa i tyle..

Do góry Bottom