>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak u Was z geografią ? ;]

fito85 0

fito85

Użytkownik
to jest raczej test na znajomość krajów, bo nawet jeśli się nie wie gdzie jest miasto czy zabytek, to klikając na kraj jest duża szansa na poprawną odpowiedż i że będzie blisko-ale gierka fajna, mnie na ponad godzinę wciągnęła :-D

gratuluje 12 levela :)

T 9

tosterkm

Użytkownik
racja, tylko ze jak dadza jakies miejsce w irlandii to pol biedy bo blad moze byx max okolo 200km ale jak w wyzszych levelach podaja jakies wyspy albo miejsca w wielkich krajach jak indie, chiny, brazylia czy australia to jest kosmos :p
sukcesow zycze ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
11 lvl za pierwszym razem.
Mapa mala , najlespze jaja to ze pomyslilem sie z jakims maistem marokanskim o 26 km a z paryzem o 100iles km , przez mape , a z luksmeburgiem o 180 , wiem gdzie leza , ale mapa duza jak .....
Jak macie znjaomego angola/lub z USA to wylijcie im cos takiego. Ciekawe gdzie zajda :p

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
12 level za pierwszym razem
najgorzej z miastami. wszystkie stolice banalne. na początku nie szczaiłem że ca czas są punkty. Nie żebym się chwalił ale drugi raz pod rząd jade na wojewódzki finał Olimpiady Geo.
Do jednej stolicy mi brakowało 7 km.

roi 0

roi

Użytkownik
trudne, nie znam mapy tak dobrze. wole sie uczyc o pustyniach i innych miejscach.
dajcie mi cos takiego z polaka to całe przejde w chwile ????

roi 0

roi

Użytkownik
cwicze to ze zdjeciami i to pierwsze z napisami. rano z 3 razy i po południu z 10.
jak przejde to napisze. huhu kiedy to bedzie

roi 0

roi

Użytkownik
ale super to jest można sie poduczyć
doszedlem do 4 poziomu hehe ale to ze zdjeciami najlepsze jak dla mnie.

roi 0

roi

Użytkownik
Warszawę trafiłem do 7 km- mój rekord ???? ogolnie ta mapka wieksza powinna byc &lt;confused&gt;
do 5 poziomu doszedlem w flagach. potem padłem na Azji, takie trudne flagi były.

Do góry Bottom