>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak szybko przychodzi list z kodem weryfikacyjnym?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Zarejestrowałem się na Bet365 i dostałem automatycznie wygenerowaną wiadomość, iż muszę wpisać jakiś kod weryfikacyjny pocztowy, który otrzymam w powitalnym liście. Ktoś wie może jak szybko otrzymuje się od nich ten list?

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Zarejestrowałem się na Bet365 i dostałem automatycznie wygenerowaną wiadomość, iż muszę wpisać jakiś kod weryfikacyjny pocztowy, który otrzymam w powitalnym liście. Ktoś wie może jak szybko otrzymuje się od nich ten list?
trochę dziwne ponieważ ja list miałem po tygodniu z hakiem, spytaj może supportu

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
To tak może napiszę, żeby na przyszłość ludzie nie mieli już wątpliwości. Gadałem dziś na live chat z supportem i przy weryfikacji danych można wpisać numer paszportu bądź też wysłać skan dowodu bądź czekać na kod, który przyjdzie do nas po zarejestrowaniu się, jak powiedziała mi Pani na supporcie, po kilku dniach od rejestracji. Można też skorzystać z opcji oddzwonienia. Mam nadzieję, że komuś się przydadzą te informacje ???? Zdrawiam.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
A powiedź mi ziombel jakie informacje zawarte są w tym liście? Bo jeżeli firma wysyła list, a on nie dochodzi to znaczy, że gdzieś on musi się znajdować, a wtedy jest ryzyko, że wpadnie w niepowołane ręce... a potem to już sami wiecie co może się stać :p Oczywiście czysto hipotetycznie.

K 0

kombinator

Użytkownik
Dostałem list weryfikacyjny KYC. Co się stanie jeżeli nie wpiszę tego kodu i wo ogóle nie zweryfikuję konta? Będę mógł wypłacić kasę na MB?

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Jak dostałeś to dlaczego masz nie wpisywać? Co to w ogóle za pytanie? Ludzie, ogarnijcie się i piszcie czasem coś sensownego.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Nie kombinuj. Po co miałbyś tego nie robić. Oni tylko sprawdzają dane. Dostałem po tygodniu. Wpisałem. Potem zabrałem kasę i bonus i tyle. Wpisz to i nie KOMBINUJ!

escaladedd 0

escaladedd

Użytkownik
siema ... właśnie założyłem konto ... tak z ciekawości... jakie są ograniczenia, gdy ktoś nie przeprowadzi weryfikacji czekając na list ? ( nie można zrobić wypłaty czy nie można obstawiać ? )

M 1

maska

Użytkownik
Jak Ci list nie przyjdzie wciągu 10 dni roboczych to użyj opcji odzwonimy...najwygodniejsza i najszybsza opcja według mnie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ta opcja oddzwonienia na czym polega? Dzwonią do klienta i na jakiej zasadzie to wszystko trwa?
Nie różni się to raczej, od innych form weryfikacji.
Musisz pani przedyktować imię, nazwisko adres, numer dowodu bądź paszportu itd.
Pamiętam, że kiedyś dzwonili do mnie z Netellera i nie pasowało im, że jadę w autobusie w trakcie weryfikacji ;)
Problemem może też być wymowa nazw/imion. Przygotuj się na wszelki wypadek na literowanie po angielsku ????

S 32

szymon89

Użytkownik
Nie różni się to raczej, od innych form weryfikacji.
Musisz pani przedyktować imię, nazwisko adres, numer dowodu bądź paszportu itd.

Pamiętam, że kiedyś dzwonili do mnie z Netellera i nie pasowało im, że jadę w autobusie w trakcie weryfikacji ;)

Problemem może też być wymowa nazw/imion. Przygotuj się na wszelki wypadek na literowanie po angielsku ????
Z pewnością brak zameldowania na dowodzie raczej uniemożliwia korzystanie z internetowego buku?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Z pewnością brak zameldowania na dowodzie raczej uniemożliwia korzystanie z internetowego buku?
Absolutnie nie.
Ja zawsze podaję adres zamieszkania ????
Jeśli zaś podałeś już adres zameldowania, możesz go zmienić na taki jaki jest w dowodzenie - to jednak będzie już raczej wymagało, posyłania skanów.
Jak będziesz do nich pisał albo to załatwiał i natrafisz na problemy, śmiało pisze PW - pomogę.

N 0

n0nick

Użytkownik
Czy ktoś miał problem z otrzymaniem listu z kodem weryfikacyjnym, który wysyłają na domowy adres? Zleciłem wypłatę i poprosili o ten kod. Dokumenty zweryfikowane, ale kod na mój adres coś nie może dojść - już drugi raz został wysłany. Support twierdzi, że wysyłali i nie mogą wyplacic pieniedzy bez tego kodu. Angielski support to samo, jak sie dzowni - ta sama śpiewka: kod musi być. Nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć na pytanie, co jeśli nie dochodzi. Czy tak trudno im przeprowadzić alternatywną weryfikacje adresu?

bartek0707 0

bartek0707

Użytkownik
Skoro wysłali, to raczej wysłali, poprostu musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja dostałem od nich list wczoraj w ilości dwóch sztuk (nie wiem po co? ???? ), wczoraj czyli jakiś tydzień po zarejestrowaniu się.

Do góry Bottom