>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak u Was z geografią ? ;]

sawas 27

sawas

Użytkownik
Widziałem tą gierkę jakieś 3 dni temu i wysłałem nauczycielowi gegry oczywiście ????
Ja osobiście byłem w chyba 7 czy 8 etapie, ale zaraz postaram się poprawić ???? Gra świetna ????

fito85 0

fito85

Użytkownik
jak ktoś zdaje geografię na maturze świetna sprawa....ale przynajmniej 5 poziom to powinien każdy przejść :-D

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jutro se w to zagram , ide spac.
CO do tematu to myslalem ze jakas praca domowa :] Ja z geografii w tym roku na konkursie bylem [jak sie dojdzie do wojewodzkiego etpau to egzaminu sie niepisze] , daleko niezaszedlem , 1 pkt zabraklo to dalszego etapu :/

T 9

tosterkm

Użytkownik
zdawalem mature z geografii, ale to bylo daaaawno temu (2003) i teraz nie mam z nia nic wspolnego poza tym ze ja lubie... nie to zebym sie chwalil ale malutka duma mnie rozpiera, za pierwszym razem 10 level, za drugim 11... no i na razie sie na nim zatrzymalem... walcze o LEVEL 12!!!
pozdrawiam

fito85 0

fito85

Użytkownik
ja też zdawałem w 2003-tyle że z histy (jako jedyny w szkole 6 z ustnej :-D) - ale geografię tez lubię. Normalnie mnie nosi żeby przywalić, jak ktoś nie wie, gdzie leży np USA, Grecja, albo Brazylia-rozumiem, że jakieś Kongo, albo Turkmenistan można nie wiedzieć, ale nie takie ważne kraje

tbm 642

tbm

Forum VIP
Jeszcze raz przed snem spróbowałem (w sumie trzeci raz.)

Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie rozwiazac wszystko ;P Ale to dopiero jutro.. teraz ide spac ;P​

Do góry Bottom